Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBocz Attila 3700 Ft / 50 perc

Bocz Attila angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Bemutatkozás

Szia kedves tudatos angolozni vágyó!

Úgy tűnik, egy lépéssel máris közelebb kerültél az angollal kapcsolatos céljaidhoz, melyet kitartó hozzáállással el fogunk tudni érni. Lesz megannyi siker és akár hibák egész tárháza is. De tudd, hogy hibázni nálam nem hiba. Először is mindenki téveszt ezt azt, aztán előfordul, hogy megint, és aztán újra és újra, de hiszek abban, hogy bizony ez az az út, amely a kívánt eredményhez és sikerhez vezet.

Az óráinkon a KOMMUNIKÁCIÓT, a MAGABIZTOSSÁGOT helyezem előtérbe, mindemellett nekem is célom, hogy egy kis (vagy akár sok) HUMORRAL még oldottabb legyen a hangulat és jól érezd magad az online „találkozókon”. Ez fontos, mert így sokkal hatékonyabb a fejlődés. Megbeszéljük az egyes részleteket, kérdéseket, a te tempódban haladunk. Partner vagyok abban, hogy MERJ MEGSZÓLALNI, bár a kézzel-lábbal mutogatás is izgalmas tud lenni, de tudom, hogy nem ebben szeretnél hosszú távon megrekedni. :) Ha valamit másképp mondasz, sebaj, megnézzük, hogy lehet belőle kerek egész mondat. A lényeg, hogy a FÉLELMEKET KIZÁRJUK. Ez még nem a vizsgaszitu, hanem a te felkészülési periódusod, ahol nemcsak a szövegolvasást, szövegértést, hanganyagot gyakoroljuk majd, hanem beszéd közben az egyes nyelvtani szerkezeteket is beépítjük, amely tovább mélyítheti a nyelv iránti érdeklődésed, legyen az írásban vagy szóban.

Tudom, olykor nem egyszerű feladat iskolai keretek között vagy céges berkekben helytállni, ha idegen nyelvről van szó. De mindenki elkezdi valahonnan. Nekem is volt lehetőségem megtapasztalni nehézségeit és szépségeit egyaránt, több éves idegen ajkú ügyféllel és menedzsmenttel való kapcsolattartás során, amit így ráadásképp hasznosítani is tudok.

Amennyiben elhatároztad magadban, hogy szeretnéd szinten tartani, bővíteni, esetleg egészen kezdő szintről, a „Hello” -ról felfejleszteni az angol tudásod, akkor örömmel segítek ezen terveiden. Lehetsz éppen az, aki
- egy kitűzött (pl. ORIGO, PANNON, TÁRSALKODÓ) nyelvvizsgára,
- érettségire készül, vagy
- egyszerűen frissíteni szeretné a tudását
~ legyen az középhaladó vagy középszinten,
~ de ha újrakezdő, esetleg
~ teljesen kezdő szinten vagy akkor is belevághatunk a tanulásba.


Az első, körülbelül 20-30 perces „találkozó” ingyenes. Ekkor beszéljük meg az egyéni igényeket, kéréseket.


Fizetéssel és kedvezményes csomagokkal kapcsolatos információk:

Órát minden esetben csak ELŐRE UTALÁSSAL vállalok.
5, 10, 20 alkalmanként van lehetőség az utalásra, attól függően, hogy melyik opciót választod.

- Amennyiben csak 1 órát szeretnél, úgy 4000 Ft/50 perc

- Amennyiben többet, úgy kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabbat is az alábbi csomagok közül:
- 5 alkalom esetén 3700 Ft/50 perc
- 10 alkalom esetén 3500 Ft/50 perc
- 20 alkalom esetén 3200 Ft/50 perc

Előre is köszönöm, amennyiben megtisztelsz bizalmaddal.

ELÉRHETŐSÉGEIM:
E-Mail: kreativangol@outlook.com
Skype: Attila Kreatív Angol

(Email-ben történő felkeresés után, amennyiben azt látod, hogy nem érkezett válasz, kérlek pillants a SPAM mappádba is, ugyanis előfordulhat, hogy a rendszer a válaszlevelet oda teszi.)

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.