Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKChang Enrique 6000 Ft / 55 perc

Chang Enrique angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 8 év

Végzettség: Biochemistry

Foglalkozás: Teacher Instructor

Kor: 56 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Elephant-Memories-108975571466181

Weboldal: https://elephantmemories.org/

Bemutatkozás

I am a native English speaker from San Francisco, California USA. During my career I was a Biochemist/Neuroscientist, a chef, owner of a catering business, restaurants as well as a pet sitting business, a salesman, a marketer, and a teacher. Currently I have a degree in Psychology. I have taught many students’ business skill sets that are essential to obtain better jobs. I teach the English language in a way that helps you feel comfortable and without pressure while you learn. I am TEFL and TESOL certified. I have eight years of combined teaching experience in English, Sales and Marketing

By defining your final English learning objective or goal I can customize the teaching method, learning materials and teaching style to accelerate your learning. I usually avoid a rigid and monotonous “follow the syllabus” approach. Learning should be fun. I use a proven teaching style with a high absorption and retention rate of the learned material.

Students, who want to learn or improve on their English, sales, marketing, job interviews, business etiquette, business English, using the appropriate English phrases in a conversation, learning idioms are more than welcome to attend. I also have experience in preparing students to pass the English tests B2 and C1 exams with a 100% success passing rate.

I believe in the “try it before you buy it” approach so we offer the first class for free. Oh! One more thing, I don’t speak Hungarian, so it encourages you further to speak only English. I helped over 455 students who have graduated and are successful at their job goals.

Angol anyanyelvű vagyok, San Francisco-ból, Kaliforniából, USA-ból. Pályafutásom során voltam biokémikus/idegtudós, szakács, vendéglátó üzlet, étterem tulajdonosa, valamint kisállat-ültető üzlet tulajdonosa, eladó, marketinges és tanár. Jelenleg pszichológus diplomám van. Sok diáknak tanítottam olyan üzleti készségeket, amelyek elengedhetetlenek a jobb állások megszerzéséhez. Az angol nyelvet úgy tanítom, hogy kényelmesen és nyomás nélkül érezd magad tanulás közben. TEFL és TESOL minősítéssel rendelkezem. Nyolc éves kombinált tanári tapasztalattal rendelkezem angol, értékesítés és marketing területen

Az angoltanulás végső céljának vagy céljának meghatározásával személyre szabhatom a tanítási módszert, a tananyagokat és a tanítási stílust, hogy felgyorsíthassa a tanulást. Általában kerülöm a merev és monoton „kövesd a tananyagot” megközelítést. A tanulásnak szórakoztatónak kell lennie. Bevált tanítási stílust alkalmazok, a tanult anyag nagy felszívódási és megtartási arányával.

Szeretettel várjuk azokat a diákokat, akik szeretnének megtanulni vagy javítani angolul, értékesítésen, marketingen, állásinterjúkon, üzleti etikettben, üzleti angol nyelven, a megfelelő angol kifejezésekkel egy beszélgetésben, idiómák elsajátításával. Van tapasztalatom a B2 és C1 angol tesztek 100%-os sikeres letételére való felkészítésében is.

Hiszek a „próbáld ki, mielőtt megveszed” megközelítésben, ezért az első osztályt ingyen kínáljuk. Ó! Még valami, hogy nem beszélek magyarul, így ez arra ösztönöz, hogy csak angolul beszélj. Több mint 455 olyan diáknak segítettem, akik diplomát szereztek, és sikeresen teljesítik munkájukat.

