Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBalogh Adrienn 5500 Ft / 50 perc

Balogh Adrienn angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: Nyelvtanár

Kor: 47 éves

Bemutatkozás

Beszédcentrikus angol órák skype-on!!!!
Mivel 23 évesen úgy vágtam neki a nagyvilágnak, hogy EGY SZÓT SEM (!) beszéltem angolul, nagyban tudom segíteni a diákok fejlődését tanácsaimmal és megélt tapasztalataimmal.
Azon túl, hogy a nyelvtan nagyon fontos része a nyelvnek, a legfőbb célom az, hogy megtanuld kifejezni magadat. Hiszem, hogy a nyelvtanulásban a legfontosabb, hogy a diák megtanuljon bízni magában és bátran tudjon kommunikálni angol nyelven, még akkor is, ha attól fél, hogy sok hibát ejt. Legfőbb célom, hogy diákjaim LEGYŐZZÉK A BENNÜK LÉVŐ BLOKKOKAT és merjenek nem csak megszólalni, hanem könnyedén társalogni angol nyelven. Hiszem, hogy kitartással, lelkesedéssel, és csöppnyi (vagy sok)
jókedvvel minden akadály leküzdhető, és a nyelvtanulásban is rengeteg örömet lehet találni.

Óráim vidám hangulatúak, következetes vagyok, és nagy hangsúlyt fektetek a beszédkészség fejlesztésére. Szívesen látlak, ha külföldre készülsz és tele vagy bizonytalansággal, vagy már külföldön élsz, és fejleszteni szeretnéd nyelvtudásodat. Bátran jelentkezhetsz, ha érettségizel, nyelvvizsgára vagy állásinterjúra készülsz.

7 évet éltem az USA-ban, 2 évet Londonban. Hazatérésem óta angol nyelvtanári diplomát szereztem a Károli Gáspár Református Egyetemen. Ezek mellett olasz nyelvtanári diplomával is rendelkezem, amit a JATE-n szereztem 2000-ben (ez utóbbival azonban kevésbé élek..:)
Imádok utazni, világot járni, bicajozni és szenvedélyem még az asztrológia!! :)

Áraim: 5500 / 50 perc

Oktatás helyszíne

Budapest

Helyszín megbeszélés szerint

Online oktatást vállal.

Egyéb

10 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 50 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvtani rendszerezés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.