Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKÁcs Evelyn 4000 Ft / 55 perc

Ács Evelyn angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 5 év

Kor: 32 éves

Weboldal: englisheveryday.hu

Bemutatkozás

Kedves leendő tanítványok! Evelyn vagyok, nyelvész és nyelvtanár. Elméleti nyelvészet mesterszakon végeztem az ELTE-n, a tanulmányaim során a programozás világával is volt lehetőségem megismerkedni. Több évnyi tapasztalattal rendelkezem az angol nyelv oktatásában jelenléti és online formában egyaránt. Egy tanévet Thaiföldön töltöttem angoltanárként egy általános iskolában, a kiutazásom előtt pedig egy nemzetközi gyermeknyelviskola-hálózat csapatát erősítettem.
A járvány előtt rövid ideig Londonban dolgoztam nyelvtechnológusként, és a magánéletben is főleg angolul beszélek. Oldott, vidám hangulatú foglalkozásokat szoktam tartani, nagyon fontosnak tartom, hogy a tanuló élvezze az órákat, ne féljen kérdezni, ha nem ért valamit, és ami a nyelvórákon a legfontosabb: merjen beszélni. Magántanárként kisiskolástól nyugdíjas korig voltak, illetve vannak tanítványaim, minden korosztállyal megtalálom a közös hangot. Jelenleg is külföldön élek, így csak online órákat tudok vállalni.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 55 perc / fő
3 fő részére 2500 Ft / 55 perc / fő
4 fő részére 2000 Ft / 55 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: IT

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.