Oktatás helyszíne

Otthon 7. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

46 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 7500 Ft / 55 perc / fő
3 fő részére 8500 Ft / 55 perc / fő
4 fő részére 11000 Ft / 55 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás

Szaknyelv: betegápolási, biológiai, diplomáciai, értékesítési, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, HR, idegenforgalmi-vendéglátóipari, irodai, irodalmi, jogi, kereskedelmi, marketing, műszaki, nyelvészeti, pszichológiai, banki, építőipari

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, Euroexam, LanguageCert, IELTS, TOEFL

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME gazdasági

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Nádasi Krisztián értékelése

Értékelés időpontja: 2024 április 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique-t egy angolul tartott rendezvény miatt, célzottan kerestem fel. Nálam fontos szempont volt az anyanyelvi tanár, hogy véletlenül se használhassam a saját nyelvem. Ennek több éve. Azóta is rendszeres járok hozzá, hogy szinten tartsam az angolom (beszédem). Bármilyen témában tudunk beszélni. Az órák jó hangulatban telnek, viccesek, anszolút nincs "tanóra" érzése az embernek. Csak ajánlani tudom!

Kemecsei Máté értékelése

Értékelés időpontja: 2024 április 25
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique kiváló tanár és motiváló egyéniség. Az órák jó hangulatban, az egyéni célokhoz igazított, személyre szabott tanítási módszerrel telnek. Figyelemmel kíséri a személyes fejlődést és ehhez igazítva, a tanulóval közösen kerül kidolgozásra a tananyag. Érezhetően javult az angolom amióta hozzá járok, ezért Enriquét csak ajánlani tudom mindenkinek.

Szanyi Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2023 november 9
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique már az első órán szimpatikus volt és bizalmat szavaztam neki, ezt később sem bántam meg. Minden témában jártas, és jó életvezetési tanácsokkal is el tudja látni azt, akinek igénye van rá. Csak ajánlani tudom.

Takács Anita értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 23
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique nem csak egy kiváló tanár, számomra egyben életvezetési coach és pszichológus is.Az órák valóban beszédcentrikusak, a témák érdekesek és izgalmasak mindig humorral fűszerezve. Az ár nagyon korrekt több értéket ad , mint egy angol óra.Tiszta szívből ajánlom.

Major Zsófia értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 22
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

sziasztok en 9 orat vettem mar Enriquetol es egyszeruen imadom mindig feldob megnevetett ha szomoruan erkezem 100% hogy boldogan megyek el nagyon aranyos es kedves ha szemelyesen megyek mindig megkinal valamivel turelmes nagyon es ha valami nem megy mivel nem annyira tud magyarul ra vagy kenyszeritve igy korul kell irnod amennyire csak tudod es ra fog jonni engem most a kozep angol erettsegire keszit fel es en mar erzem a valtozast nagyon megerto is egyben eletem legjobb tanara a 16 eletevem alatt csak ajanlani tudom:)

Hangodi József értékelése

Értékelés időpontja: 2023 augusztus 5
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Volt már néhány anyanyelvű tanárom, de Enrique a legjobb közülük. Nagyon sok témában jártas, az órák soha nem unalmasak, mindig nagyon jó kérdéseket tesz fel, ezzel forszírozva, hogy a kifejezésmódomat fejlessze. Az órák ára nagyon baráti, a foglalási módszer is tökéletes számomra. Ehhez még az is hozzájön, hogy dolgozik hétvégente, amikor nekem időm van órákat venni. Összességében több, mint elégedett vagyok a kapott szolgáltatással.

Mohácsik Gergely értékelése

Értékelés időpontja: 2023 augusztus 2
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Teljes mellszélességgel tudom ajánlani. Több, különböző nyelvtanfolyamon vettem már részt, különböző tanároknál vettem magánórát, de Enrique egy teljesen más szintet képvisel. Egy személyben kaptam angol tanárt és coach-ot, aki az angol tanítás mellett szakmai tanácsokkal is segíti a mindennapi életemet. Minden alkalom egyedi, nem lehet unatkozni. Ő az első tanár, aki nem a nyelvtani definíciók átadásával kezdte a közös munkát. Ténylegesen egy órán keresztül beszélgetünk egymással a legkülönbözőbb témákban. Csak ajánlani tudom.

