Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBalint Kinga 4300 Ft / 60 perc

Balint Kinga angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +34644740822

Oktatási tapasztalat: 8 év

Végzettség: TEFOL / Egyetem

Foglalkozás: Angol Tanar

Kor: 42 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/kinga.balint.986

Weboldal: http://kinga.strikingly.com

Bemutatkozás

~ ABOUT ME ~
Jó napot. Bálint Kinga a nevem. Székelyudvarhelyen szulettem de Australiaba nőttem fell ugy hogy jobban beszelek Angulol mint magyarul. Most Spanyolórszágba lakok.

I have 8 years of language teaching experience in Australia, Oxford, Cambridge, London, Italy and Spain. I have worked with all levels in various contexts including corporate and business, job interview & CV preparation, higher education, exam preparation, academic & childhood education.

- Business & General English
- Academic & University
- Exam preparation (IELTS, TOEFL, FCE, CAE, CPE)
- Conversational classes
- All levels A1-C2

~ TEACHING STYLE ~
I have a communicative approach to teaching and like to use real world materials, articles, videos and books as needed. In lessons, you can expect a variety of materials and topics which we choose together depending on your needs, interested and learning style. Topics from travel, culture and food, to leadership and business development, time management, communications skills to comedy, role playing, games and so much more!

I guarantee you will not get bored!


~ MY BACKGROUND ~
Previously I was an entrepreneur and my projects included photography (8 years), dance instruction and event management (15 years) and fashion design. You find out more about my various projects here:

http://kinga.strikingly.com

-------------TEACHING WEBSITE & EMAIL-------------

http://kinga-balint.strikingly.com
kinga.balint@gmail.com

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 2700 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 1500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Ausztrál angol, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés, Tudományos szövegírás, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: agrár-, és környezettudományi, diplomáciai, egyházi, értékesítési, európai uniós, foglalkozás-egészségügy és munkabiztonság, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, irodai, irodalmi, kereskedelmi, közigazgatási, marketing, média és kommunikáció, műszaki, művészeti, nemzetközi kapcsolatok, pszichológiai, üzleti, zenei, banki, építőipari, fodrász

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Székács Alexa értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 22
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kinga nagyon szimpatikus lett nekem, miután megnéztem a bemutatkozó videóját! Az első beszélgetésünk után még jobban megerősödött bennem, hogy jó döntés volt őt felkeresni, hisz nagyon pozitív és vidám természetű ember! A célom, hogy el tudjam engedni az iskolában tanított, szigorú mondatalkotási szabályokat a szóbeli kommunikációmban, és megtanuljam a valós hétköznapi beszédet, szlengeket használni. Kinga humoros és laza természete még jobban segít, hogy átérezzem a hasonlatok valódi jelentését. Rengeteg hasznos kifejezést, metaforát tanultam már tőle, amit a tankönyvekben sosem találtam volna meg, miközben ezek a mondatok, hasonlatok a mindennapos életben használatosak. Akármilyen vizsgára, feladatra, munkára készülsz, vagy csak szeretnéd a valódi angolt beszélni, Kinga nagy segítség lesz neked! Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

Terdik Kitti értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 3
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kingával két hónapja kezdtük meg a közös munkánkat, a célként a felsőfokú szakmai (gazdasági) angol nyelvtudást határoztuk meg. Bár a megvalósulása a jelenlegi szintemhez képest távolabbi, máris sokkal bátrabban szólalok meg és nagyon motiváltan készülök az óráira. Az óráink nagyon jó hangulatban telnek, mindig készül valami kreatív feladattal, sokat segít és rengeteg anyaga van mindenféle nyelvtani magyarázathoz, gyakorláshoz (megoldó kulccsal), hanganyaghoz. Ami extrán hasznos, hogy óra közben jegyzeteli a hibáimat, amit a végén megbeszélünk. Alaposan és példákon keresztül magyarázza el a feladatokat először angolul, de ha nem értem meg, magyarul tud segíteni. Az órán elhangzottakhoz kapcsolódó feladatokat és a házi feladatot óra után e-mailen kapom meg jól átlátható módon. Külön örülök neki, hogy Skypen tudunk tanulni, mert nekem nagyon fontos volt, hogy az utazással ne veszítsek el plusz időt a napomból. Remélem, egy év múlva elmondhatom, hogy Kinga segítségével teljesültek a kitűzött céljaim, és hogy Neked is tud segíteni a nyelv elsajátításában.