Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBagoly Gábor 3000 Ft / 60 perc

Bagoly Gábor angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 5 év

Bemutatkozás

CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) nemzetközi képesítéssel rendelkező tanár vagyok.
2 évet éltem Skóciában és 1 évet Máltán, ezenkívül az angolt napi szinten használom immáron 11 éve.

Leginkább beszédfejlesztő órákat tartok, funkcionális, mindennapi angolra koncentrálva. Óráimon kb. 25% a száraz nyelvtan, valamint azok a kifejezések, amik az angol nyelv alapkövei, a többi ezeket kontextusban, szóbeli gyakorlása.
Ezenkívül fő célom az, hogy a diákot megtanítsam arra, hogyan legyen képes effektíven és saját szemmel látható eredmények elérésével tanulni, különböző autodidakta metódusokat használva.
Igény szerint nyelvvizsgára felkészítést is vállalok.

Hétköznapokon délutáni órákban, hétvégén délelőtt-délután tudok felkészítést vállalni, helyileg a Corvin-negyed vonzáskörében.

Oktatás helyszíne

Otthon 9. kerület, Angyal u.

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

3 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtanítás módszertan átadása, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Furdi Bianka értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 12
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Október óta járok Gáborhoz, és eddig nagyon megvagyok elégedve a tanításával. Gyakorlatiasan tanít, és sok jó módszert mutatott arra, hogyan lehet autodidakta módon is tanulni. Valószínüleg még jó pár órát fogok venni tőle, mert jó hangulatban telnek az órák, és rámutatott, hogy van hova fejlődni. Továbbá nagyon örülök, hogy személyesen tartja az órákat! Összességében csak jót tudok elmondani!

Bonczók-Sáfrán Benjamin értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 11
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sziasztok! Gábor személyében egy jól felkészült, tanult és ami a legfontosabb egy jószívű embert ismerhettem meg. Első alkalmakkor felméri a tudásodat, és hogy mit is szeretnél valójában kezdeni az angollal. Ez nálam is így történt. Aztán felépíti a tanmenetet, szépen lépésről lépésre. Utána már csak Rajtad múlik, hogy mi lesz a kimenetele, Ő mindent meg fog tenni a Sikered érdekében. A legjobb viszont, hogy nem az iskolai berőgződéseket akarja Neked erőltetni, hanem a funkcionális angolt akarja megtanitani, aminek a legnagyobb hasznát veszed az életben. Nagyon is merem ajánlani Gábor angol óráit!!! :) Üdv, Beni

Motkó Petra értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mindig felkészült, motviáló és rengeteget tanultam már most is tőle. Az órák jó hangulatúak de mindig egy adott témán vezetnek végig. Ajánlom mindenkinek, aki fél megszólalni angolul és egy kis bátoritásra van szüksége.

Simon Regina értékelése

Értékelés időpontja: 2017 október 2
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Körültekintő igény- és szintfelmérés után személyre szabott, figyelmes oktatás jellemzi. Rugalmas, motiváló, mindig felkészült.

Babanics Brigitta értékelése

Értékelés időpontja: 2017 október 2
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ösztönző, precíz tanár, akinek az óráira szívesen járok. Beszéd centrikus óráit követően magabiztosabban szólalok meg angolul, a házi feladatokból sincs hiány, amiket kijavítva megkapok vagy együtt nézünk át rávezetve a jó megoldásra. Csak ajánlani tudom! :)

Plecskó Edina értékelése

Értékelés időpontja: 2017 szeptember 3
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Felkészült és pontos tanár, aki figyel a tanuló igényeire és egyénre szabott, színvonalas órákat tart. Ajánlom mindenkinek, aki jó hangulatú, ösztönző órák keretében keres megbízható, biztos szaktudással rendelkező tanárt.