Hegedűs Krisztina értékelése

Értékelés időpontja: 2023 július 25
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Teljes meggyőződéssel állíthatom, hogy az angol nyelv soha nem volt a komfortzónám, azonban a terveim megvalósításához nélkülözhetetlen egy magabiztos, professzionális angoltudás. Emiatt határoztam el, hogy egy anyanyelvi tanárral készüljek fel. Enrique személyében egy nagyon kedves és empatikus embert ismerhettem meg, aki értékeli a másokkal való valódi kapcsolatokat, alapvető fontosságú számára, hogy jól felkészült és tájékozott legyen. Az intelligencia és a nyitottság olyan tulajdonságok, amelyekkel maximálisan rendelkezik, és ezek lehetővé teszik, hogy jól megérti az embereket, így egyedülálló, hogy nem csak az angol nyelv anyanyelvi használatára tanít, hanem személyiségfejlesztésre is alkalmas. Igazán értékeli a tartalmas és mély beszélgetéseket, mindig szívesen ismer meg különböző nézőpontokat. Annak ellenére, hogy mozgalmas életet él, nyugodt és könnyed hozzáállással kezeli felelősségét és kötelezettségeit, rugalmassága pedig tiszteletreméltó. Május végén kezdtük el ezt a közös utat, és bár még sok áll előttünk, biztos vagyok benne, hogy Enrique-vel el fogom érni a kitűzött célokat. Mindenkinek szívből ajánlom Enrique-t, különösen, ha a nyelv terén komplexusa alakult ki, vagy összetett kihívásokkal néz szembe, és ha fontos számára a személyes fejlődés is, mert az órái egyszerre képezik a nyelvi és a személyes fejlődést is, mindezt könnyed hangulatban, személyre szabottan kialakítva. Ui: Életemben először teljes szívvel élvezem és várom az angol órákat!

Silye Zoltán értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kicsit több, mint egy éve kezdtük el Enriquevel a munkát, aki nem csak az angol tanárom, hanem tanácsadóm, coachom, pszichológusom és kávé buddym egyben. :) Akinek pedig a business English része lehet érdekes érdemes ránézni Enrique Linkedin fiókjára is és akkor biztossá válik számotokra, hogy ritkán jön szembe ilyen lehetőség, hogy ilyen tapasztalattal rendelkező, anyanyelvi tanárral beszélgethessetek a Magyar átlag nyelvóra árán.

Finszter-Zarnóczay Maxim értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 14
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique fantasztikus! Figyelembe veszi a 10 éves kisfiam tudását, igényét, lehetőségeit, ehhez igazítja az órákat. A legújabb tanítási módszereket is alkalmazza. Sokat fejlődött a beszéde, hallás utáni értése. Alig várja mindig a következő alkalmat.

Cserepes Tímea értékelése

Értékelés időpontja: 2023 február 24
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több, mint 2 éve foglalkozik velem Enrique. Mindenképp anyanyelvi tanárral szerettem volna dolgozni a nyelvtudásom szinten tartásán. Sajnos, a jelenlegi munkahelyemen nagyon kevés lehetőség van angolul beszélni és úgy éreztem, lefagyok, ha meg kell szólalnom. Kevés időm van készülni az órákra, de megértette, h mire van szükségem. Minden alkalommal érdekes témát dob fel, amiről véleményt alkotunk mindketten, akár vitázunk, lényeg, h napi vagy business témákat boncolgatunk. Nekem bevált, h a heti rutinom részévé vált. Azóta a 15 éves fiam is “jár” hozzá online angolozni. Rajta érzékelem, h milyen sokat fejlődött. Folyékonyan beszél minden témában angolul külföldiekkel. Aki stresszmentesen szeretne angolul kommunikálni, annak bátran ajánlom Enrique-t.

Misák Zsófia értékelése

Értékelés időpontja: 2022 november 13
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique minden szempontból tökéletes tanár. Figyel az egyéni célokra, és azok mentén alakítja az oktatást. Kreatív módszerekkel tanít, így minden órán valamilyen új aspektusból lehet fejleszteni a nyelvtudást, ami nagyon sokat segít a magabiztos kommunikáció elsajátításában. Az órák abszolút beszélgetés központúak, és nagyon változatosak. Enrique nagyon intelligens, rengeteg témában jártas, mindenről lehet vele beszélgetni. Kedves, közvetlen, pozitív személyiség, és nagyon jó humora van. Az órák annyira jó hangulatban telnek és annyira komfortosan érzem magam a vele való kommunikáció közben, hogy sokkal többnek tűnik egy vele töltött alkalom, mint egy "sima" angol óra. Nagyon sokat fejlődtem mióta hozzá járok. Szívből ajánlom Enrique-t mindenkinek. :)

