Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK



Bakódy István 3500 Ft / 45 perc

Bakódy István angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36 20 5530 470

Oktatási tapasztalat: 35 év

Végzettség: ELTE Bölcsészkar

Foglalkozás: angolnyelv tanár, szakfordító

Bemutatkozás

35 éves tapasztalattal rendelkező nyelvtanár vagyok. Pályám során a középiskolás korosztálytól az 50-esekkel bezárólag minden korosztállyal foglalkoztam a legváltozatosabb nyelvoktatási célok megvalósítása érdekében. A tanítványaimmal szemben mindig empátiával viselkedem, bátorítom őket, hogy sikerélményekben legyen részük akár egy nyelvvizsgán vagy általában a nyelvhasználat terén.
Számtalan középiskolást, főiskolai/egyetemi hallgatót, fiatal pályakezdőt és már nem annyira fiatal pályamódosítót segítettem hozzá sikeres nyelvvizsgához, külföldi egyetemi tanulmányokhoz szükséges magas szintű speciális nyelvvizsgához, eredményes állásinterjúhoz, a mindennapi és üzleti életben sikerrel használható szóbeli és írásbeli kommunikációs készségekhez.
Folyamatosan figyelemmel kísérem és alkalmazom a korszerű oktatási módszereket és tananyagokat – a számítógépes és Internetes audio-vizuális oktató anyagok használata a tanítási gyakorlatom elválaszthatatlan része.
Számos alkalommal vettem részt többhetes angliai nyelvtanári továbbképzésen. Családi kapcsolat okán évente több alkalommal több hetet töltök Angliában angol anyanyelvi környezetben. Ezek az alkalmak kiváló lehetőséget adnak a saját nyelvtudásom karbantartására és fejlesztésére.
Leggyakoribb vizsgatípusok, amelyekre felkészítek: középszintű és emelt szintű érettségi, egy vagy kétnyelvű magyarországi B2 és C1 akkreditált nyelvvizsgák, Cambridge/Oxford (FCE, CAE, CPE), IELTS, TOEFL, TOEIC, LCCI.
Az órákat Budapesten a VI. Benczúr u. 45. –ben (Hősök Terénél) tartom egy tanteremnek berendezett, korszerűen felszerelt irodában. Cégeknek kihelyezett tanfolyamot is tartok, kérjenek árajánlatot.
Óradíjaim (a minimum óraszám heti 2x45 perc egyben megtartva, vagy heti 1x60 perc, tehát egy alkalom 90 perc vagy 60 perc):
1 fő: 3500 Ft/45 perc vagy 4500/60 perc
2 fő: 2800 Ft/fő/45 perc vagy 3700 Ft/fő/60 perc
3 fő: 2300 Ft/fő/45 perc vagy 3000 Ft/fő/60 perc
4 fő: 2000 Ft/fő/45 perc vagy 2600 Ft/fő/60 perc
Ingyenes szintfelmérő/ismerkedő óra.
Számlaképes vagyok.
Sikerélményre vágyik? Tegyen próbára, jöjjön el egy ingyenes, szintfelméréssel kombinált próbaórára!

Oktatás helyszíne

6. kerület, Budapest, Benczúr utca 45.

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 2800 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 2300 Ft / 45 perc / fő
4 fő részére 2000 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Szaknyelv
Szaknyelv: gazdasági, jogi, nemzetközi kapcsolatok, pénzügyi, számviteli, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.




Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.