Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKChang Enrique 5000 Ft / 60 perc

Chang Enrique angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 13 év

Végzettség: Biochemistry

Foglalkozás: Teacher Instructor

Kor: 57 éves

Bemutatkozás

I am a native English speaker from San Francisco, California USA. During my career I was a Biochemist/Neuroscientist, a chef, owner of a catering business, restaurants as well as a pet sitting business, a salesman, a marketer, and a teacher. I have taught many students’ business skill sets that are essential to obtain better jobs. I am TEFL and TESOL certified. I have eight years of teaching experience.

By defining your final English learning objective or goal I can customize the teaching method, learning materials and teaching style to accelerate your learning. I usually avoid a rigid and monotonous “follow the syllabus” approach. Learning should be fun. I use a proven teaching style with a high absorption and retention rate of the learned material.

Students, who want to learn or improve on their English, sales, marketing, job interviews, business etiquette, business English, using the appropriate English phrases in a conversation, learning idioms are more than welcome to attend. I also have experience in preparing students to pass the English tests B2 and C1 exams with a 100% success passing rate.

I believe in the “try it before you buy it” approach so we offer the first class for free. Oh! One more thing, I don’t speak Hungarian, so it encourages you further to speak only English. I have 165 students who have graduated and are successful at their job goals.

Angol anyanyelvű vagyok San Francisco-ból, Kalifornia USA-ból. Pályafutásom során voltam biokémikus/idegtudós, séf, vendéglátóipari vállalkozás, éttermek, valamint állattartó üzlet tulajdonosa, eladó, marketinges és tanár. Sok diák üzleti készségeit tanítottam meg, amelyek elengedhetetlenek a jobb munkahely megszerzéséhez. TEFL és TESOL tanúsítvánnyal rendelkezem, valamint nyolc év tanári tapasztalattal
A végső angol tanulási cél érdekében személyre szabott tanítási módszert, tananyagot és tanítási stílust használok, hogy felgyorsítsam a tanulást.

Általában kerülöm a merev és monoton „kövesse a tananyagot” megközelítést. A tanulásnak szórakoztatónak kell lennie. Bevált tanítási stílust alkalmazok, magas a tanult anyag felszívódási és megtartási aránya.
Azok a hallgatók, akik szeretnének megtanulni angolul, értékesítést, marketinget, állásinterjúkat, üzleti etikettet, üzleti angol nyelvet tanulni, a megfelelő angol kifejezéseket használva egy beszélgetésben, szívesen részt vesznek az idiómák tanulásában.
Van tapasztalatom abban is, hogy felkészítsem a hallgatókat arra, hogy az angol nyelvű B2 és C1 vizsgák 100%-os sikeres teljesítésével teljesítsenek. Hiszek a ’próbáld ki a vásárlás előtt’ megközelítésben, ezért az első óra ingyenes.

Ó! Még egy dolog, nem beszélek magyarul, ami ösztönözhet arra, hogy angolul beszélj.
165 diákom van, akik diplomát szereztek, és sikeresen teljesítik a munkahelyi céljaikat.

Oktatás helyszíne

Otthon 7. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

46 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 5000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 4500 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 4000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás

Szaknyelv: betegápolási, biológiai, diplomáciai, értékesítési, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, HR, idegenforgalmi-vendéglátóipari, irodai, irodalmi, jogi, kereskedelmi, marketing, műszaki, nyelvészeti, pszichológiai, banki, építőipari

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, Euroexam, Corvinus, LanguageCert, IELTS

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME gazdasági

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Földi Petra értékelése

Értékelés időpontja: 2021 szeptember 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Jelenleg TOEFL nyelvvizsgára készülök és nehéz volt olyan tanárt találni akinek van ezzel a nyelvvizsgával tapasztalata és anyanyelvi szinten beszéli az amerikai angolt. Nagyon örülök, hogy rátaláltam Enriquére, mert amellett, hogy nagyon jó tanár, remek hangulatban telnek az órák és rugalmasan, hatékony módszerekkel tanít. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy profi és jó fej angol tanárt.