Bohner Barbara értékelése

Értékelés időpontja: 2022 november 1
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique a legjobb nyelvtanár, akivel valaha találkoztam. Nem csak a nyelvtudásomat, az önbizalmamat is fejleszti, hogy bátrabban, magabiztosabban merjek megszólalni idegen nyelven. Lassan fél éve tanulok nála, az angolom ez alatt rengeteget fejlődött. Nincs jobb egy anyanyelvi tanárnál, aki érti és el tudja magyarázni a különbséget egy-egy szófordulat között. És mivel nem beszél magyarul, én is rákényszerülök, hogy végig angolul fejezzem ki magam, esetleg körülírjam, ha éppen nem tudok egy szót. A tanítási módszere egyedi, számomra nagyon hatékony. Mindig érdekes, változatos feladatokkal lep meg, így sosem unalmas az óra. Emellett Enrique egy nagyon kedves, vidám személyiség, az óráink mindig nagyon jó hangulatban telnek, szinte fel sem tűnik, hogy tanulok, feldobja a napjaimat. Csak ajánlani tudom 😊

Jakab Boróka értékelése

Értékelés időpontja: 2022 október 29
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique egy hihetetlenül elszánt, laza és kedves ember. Az órái minidig jó hangulatban telnek. Nagyon szeretek hozzá járni, mert teljesen más módon tanítja az angol nyelvet mint a többi tanár akiknél eddig tanultam. Segített legyőzni a gátlásaimat és így már nem félek megszólalni angolul. Csak ajánlani tudom nagyon jó tanár.

Auer Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2022 október 27
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

The lessons with Enrique are very useful, even exciting, thought-provoking, not monotonous at all, as he introduces new ways and methods to improve and further deepen your English knowledge. Enrique is not only an experienced and open-minded teacher you can talk about various topics with, but also an experienced manager, thus, he can also contribute to improving your business skills as a "coach", and even help you tackle challenges you might face in your business life.

Jakab Dorka értékelése

Értékelés időpontja: 2022 október 21
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sosem találkoztam még olyan angoltanárral mint Enrique. Bármit megtesz, hogy megtanítsa nekem az angol nyelvet. Nyitott, laza, motiváló, vicces és olyan jó hangulatban telik a nála töltött idő, hogy néha el is felejtem, hogy egy angolórán ülök :D. Az első órától fogva segítőkész volt. Fő célja, hogy legyőzze a gátlásaimat és merjek beszélni angolul. Vele úgy tanulok, hogy észre sem veszem közben. Csak ajánlani tudom.

Krizsanóczi Tibor értékelése

Értékelés időpontja: 2022 augusztus 31
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szinte furcsa magyarul írni, annyira ráálltam Enrique közelében az angolra. :) Kezdett kicsit megkopni az amúgy sem túl magas szintű angolom, azért kezdtem el keresni egy tanárt. Kritérium volt, hogy anyanyelvi legyen, de az inkább, hogy magyarul ne tudjon szinte semennyire, hogy mindenképp rá legyek kényszerítve az angolra. Főleg beszéd központúak az órák, ami szerintem a legtöbb embernek kell, de bármilyen témával foglalkozik, amire megkérem. Alapvetően oldottak az órák, szerintem nagyon nyitott és jó humorral rendelkezik és korrekt. Egyáltalán nem a sztenderd nyelviskolai hangulatúak az órák. Sokszor pszichológiai módon közelíti meg a tanítást, de ezt nem mindig venni észre. Érdekesek a téma felvetései, amivel még önismeretet is lehet tanulni. Próbálja felrázni a begyöpösödött magyar agyakat. :) Már 10 óra után eszméletlen haladást éreztem (bár ez az én tehetségemet is dicséri :) ), az önbizalmam megnőtt és lazán tudtam beszélgetni bárkivel! Még kevés is az 5 csillag az értékelésre! :) Még biztos sok mindent pozitívat tudnék mesélni, de most nem jut eszembe más. Köszönöm Enrique! Love you :*

