Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBalint Kinga 9000 Ft / 60 perc

Balint Kinga angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 12 év

Végzettség: TEFOL / Egyetem

Foglalkozás: Angol Tanar

Kor: 46 éves

Weboldal: http://kinga-balint.mystrikingly.com

Bemutatkozás

~ ABOUT ME ~
Jó napot. Bálint Kinga a nevem. Székelyudvarhelyen szulettem de Australiaba nőttem fell ugy hogy jobban beszelek most már angulol mint magyarul. Skype-on tanitok.

I have 12 years of language teaching experience in Australia, Oxford, Cambridge, London, Italy, Spain, Austria and Hungary. I have worked with all levels in various contexts including corporate and business, job interview & CV preparation, higher education, exam preparation, academic & childhood education.

- Business & General English
- Academic & University
- Exam preparation (IELTS, TOEFL, FCE, CAE, CPE)
- Conversational classes
- All levels A1-C2

~ TEACHING STYLE ~
I have a communicative approach to teaching and like to use real world materials, articles, videos and books as needed. In lessons, you can expect a variety of materials and topics which we choose together depending on your needs, interested and learning style. Topics from travel, culture and food, to leadership and business development, time management, communications skills to comedy, role playing, games and so much more!

I guarantee you will not get bored!


~ MY BACKGROUND ~
Previously I was an entrepreneur and my projects included photography (8 years), dance instruction and event management (15 years) and fashion design. You find out more about my various projects here:


-------------WEBSITES & EMAIL-------------
EMAIL:
kinga.balint@gmail.com

ENGLISH TEACHING:
https://kinga-balint.mystrikingly.com

INTRO VIDEO:
https://www.youtube.com/watch?v=Wozm7RnVUug

PHOTOGRAPHY:
http://kingabalint.weebly.com

FASHION DESIGN:
http://kingawear.weebly.com

LANDING PAGE:
https://kinga.mystrikingly.com

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 5 főig.
2 fő részére 11000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 12000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 13000 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 14000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Ausztrál angol, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése, Tárgyalásra felkészítés, Tudományos szövegírás, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: agrár-, és környezettudományi, diplomáciai, egyházi, értékesítési, európai uniós, foglalkozás-egészségügy és munkabiztonság, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, irodai, irodalmi, kereskedelmi, közigazgatási, marketing, média és kommunikáció, műszaki, művészeti, nemzetközi kapcsolatok, pszichológiai, üzleti, zenei, banki, építőipari, fodrász

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Tobak Adrienn értékelése

Értékelés időpontja: 2019 június 29
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csak megerősíteni tudom az értékeléseket. Azt gondolom könnyű de legalábbis könnyebb tanítani azt aki tanulni akar, de aki nem készül nem csinál meg egyetlen házi feladatot sem azt már kihívás. Ez vagyok én :) Nem könnyítettem meg Kinga helyzetét sőt néha már sajnáltam, hogy velem kell küzdenie de Kinga végtelen türelemmel és kedveséggel segített, biztatott. Minden órát az igényeimhez igazított, mindig kitalált valami szórakoztatót valamit amivel inspirált és most úgy várom az angol órákat mint a gyerekek a karácsonyt. :) Egy élmény, örülök, hogy rátaláltam!

Szabó Jázmin értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 6
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kinga a középfokú nyelvvizsgára segít nekem felkészülni.Az órák nagyon hangulatosan és pörgősen telnek, nagyon sokat segít nekem, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Tircsi-Molnár Ágnes értékelése

Értékelés időpontja: 2018 december 22
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kinga segítségét a felsőfokú nyelvvizsgára való felkészüléshez kértem. Elég rövid idő állt a rendelkezésünkre, ezért szuper intenzívek voltak az óráink. Kinga nagyon jól ismer minden típusú vizsgát, nagyon felkészült, így nekem is azonnal tudta küldeni a segédanyagokat. Annyi információval és tudással látott el, amennyi csak lehetséges volt ezalatt a rövid idő alatt. Ugyanakkor az órák jó hangulatban teltek, sokat bátorított engem. Hála neki sikerült a vizsgám :) Csak ajánlani tudom őt mindenkinek.

Székács Alexa értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 22
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kinga nagyon szimpatikus lett nekem, miután megnéztem a bemutatkozó videóját! Az első beszélgetésünk után még jobban megerősödött bennem, hogy jó döntés volt őt felkeresni, hisz nagyon pozitív és vidám természetű ember! A célom, hogy el tudjam engedni az iskolában tanított, szigorú mondatalkotási szabályokat a szóbeli kommunikációmban, és megtanuljam a valós hétköznapi beszédet, szlengeket használni. Kinga humoros és laza természete még jobban segít, hogy átérezzem a hasonlatok valódi jelentését. Rengeteg hasznos kifejezést, metaforát tanultam már tőle, amit a tankönyvekben sosem találtam volna meg, miközben ezek a mondatok, hasonlatok a mindennapos életben használatosak. Akármilyen vizsgára, feladatra, munkára készülsz, vagy csak szeretnéd a valódi angolt beszélni, Kinga nagy segítség lesz neked! Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

Terdik Kitti értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 3
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kingával két hónapja kezdtük meg a közös munkánkat, a célként a felsőfokú szakmai (gazdasági) angol nyelvtudást határoztuk meg. Bár a megvalósulása a jelenlegi szintemhez képest távolabbi, máris sokkal bátrabban szólalok meg és nagyon motiváltan készülök az óráira. Az óráink nagyon jó hangulatban telnek, mindig készül valami kreatív feladattal, sokat segít és rengeteg anyaga van mindenféle nyelvtani magyarázathoz, gyakorláshoz (megoldó kulccsal), hanganyaghoz. Ami extrán hasznos, hogy óra közben jegyzeteli a hibáimat, amit a végén megbeszélünk. Alaposan és példákon keresztül magyarázza el a feladatokat először angolul, de ha nem értem meg, magyarul tud segíteni. Az órán elhangzottakhoz kapcsolódó feladatokat és a házi feladatot óra után e-mailen kapom meg jól átlátható módon. Külön örülök neki, hogy Skypen tudunk tanulni, mert nekem nagyon fontos volt, hogy az utazással ne veszítsek el plusz időt a napomból. Remélem, egy év múlva elmondhatom, hogy Kinga segítségével teljesültek a kitűzött céljaim, és hogy Neked is tud segíteni a nyelv elsajátításában.