Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBalázs Dóra 4000 Ft / 60 perc

Balázs Dóra angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok

Telefon: +36304643510

Oktatási tapasztalat: 6 év

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: pszichológus, angol magántanár

Kor: 31 éves

Weboldal: www.balazsdora.hu

Bemutatkozás

Több éves tapasztalattal rendelkezem az angol nyelv tanításában, felsőfokú nyelvvizsgával vállalok oktatást. Pszichológus végzettségem van, ami segít abban, hogy a nehezen kezelhető gyermekekkel is könnyen megtaláljam a közös hangot. Az órák során az egyéni igények, készségek és célok kerülnek előtérbe, hogy nem csak hatékony tanulás, hanem szórakoztató élmény is legyen az angolozás. Házhoz megyek, vagy online oktatok.

Oktatás helyszíne

Budapest

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 4 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Diszlexiások, diszgráfiások, diszfóniások oktatása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fogyatékkal élők oktatása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Tanulási zavarral küzdők oktatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Balogh Hajnalka értékelése

Értékelés időpontja: 2017 június 15
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Dóri sokkal több,mint "egyszerű nyelvtanár". Mindkét gyermekünket ő fejleszti, a szintjüknek megfelelően nagyfokú hozzáértéssel és maximális empátiával. Ő az a pedagógus,aki arra termett hogy gyermekekkel foglalkozzon, amióta ő foglalkozik velük, sokkal könnyebben veszik az akadályokat! Pontos, megbízható egyedi képességű nyelvtanár!

Ledinszki Kitti értékelése

Értékelés időpontja: 2017 június 9
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kedves, megértő, türelmes, lelkiismeretes ember. Az órákra folyamatosan készül, figyelembe veszi a diákok egyéni fejlődési ütemét és ennek megfelelően állítja össze a tananyagot.