Rabi József értékelése

Értékelés időpontja: 2021 július 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A vele töltött órák abszolút kötetlenek, beszédcentrikusak és nem mellőzik a humort. Számos szorongós angol óra után amit máshol tapasztaltam, számomra egy új élményt jelentett a vele való tanulás.

Sáfrány Renáta értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 21
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique-t céges sales training során ismertem meg. Egyszerre tanít angolra és ad tárgyalási, értékesítési tippeket a kezembe. Nagyon interaktív az óra, szerepjáték segítségével mutatja meg Nekem és kollégáimnak a különböző tárgyalási, problémakezelési folyamatokat. Néhány alkalom után is már sokat tanultam tőle és mindig nagyon várom a következő órát! :) Csak ajánlani tudom!

Képes Panna értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A legelső órától kezdve Enrique nagyon segítőkész volt. Segített legyőzni a gátlásaimat és most már sokkal felszabadultan tudok angolul beszélni. Nagyon szeretem az óráin, hogy nem a szabály szerűségeken van a hangsúly, hanem hogy minél többet és többet beszéljünk, ezért is fejlődik az ember nagyon nagy mértékben egyik óráról a másikra. Emellett Enrique nagyon jó tulajdonsága, hogy ha egy-egy mondatot furán is mondunk akkor is megérti nem türelmetlenkedik ha valami nehezebben megy, segít ahogyan csak tud. Körülbelül fél éve tanulok Enriquevel és most már egyáltalán nem szorongva gondolok az angolra.

Juhász Norbert értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrqiue-re itt találtam az angoltanarok.com oldalon és a rengeteg pozitív értékelés miatt írtam neki. Azonnal reagált és készségesen fogatott már al első alkalommal. Az első 5 perc után tudtam hogy ő lesz az akivel és akitől angolul szeretnék tanulni. Kedves, okos és jó humorú ember. Olyan, akivel nem az óra végét várod hanem a következő óra elejét. Illetve szerintem az is fontos, hogy egy native amerikaitól tanulhatok személyes óra keretein belül. Ez a legfontosabb volt számomra amikor a jövendőbeli tanáromat kerestem az oldalon. Remélem ő is egyetért velem abban mikor ezeket a sorokat olvassa, hogy mára már nem "csak" a tanárom, hanem a barátom is lett. Bátran ajánlom minden leendő angolul tanulónak Enrique-t.

Horváth Boglárka értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 16
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique órái előtt nem izgulok, nincs gyomoridegem, mégis óráról órára sokat tanulok. Több mint 10 óra után már észrevehetően gyorsabban beszélek, jobban ki tudom magam fejezni. Mind emberileg, mind szakmailag nagyra tartom Enrique-t.

Peter Sivi értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Körülbelül 2 éve veszek órákat Enrique-nél, és az angol írásban és beszédben mutatott nagyon kevés önbizalomból szinte anyanyelvi beszélővé fejlődtem. Türelmes és azon dolgozik, hogy elérje azt a célt, amelyet a hallgató el akar érni. Introvertált vagyok, és sikerült rávennie, hogy beszéljek a prezentáción és eseményeken.

Szabina Nagy értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 3
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique nagyon nyitott, pozitív személyiség. Nagyon jó hangulatban telnek az órák. A sok nevetés és jó kedv mellett természetesen tanulunk is. Maximálisan alkalmazkodik az igényeimhez, de természetesen van egy nagyon kidolgozott anyaga és terve, de mindig nyitott az új dolgokra és nagyon flexibilis. Én azt vettem magamon észre, hogy fejlődöm. Szabadon, lazán tudok jobban és jobban kommunikálni. Nekem a kommunikáció a fontos. Azért mentem anyanyelvihez, hogy a flow ban legyek és a nyelvtani helyesség mellett a fő hangsúly a szabad beszéden legyen. Nekem a munkához szükséges a nyelv és a kapcsolatokat építeni, barátokat, új ismerősöket szerezni. Azt szeretném, hogy kinyíljon a világ előttem azáltal, hogy tudok kommunikálni más kultúrából jövő emberekkel angolul. Én azt látom magamon, hogy megéri Enriquehez járni, mert látom a fejlődést. Én nagyon kedvelem Őt. Szakmailag és emberileg is egy nagyon nagy érték. Csak ajánlani tudom. Őszintén! 😊

