Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKÁcs Balázs 3500 Ft / 45 perc

Ács Balázs angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: Egyetem

Bemutatkozás

Az Őrs vezér tere közelében várok mindenkit, akit érdekel az angol nyelv, vagy eddig gondja volt vele, esetleg az iskolában nehéznek tűnt, vagy jelenleg is annak tűnik, ha nyelvvizsgára van szükség a diplomához, vagy hogy új munkahelyet szerezzen itthon, vagy külföldön, ezen kívül azokat is várom, akik szeretnek utazni (nem azért mert Zugló messze van, hanem úgy egyébként a nagyvilágban) és ezért szeretnék használni a nyelvet a való életben is.

Tapasztalataim szerint, a két személyes "csoport" a leghatékonyabb oktatási forma, ezért leginkább ebben a felállásban tanítok, ez biztosítja a legnagyobb sikerélményt és motivációt is a tanulók számára.

Hiszek abban, hogy az elmúlt évtizedek magyar oktatási rendszerének beidegződései, automatizmusai és az általuk okozott károk helyrehozhatók és többek közt azért dolgozom, hogy például ne legyen stressz megszólalni bármilyen nyelven, akár több ember előtt is, a nyelvvizsga, egy jobb állás, vagy az új külföldi barátok ennek csak melléktermékei. Hiszem, hogy a jó oktatásban, nem az kérdez, aki tudja az anyagot és szeretném, ha a tanulóknak az angol nyelv egy hasznos eszköz lenne, hogy jobbá tegyék a saját életüket.

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 3 főig.

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.