Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBabus Ilona 3800 Ft / 45 perc

Babus Ilona angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 37 év

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: tanár

Bemutatkozás

Már a gimnáziumban is tanárnak készültem, több mint 30 éve sikeresen oktatok vállalatoknál (GE-Tungsram, Sanofi-Chinoin, Elmű, Budapest Bank, OTP stb), nyelvvizsgára készítek (Telc, LCCI, Corvinus, Euro).

Rugalmasan alkalmazkodom az eltérő igényekhez, személyiségekhez és tanulási típusokhoz, különböző módszereket használva.
Mottóm: “ A tudás benned van”.
Online és személyesen is (XV. kerület) tanítok.
Az első óra ingyenes.

Oktatás helyszíne

Otthon 15. kerület, Antalfa utca 77/b

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvtani rendszerezés, Senior (50+) oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Dr. Lukácsy Beáta értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Örök újrakezdőként egy multinál, vezető állásom megtartása múlt azon, hogy rövid időn belül el tudom-e sajátítani a tárgyalóképes angol nyelvtudást. Ilona segítségével annyira jól sikerült a szakmai angolt elsajátítani, hogy tárgyalásokon tudtam részt venni, igazgatósági előterjesztéseket írtam és az állásom is megmaradt. :) Az órák jó hangulatban zajlottak, Ilonát ma már barátomnak is tekintem. Bátran ajánlom mindenkinek, különösen azoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint én.