Joó Ádám értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 3
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique óráinak a hangulata sokkal inkább baráti beszélgetésnek tűnik, mint egy hagyományos tanórának. Ez azonban nem megy a hatékonyság rovására, sőt... Segített meghozni az önbizalmamat, hogy merjek angolul beszélni, többek között ennek is köszönhetően sokat fejlődött a beszédkészségem. Az angolórák érdekes témáit pedig többször felhoztam később a baráti beszélgetések során is.

Fekete Virág értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 1
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique nyitott személyisége garancia arra, hogy az órák jó hangulatúak. Az üzleti életben szerzett tapasztalatainak, utazásainak köszönhetően széles látókörű, ezért a szokásos nyelvtanulási témákon kívül is rengeteg dologról lehet vele beszélgetni. Jó kommunikációs készsége, és az emberek iránti érdeklődése segít a beszédkészség fejlesztésében, gyakorlásában. Anyanyelvi tanárként hatékonyan segít a külföldi vizsgákra felkészülni, és beszéddel kapcsolatos gátlások megszüntetésében. Az órák célját rugalmasan alakítja az igényekhez.

Gábor Sylvie értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique egy mosolygós, optimista, jókedélyű tánár, aki kb. két perc alatt segít sutba vágni a gátlásaidat nyelvi téren. Megbízható, lelkiismeretes és odafigyel a diákjaira emberileg is. Bármire is készülsz angol nyelvterületen, nála jó kezekben leszel!

Mészáros Benjámin értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Rengeteget köszönhetek Enrique-nek. Mielőtt elkezdtem volna Tőle órákat venni, gondom volt az angol kommunikációval. Mindent megértettem, könyveket olvastam angolul, de a beszédet keveset használtam ezért nem volt önbizalmam ahhoz, hogy beszéljem is a nyelvet. Körülbelül 4-5 órára volt szükségem Enrique-vel, hogy újra visszanyerjem az önbizalmam és elmúljon az a gyomorideg ami előtte folyamatosan jelen volt, ha meg kellett szólalnom. Ezután még közel 1,5 évig heti 2 alkalommal vettem Tőle órákat, segítségével új munkahelyet szereztem ahol az angol kommunikáció beleépült a mindennapjaimba. Nagyon hálás vagyok mindezért!

Sági Roland értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több mint két éve járok Enrique-hez. Középfokú nyelvvizsgával rendelkeztem, amikor először találkoztunk és kevesebb, mint egy év alatt elértem vele az IELTS-hez szükséges szintet. Közvetlen, humoros, felkészült és a végletekig lelkiismeretesen végzi a munkáját, ami nem merül ki "csupán" az angol tanításban. Enrique az életre tanít, és nagyon jól csinálja. Neki hála mára folyékonyan beszélem az angolt, de még mindig visszajárok hozzá, szinten tartás céljából. Legyen a célod bármi, amihez angol tudásra van szükséged, Enrique segíteni fog neked elérni azt a célt. Bátran ajánlom!

Szamek Vajk értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 24
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves segítőkész angol tanár. Nála az órák mindig jó hangulatban telnek, és emellett nagyszerűen fel tud készíteni bármi is legyen a cél. Csak ajánlani tudom!

