Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBartha Borbála 6000 Ft / 60 perc

Bartha Borbála angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 30 év

Foglalkozás: nyelvtanár

Facebook oldal: https://www.facebook.com/borbala.bartha.5

Bemutatkozás

I love English :).
Célom, hogy hozzám hasonlóan minden tanulóm, legyen iskolás vagy felnőtt, megszeresse az angol nyelvet, és nyelvi céljai elérésében segítségükre lehessek.

Ehhez jó hangulatú, beszédközpontú órák által juthatunk el, ahol sorra vesszük azokat a nyelvtani alapokat is, amelyek nélkül a jó kommunikáció nem lehetséges.

Egyéni igényeknek megfelelő tanfolyamokat tartok, jelenleg csak online, teljes kezdő szinttől a B2 nyelvvizsgán át egészen az emelt szintű érettségire való felkészítésig.

Az elmúlt három évtized alatt szerzett tapasztalataim hozzásegítenek ahhoz, hogy a legkülönbözőbb képességű tanulók nyelvi előre jutásában nyújthassak hatékony segítséget.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Fogyatékkal élők oktatása, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvhasználat a mindennapokban, Nyelvtani rendszerezés, Nyelvtanítás módszertan átadása, Pótvizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás, Tanulási zavarral küzdők oktatása

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Euroexam

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.