Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBinszki Alexa 3500 Ft / 45 perc

Binszki Alexa angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Kor: 33 éves

Bemutatkozás

Korrepetálásra, felkészítére lenne szükségetek, vagy csak hobbiból tanulnátok? Szívesen segítek benne; gazdasági szaknyelvi vizsgával bővített felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, anyanyelvi szinten beszélek angolul, hiszen férjem külföldi állampolgár; a közös nyelvünk az angol. 2 éve külföldön élek, így csak online órákat tudok tartani. Elsősorban a beszédcentrikus órákat tartom előnyösnek, de természetesen ha más az igény, az sem akadály.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvhasználat a mindennapokban, Személyre szabott oktatás, Turisztikai angol utazóknak

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.