Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Az angoltanárok.com oldal Hirdetési feltételei

Az a személy, aki regisztrációjával hirdetést ad fel az oldalon (a továbbiakban a Hirdető), ezzel a cselekedetével elfogadja az oldal üzemeltetőjének (a továbbiakban a Szolgáltató) hirdetési feltételeit.

Hirdetési feltételek

A Szolgáltató feladata, hogy a Hirdető (az angoltanárok.com oldal esetében angol magántanár) hirdetését megjelentesse a Tanárok Oldalcsoport oldalain, azzal a céllal, hogy az angol tanár a szolgáltatását (az angoltanárok.com oldal esetében az angol oktatást) harmadik félnek (a továbbiakban: a Látogató) ajánlja.

A Szolgáltató nem vállal kárfelelősséget azokban a káresetekben, amelyek a Tanárok Oldalcsoport felhasználásával igénybe vett szolgáltatás következményeként lépnek fel, történjenek azok akár a Látogató, akár a Hirdető oldalán.

Az angol tanárok hirdetéseiben megjelenő adatok valódiságát a Szolgáltató nem ellenőrzi. Azok valóságtartalmáért teljes mértékben a Hirdető felel.

A Hirdető a hirdetés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató a továbbiakban a szolgáltatással kapcsolatos információkat küldjön a részére.

A hírlevélről a Szolgáltatónak küldött e-mailen keresztül lehet leiratkozni.

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy szüneteltesse vagy módosítsa azokat a Hirdetéseket, amelyek sértik a Hirdetési feltételeket, a hatályos magyar jogszabályokat, vagy ellentétesek a jó erkölccsel és ízléssel. Ezekről a műveletekről a Szolgáltató a Hirdetőt értesíti.

A Szolgáltató fenntartja a jogot a Hirdetési feltételek bármikori, egyoldalúan történő módosítására. Erről a Szolgáltató a Hirdetőket előzetesen értesíti. Jelen szabályzat nem ismerete nem mentesít az abban foglaltak betartása alól.