Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKChang Enrique 4000 Ft / 60 perc

Chang Enrique angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: 06208234589

Oktatási tapasztalat: 11 év

Végzettség: biochemist graduate, sales-marketing postgraduate,

Foglalkozás: teacher, language skill instructor

Kor: 55 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/dineandlearnprogram

Weboldal: https://happyendingscourses.com/

Bemutatkozás

I am a native English speaker from California, even though my name is a bit “different” I grew up in New York, Texas and Northern California (in that order). During my career I was a scientist, a salesman, a marketeer and recently a teacher. I have previously taught many non sales or marketing students skill sets that are essential to climb up the employment ladder.

I use a mixture of relevant conversational topics customized to the student’s main learning goal that allows him/her to learn the topic with ease. I believe that if you use topics or event that are of interest to the student it becomes fun and curiosity makes them continue the learning process. The style is similar to when to tell a bedtime story to a child and he wants to stay awake to hear the ending.

If I know the final objective or goal of the student I can customize the teaching method, materials and style to accelerate his/her learning. I try to avoid a structural, monotonous “follow the syllabus” approach. Learning should be fun. It is known as non conventional learning.

The style I used has been field proven to be engaging, with a high absorption and retention rate of the taught material.

Students, who want to learn more or improve on English, sales, marketing, job interviews, business etiquette, using proper words in a conversation, learning idioms are more than welcome to attend. Children that have rudimentary grasp of the English language are also encourage to participate. I also have experience in preparing students to pass the B2 and C1 exams.

We believe in the “ try it before you buy it” approach so we offer the first class for freeAnyanyelvű amerikai nyelvtanár vagyok, New Yorkban, Texasban és Észak-Kaliforniában nőttem fel (ebben a sorrendben). Pályafutásom során először kutató, majd értékesítő, később marketinges és közelmúltban tanár voltam. Eközben sok nem-sales hátterű vagy éppen sales-marketing hallgatót tanítottam különböző kurzusokon, amik elmondásaik szerint hozzásegítették őket hogy előrébb lépjenek a karrierjükben.

Az óráimon a diákjaim tanulási céljaira összpontosított társalgási témákat használok, amelyek elősegítik, hogy könnyedén magukénak érezzék az órát. Úgy gondolom, ha olyan témákat vagy helyzeteket használunk, amelyek érdekesek a diákok számára, a tanulás szórakoztatóvá válik, és a kíváncsiság miatt a tanulási folyamat erőfeszítés nélkül folytatódik. Volt diákjaim szerint a stílusom sokszor hasonló ahhoz, hogy mikor egy gyermeknek mesélünk izgalmas mesét, és ő akar ébren maradni, hogy része legyen a mesének.

Ha már tudom a diák angol tanulással kapcsolatos célját vagy céljait, testre tudom szabni a tanítási módszert, az anyagokat és a stílust a tanulás felgyorsításához. Megpróbálok elkerülni minden merev struktúrát és monoton "kövessük a tantervet" megközelítést. A tanulás legyen szórakoztató. Ezt hívjuk nemformális tanulásnak.

A módszereim később a való életben is hatékonynak bizonyultak, az anyag az érdekessége miatt könnyen megragad és a relevanciája miatt később is jól használható volt.

Szívesen látom a diákokat, akik többet akarnak tanulni vagy javítani szeretnének az angoljukat, értékesítési vagy marketing tapasztalatokat szeretnének szerezni, állásinterjúkra szeretnének felkészülni, vagy megismerkedni az üzleti etikettet, vagy akár csak a megfelelő szavakat szeretnék használni minden beszélgetésnél. Szintén szívesen tanítok gyerekeket akik az angol alapjaival már korábban megismerkedtek. Ezen kívül közép és felsőfokú nyelvvizsgára való félkészítést is vállalok.

Azt gondolom, hogy mindent ki kell próbálni mielőtt megvennénk, így az első órám is minden esetben ingyenes

Oktatás helyszíne

Otthon 7. kerület, Izabella utca

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

40 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Céges tanfolyam tartása, Kommunikációs készség fejlesztése, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés, Tudományos szövegírás
Szaknyelv: idegenforgalmi-vendéglátóipari, kereskedelmi, marketing, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.