Virág Laura értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 9
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique-hez járni angolra a nyelv megtanulása - szép kiejtés, pontos nyelvtan, gazdag szókincs - mellett személyes fejlődést és nagyon jó hangulatú órákat is jelent! Minden alkalommal feltöltődve motiváltam és jókedvűen jöttem el. Amelett hogy a szakmai fejlődésemet is elősegítették az órák, mindig azt éreztem hogy egy kedves baráttal töltöttem el egy órát. Mire elmentem Enrique-hez már éltem külföldön, de helyességben, kiejtésben szókincs fejlődésben így is volt bőven mit fejlődnöm, rengeteget segítettek az órák, és egy nagyon jó angoltanár mellett megismertem egy csodálatos embert :)

Felber Ákos értékelése

Értékelés időpontja: 2022 április 21
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Amikor elkezdtem tanulni nála már megvolt a B2-es nyelvvizsgám. Szerettem volna felfejleszteni magam C1-es szintre. A tanár úr nagyon felkészült, új fajta modern tanítási módszerekkel tanít amelyeket más tanároknál eddig nem tapasztaltam. Mivel nem beszél magyarul ezért sok ismeretlen kevésbé használt angol szót/kifejezést is elhall az ember tőle amivel választékosabbá teszi a szókincsedet. Nem csak arra fókuszál, hogy a kifejezési képességed fejlessze, hanem olyan feladatokat ad amelyekkel a megtanulsz angolul gondolkodni. Emellett esszé írásnak is ad olyan feladatokat amelyek fejlesztik a képzelő erődet amivel kacifántosabb történetet tudsz írni. Nekem ez nagy segítség volt, mivel nekem inkább a beszédem erősebb mint az írási képességem. Merem ajánlani bárkinek aki szeretné fejleszteni angol tudását minden téren.

Szabó Attila értékelése

Értékelés időpontja: 2022 április 14
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mindenképpen anyanyelvi tanárt szerettem volna találni, aki ráadásul érti a sales/marketing világot. Ha ezen a területen dolgozol, nem érdemes tovább gondolkodni és keresgélni. Érdekes, szórakoztató órákat képzelj el, ahol az angol nyelvtudásod mellett emberileg és szakmailag is tudsz fejlődni. Őszintén, csak ajánlani tudom. Kb. a 6. óra után már úgy fogod várni az angol órákat Enrique-vel, mint a Trónok harca folytatását :)

Jakab Ilka értékelése

Értékelés időpontja: 2022 március 27
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több mint 10 éve tanulok angolul, kisebb megszakításokkal, de valahogy még sohasem jutottam el arra a szintre, amivel elégedett lennék. Sokak számára nem könnyű megszólalni angolul, bármilyen régóta is tanulják azt. Én is ebbe a csoportba tartoztam, mindig másoknak próbáltam megfelelni és féltem, ha elrontok valamit, rossz véleményt alkotnak rólam. DE most először viszont úgy érzem, hogy képes leszek ezt a gátat leküzdeni. Enriquével már az első órán felszabadultan és vidáman beszélgettünk szinte bármiről és kicsit sem éreztem magam feszült helyzetben, mint korábban. Nagyon nyitott, érdeklődő és okos! Rendkívül jó kommunikációs képességgel és széles látókörrel rendelkezik. Ami az óráit illeti, fantasztikusak. Még csak össze sem lehet hasonlítani egy hagyományos angolórával („kérem nyissák ki tankönyvüket a 20. oldalon”). Rengeteg és jobbnál jobb módszere van arra, hogy élvezettel és játékosan tanuljon az ember angolul a saját céljainak megfelelően. Sokszor azt érzem, mintha nem is angolórán lennék, hanem egy kedves ismerősnél,barátnál, akivel jó együtt tölteni pár órát! Nem mellesleg ezalatt az idő alatt még angolul is tanulok! :D Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem és hogy tőle tanulhatok. Bátran merem ajánlani!

