Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBozókiné Antal Rita 5000 Ft / 60 perc

Bozókiné Antal Rita angol tanár

Hol tanít: Kisoroszi

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 30 év

Facebook oldal: https://www.facebook.com/angolnyelvvizsgasz

Weboldal: https://angolnyelvvizsgasz.hu/

Bemutatkozás

Évek óta tanulsz, de ez még mindig nem elég? Van megfelelő módszer – én is azzal lettem sikeres!
Hiába sorakozik a sok könyv a polcon, hiába tanulsz sok éve különböző tanároktól, ha nincs a tudásod RENDSZERbe foglalva.

Ha “intermediate” szintre már eljutottál, néhány hónap alatt át tudom adni neked azt a rendszert, amellyel bombabiztosan összeáll a kép a fejedben.
A nyelvtan összeköti a szavakat egy értelmes hálózattá, ami a gyakorlatban gördülékeny írásbeli és szóbeli kommunikációt eredményez.

Közép- vagy emeltszintű érettségi, B1, B2 vagy C1 nyelvvizsga, felkészítés nemzetközi egyetemi tanulmányokhoz (IELTS): számíthatsz rám!

Megkaptad a diplomád, de a nyelvtudásod attól még nem lett jobb? Velem tárgyalóképes, profi nyelvtudásra tehetsz szert!

C2-es szintű CELTA végzettségem mellett felsőfokú üzleti angol nyelvvizsgám van, így az általános angol mellett az üzleti angolban is otthonosan mozgom.

A 4000 Ft / 60 perc óradíj 1 főre, online vagy Kisoroszi helyszínre érvényes. Más helyszín vagy csoportos oktatás esetén egyedi árat kalkulálok.

Oktatás helyszíne

Kisoroszi

Helyszín megbeszélés szerint

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 4 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés

Szaknyelv: üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Cambridge Assessment English, Euroexam, ECL, Origó, LanguageCert, iTolc, telc, IELTS

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.