Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKÁcs Evelyn 6000 Ft / 50 perc

Ács Evelyn angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 8 év

Végzettség: okleveles elméleti nyelvész MA, TEFL (Teaching English as a Foreign Language) nyelvoktató, IT & Business English Trainer

Kor: 33 éves

Facebook oldal: https://facebook.com/tanarno.a.vilag.korul

Weboldal: englisheveryday.hu

Bemutatkozás

Kedves leendő tanítványok! Evelyn vagyok, nyelvész és nyelvtanár.

Több évnyi tapasztalattal rendelkezem az angol nyelv oktatásában jelenléti és online formában egyaránt. Egy tanévet Thaiföldön töltöttem angoltanárként egy általános iskolában, a kiutazásom előtt pedig egy nemzetközi gyermeknyelviskola-hálózat csapatát erősítettem. Bár nagyon szeretek gyerekeket tanítani, magántanárként elsősorban felnőtt tanítványoknak segítettem az angol nyelvvel kapcsolatos céljaik elérésében.

Egyetemi tanulmányaim alatt a programozás világával is volt lehetőségem megismerkedni. A koronavírus-járvány előtt Londonban dolgoztam nyelvtechnológusként, majd egy nyelvoktató appot fejlesztő cégnél építettem chatbotokat angol és francia nyelven.

Az angolt szinte második anyanyelvemnek tekintem, a magánéletben leginkább angolul beszélek. Oldott, vidám hangulatú foglalkozásokat szoktam tartani, nagyon fontosnak tartom, hogy a tanuló élvezze az órákat, ne féljen kérdezni, ha nem ért valamit, és ami a nyelvórákon a legfontosabb: merjen beszélni.

Jelenleg is külföldön élek, így csak online órákat tudok vállalni.

Interjú velem: https://www.tefl.hu/evelin
Utazós-angolos blogom: https://facebook.com/tanarno.a.vilag.korul
Informatikai szaknyelv: https://englisheveryday.hu/ict-english/

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 50 perc / fő
3 fő részére 3500 Ft / 50 perc / fő
4 fő részére 3000 Ft / 50 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: IT, műszaki, üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, Euroexam, Origó

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Gyarmati János értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 2
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Evelyn órái változatosak, minden alkalommal új témák kerülnek szóba. Az órákon megoldott feladatok valamint a házi feladatok is érdekesek,színesek, nem pedig unalmasak és sablonosak. Az ember úgy fejleszti a nyelvutdását Evelyn óráin, hogy közben igazán tartalmasan tölti el az időt.

Tapaszi Mónika értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 1
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Evelyn egy végtelenül kedves,, nyitott és őszine, ember. Jól felkészült, profi és nagyon sokoldalú angol tanár. Vele fesztelenül lehet gyakorlatilag bármiről jókat beszélgetni (angolul persze). Ráadásul az órák alatt rengeteg érdekes dolgot lehet megtudni akár Thaiföldről, Indiáról, vagy épp Baliról, vagy amerre éppen jár. Cálom az volt, hogy a tíz éve passzív nyelvtudásom feljavítsam. A saját ritmusomban haladtunk, és mindig volt megfelelő mennyiségű házi feladat is.  Rengeteg segítséget kaptam tőle, így rövid idő alatt nagyon sokat fejlődtem. A végén észrevétlenül csevegtem végig az órákat.. Bátran ajánlom Evelynt mindenkinek!

Szirmai Bernadett értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 9
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szeretek Evelynnel tanulni, az órák mindig izgalmasak. Szeretem, hogy Evelyn nyitottsága és felkészültsége lehetővé teszi, hogy bármilyen témában lehessen vele beszélgetni. Ez számomra nagyon fontos, hiszen így több témakörben is fejlődik az angolom. Evelyn nagyon türelmes és segítőkész. Őszintén ajánlom mindenkinek, aki jó hangulatú és szakmailag is profi angol órát szeretne.

Varga Henriett értékelése

Értékelés időpontja: 2023 augusztus 26
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Örülök, hogy rátaláltam Evelynre. Nagyon kedves, türelmes és segítőkész. Az órák mindig jó hangulatúak és felépítettek. Az órán sokat beszélünk, ami fontos számomra, mert a legnagyobb nehézségem a beszéd. Már az első óra után éreztem, hogy sokkal több kedvem van az angol nyelv gyakorlásához. Ha szeretnél egy kicsit lazább környezetben és játékos módszerekkel tanulni, akkor Evelyn az ideális tanár számodra.

Varga Beatrix értékelése

Értékelés időpontja: 2023 augusztus 26
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek Evelynt. Nagyon felkészült és aranyos tanár. Az órák személyre szabottak és változatosak, mindig jó hangulatban telnek. A tankönyv mellett vicces játékos feladatokkal is gyakoroljuk a beszédet. Számomra a beszéd volt az első szempont, amiért angol tanárhoz fordultam és Evelyn maximálisan segített, hogy bátrabban merjek beszélni. Már pár óra után is sokkal bátrabban ment a beszéd. Ha szeretnél magabiztos angol tudást akkor Evelyn a Te tanárod. :)

Huszár Ingrid értékelése

Értékelés időpontja: 2023 július 31
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Legnagyobb hátráltató tényező a haladásomban a beszéd. Ebben kértem Evelyn segítségét. Nagy tudással és felkészültséggel segít, hogy a beszéd egyre gördülékenyebben, folyékonyabban és főleg stresszmentesebben menjen. Széles körű ismeretei, nyitottsága lehetővé teszi, hogy bármiről tudjunk beszélgetni. Már az első 2-3 óra után érezhető volt a haladás. Könnyebbé vált a megértés és a mondat alkotás. Ajánlom mindenkinek, aki rövid idő alatt szeretne érezhető eredményeket, sikereket elérni.

Németh Renáta értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 5
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bátran ajánlom mindenkinek Evelynt! Nyelvtudásom felelevenítéséhez kértem a segítségét. Evelyn közvetlen, segítőkész, magasan képzett nyelvtanár. Jól magyaráz, példákon keresztül az angol nyelv finomságait is nagyon jól tudja érzékeltetni. Az órái dinamikusak, élvezetesek, kommunikáció központúak, tele tudásanyaggal. A tankönyv mellett érdekes feladatokkal, nyelvi, kommunikációs játékokkal/gyakorlatokkal töri meg az amúgy sem egyhangú órák menetét így adva extra lendületet a tanuláshoz (és persze extra tudást).

Horváth Dóri értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 24
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon elégedett vagyok Evelyn munkájával, amit évek alatt nem sikerült megértenem, Evelyn nagyon gyorsan és érthetően elmagyarázta és megtanította számomra. Nagyon érdekesek és interaktívak, valamint személyre szabottak az órák. Evelyn nagyon türelmes és segítőkész, az órák jó hangulatúak, mindig várom a következőt. Az órákon túl plusz segítséget is kapok, ha elakadok vagy kérdésem van. Maximálisan ajánlom Mindenki számára, aki meg szeretne tanulni angolul.