Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKÁcs Balázs 2500 Ft / 45 perc

Ács Balázs angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 0036305433618

Végzettség: Egyetem

Bemutatkozás

Az Őrs vezér tere közelében várok mindenkit, akit érdekel az angol nyelv, vagy eddig gondja volt vele, esetleg az iskolában nehéznek tűnt, vagy jelenleg is annak tűnik, ha nyelvvizsgára van szükség a diplomához, vagy hogy új munkahelyet szerezzen itthon, vagy külföldön, ezen kívül azokat is várom, akik szeretnek utazni (nem azért mert Zugló messze van, hanem úgy egyébként a nagyvilágban) és ezért szeretnék használni a nyelvet a való életben is.

Tapasztalataim szerint, a két személyes "csoport" a leghatékonyabb oktatási forma, ezért leginkább ebben a felállásban tanítok, ez biztosítja a legnagyobb sikerélményt és motivációt is a tanulók számára.

Hiszek abban, hogy az elmúlt évtizedek magyar oktatási rendszerének beidegződései, automatizmusai és az általuk okozott károk helyrehozhatóak és többek közt azért dolgozom, hogy például ne legyen stressz megszólalni bármilyen nyelven, akár több ember előtt is, a nyelvvizsga, egy jobb állás, vagy az új külföldi barátok ennek csak melléktermékei. Hiszem, hogy a jó oktatásban, nem az kérdez, aki tudja az anyagot és szeretném, ha a tanulóknak az angol nyelv egy hasznos eszköz lenne, hogy jobbá tegyék a saját életüket.

Oktatás helyszíne

Budapest

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 2 főig.

Értékelések Értékelést írok

Diákként ezen az oldalon lehetőséged van értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Még nem készült értékelés.