Kosik Luca Elizabet értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 24
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Én személy szerint nagyon félős és stresszelős vagyok angol beszélgetés terén, de Enriquenél minden alkalommal 5 perc után sikerült feloldódnom. Leginkább a beszédkészség fejlesztése végett szerettem volna külön tanárhoz járni, és azt hiszem sikerült a tökéletest megtalálni. Körülbelül a 6.-7. alkalom után már teljesen megszűnt bennem a beszédtől való félelem. Nagyon jó tanár, és egyben szuper társaság. Kimondottan vártam az órákat vele. Csak ajánlani tudom! :)

Radácsi Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 22
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Angolt tanárt keresel? ...a legjobb helyen jársz! Enrique-kel az angolt közel 1 éve kezdtem és minden várakozásomat felülmúlta. Az órák élvezetesek, szorakoztatóak, Enrique egy nagyon motiváló személyiség. Ha tanulni szeretnél, kezd el most, mert később bánni fogod, hogy miért nem kezdted előbb. ;-)

Kothencz Klaudia értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 22
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szeretek nála tanulni. Minden órára van valamilyen témája ami mindig jó hangulattal telik. :) Enrique vicces, intelligens és segített túllendülnöm az angollal kapcsolatos félelmeimen. Nagyon sokat tanultam tőle és nagyon sokat fejlődtem mióta ő tanít engem. Személyesen és Skype-on tartja nekem az órákat. Őszintén bátran ajánlom mindenkinek, mert nagyon sok tanárhoz jártam már, de bátran mondom, hogy ő a legjobb!

Szatmari Gabor értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kellemes hangulatu, teljesen szemelyre szabott orak! Szeretem, hogy barmilyen jellegu igenyedhez igazodik. Legyen szukseged akar allasinterjura valo felkeszitesre, szokincs bovitesre, beszedcentrikus onbizalomepitesre, barmire! Hozzaallasa mindig pozitiv es a legjobbat hozza ki beloled! Csak ajanlani tudom!

Kiss Kornél értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 21
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon jól felkészült minden témára nyitott és jól informált. Az órái mindig jó hangulatban telnek és úgy tanít hogy szinte észre sem veszi az ember hogy elrepült az idő. Nyelvi készségek fejlesztésére nem tudok nála alkalmasabb embert. Mindenkinek csak ajánlom!

Karczub Gyula értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 21
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több mint fél éve veszek órákat Enrique-től és csak ajánlani tudom mindenkinek. Minden óra beszédközpontú, érdekes témákat dolgoz fel, ami közben nem csak az angolt gyakorlod, ha nem fontos kérdésekről is gondolkodsz. Ha Business English tanárt keresel szintén nála helyed, hiszen több évtizedes tapasztalata van az üzletben a legmagasabb szinteken is, így olyan tanácsokkal, tippekkel is el tud látni, ami megfizethetetlen az üzleti életben. Fél év alatt neki köszönhetően rengeteget fejlődtem: választékosabban és helyesebben beszélek angolul, nincsen többé olyan szituáció amiben nehezen szólalok meg. Ha neked is ez a célod válaszd őt!

Holló Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 20
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyszerű hangulatú, személyre szabott órák. Lendületes, pozitív személyiségével nem csak az angol tanulásban tud segíteni. Bátorít, motivál az élet minden területén. Strongly recommend.

Simko Adrienn értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 19
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kellemes , nyitott személyiség , jó hangulatúak a beszélgetéseink . Rugalmas időbeosztása dolgozik , szívesen ajánlom .

Nádassy Koppány értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 19
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyjából fél éve veszek órákat Enrique-től, a CoVID miatt online. Beszéd centrikus óráink vannak, számomra az a fontos, hogy a beszédkészségem fejlődjön, ne kopjon el. Enrique mindig az én érdeklődésemnek megfelelő témákkal készül, mindig érdekes és nagyon jó hangulatú óráink vannak, kötetlen beszélgetés, nincs sylabus. Angol tanár mellett coach is, aki a munkában felmerülő problémák megoldásában is tanácsot ad, persze angolul! Pozitív, energikus személyiség, akitől csak tanulni lehet, az egyik legjobb tanárom, akivel valaha tanultam, mindenkinek ajánlom!

Kopcsik Edit értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több éve nem használt angol beszédkészségem visszaszerzése céljából vettem fel Enrique-vel a kapcsolatot, hogy a korábbi C1-es tudásom valamennyire újra tudjon épülni de már anyanyelvi tanáron keresztül. Kiváló kommunikációs készség, pozitív emberi hozzáállás, lelkesség, segítőkészség jellemzi. Könnyedén rávezet bizonyos szavak,kifejezések használatára, megértésére angol nyelven. Minden órán felkészült, energikus.

Irmes Bence értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha jól sejtem éppen a nyelvizsgádra készülsz és félkészítő tanárt keresel. Esetleg külföldre tervezel költözni. Esetemben ez a kettő egyidőben történt. Egészen biztos vagyok benne, hogy Enriquenél jobb tanárt nem fogsz találni ezekre a célokra. Az ő kommunikatív, gyakorlatias megközelítése, félkészít arra, hogy az angolod bármilyen környezetben magabiztosan tudd használni. Az órák mindig remek hangulatban telnek, de ez sosem megy az eredményesség rovására. Ha úgy érzed, hogy semmi önbizalmad és alig mersz megszólalni angolul, akkor is javaslom, hogy tégy egy próbát. Garantálom, hogy Enrique ítélkezés nélkül és hatalmas türelemmel fog segíteni, hogy elérd céljaidat és magabiztosan beszéld a nyelvet.

Hoffmann Alexandra értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A legjobb angol tanár, akivel valaha találkoztam! Ha anyanyelvi angol tanárt keresel,akkor a legjobb helyen jársz. Több mint fél éve Enrique-től veszek órákat. Eleinte személyesen, majd később a koronavírus helyzet miatt online órákra álltunk át, ami azóta is remekül működik. Beszédcentrikus órák vannak, amik nagyon jó hangulatban telnek és sokat segít az angol tudásom szinten tartásához. Sokat fejlődött az angol tudásom mint szóban mint írásban. Egy igazán kedves, segítőkész, humoros és pozitív szemléletű embernek ismertem meg Enrique-t. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Sipos Áron értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique minden elképzelésemet felülmúlta. Egyszerre coach és trainer, mindezt anyanyelvi angollal. Csak ajánlani tudom!

Szász András értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 18
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több éves kihagyás után újra nekivágtam a nyelvtudásom felfrissítésének, természetesen hosszas halasztgatást követően. A löketet egy baráti ajánlás adta meg, így kerültem kapcsolatba Enrique-vel. Ugyan még csak néhány órán vagyunk túl, de ezek alapján is az eddigi leghatékonyabb módszer az, ahogy ő tanít. Nem követünk semmilyen sylabust, 1000 és 1 témát érintünk egy egy alkalom során, és olyanokról beszélgetünk, amiről nem is gondoltam volna hogy fogunk. Nagyon jó meglátásai, gondolatai vannak mind a nyelvtanulásról, mind pedig minden olyan témáról, amik előjönnek. Nálam főképpen a beszédfejlesztés a cél, ehhez pedig tökéletes tanár. Mindeközben fókuszt kap az otthoni tanulás, egyszerű de mégis egyszerre több területet fejlesztő házi feladatokkal. Nap végén pedig úgy fejlesztettem minden területet (beszéd, szókincs, nyelvtan stb), hogy közben nem kellett egyetlen tankönyvi feladatot sem megoldanom, ami számomra szuper! Ettől függetlenül igény szerint ilyen irányok is rendelkezésre állnak, ebből a szempontból elég személyre szabott a program, diák függő - az én igényeimre én megfelelő “megoldást” kaptam. Arról nem is beszélve, hogy az órák nagyon jó hangulatban telnek, és hamar elrepül az az egy óra, mindezt angolul.