Bencze Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2022 február 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az angoltanarok.com rejtett kincse Enrique. Engem a türelmével és a jókedvével fogott meg. Az én tanulási szokásaim figyelembe vételével a bármikor elővehető élő nyelvet gyakoroljuk, idiómákat, ebben egy anyanyelvi tanár verhetetlen, Enrique pedig fekete öves! Ne keress tovább, kezdd vele az órákat és hivatkozz az angoltanárokon Gábortól olvasott véleményre mert akkor Ő főzi neked a teát! ;)

Körözsi Márton értékelése

Értékelés időpontja: 2021 november 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több év óta ismerem Enriquét, bátran ajánlom mindenkinek. Amerikai állampolgár, saleses tapasztalattal, ez meg is látszik a tiszta, világos kommunikációján, beszédmódján. Vidám hangulatú órák, érdekfeszítő, változatos témák, naprakész beszédfordulatok, nekem abszolút bevált.

Szabó Lívia értékelése

Értékelés időpontja: 2021 november 15
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az egyik munkatársam ajánlotta Enrique-t. Korábban nem mertem megszólalni sem, viszont ez néhány angol óra után elmúlt. Ez annak köszönhető, hogy Enrique igyekszik oldani a feszültséget, sokat nevetünk, próbál olyan témát találni, amiről sokat és magabiztosabban tudok beszélni. Élőben és online is tartott már órát. Azt gondoltam, hogy online nehezen fogom megérteni, de nem így volt. Nagyon érthetően beszél és, ha nem értem először, amit mond, akkor szépen lassan, artikulálva is elmondja a mondatot vagy próbálja körülírni a dolgot. Ajánlom mindenkinek :)

Tóthpál Tímea értékelése

Értékelés időpontja: 2021 október 25
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enriquet az angoltanarok.com weboldalon találtam és a pozitív vélemények miatt döntöttem el, hogy megpróbálom vele az angol nyelvtanulást. Már pár óra eltelte után látom a fejlődést, hiszen kommunikatív óráinak köszönhetően az önbizalmam és a magabiztosságom is megnőtt az angol nyelv használata során, amire korábban még nem volt példa. Enrique egy nagyon pozitív, nyitott személyiségű, magasan képzett nyelvtanár, akivel az órák mindig jó hangulatban, vidáman telnek és az ember mindig szívesen tér hozzá vissza. Egyedi módszereivel és páratlan személyisége miatt élmény lesz mindenki számára a nyelvtanulás.

Székely Zsófia értékelése

Értékelés időpontja: 2021 október 25
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kötetlen és beszédközpontú órák. Segít beszéltetni, akkor is ha nem magabiztos az ember. Jó hangulatúak az órák. :)

Földi Petra értékelése

Értékelés időpontja: 2021 szeptember 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Jelenleg TOEFL nyelvvizsgára készülök és nehéz volt olyan tanárt találni akinek van ezzel a nyelvvizsgával tapasztalata és anyanyelvi szinten beszéli az amerikai angolt. Nagyon örülök, hogy rátaláltam Enriquére, mert amellett, hogy nagyon jó tanár, remek hangulatban telnek az órák és rugalmasan, hatékony módszerekkel tanít. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy profi és jó fej angol tanárt.

Rabi József értékelése

Értékelés időpontja: 2021 július 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A vele töltött órák abszolút kötetlenek, beszédcentrikusak és nem mellőzik a humort. Számos szorongós angol óra után amit máshol tapasztaltam, számomra egy új élményt jelentett a vele való tanulás.

Sáfrány Renáta értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 21
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique-t céges sales training során ismertem meg. Egyszerre tanít angolra és ad tárgyalási, értékesítési tippeket a kezembe. Nagyon interaktív az óra, szerepjáték segítségével mutatja meg Nekem és kollégáimnak a különböző tárgyalási, problémakezelési folyamatokat. Néhány alkalom után is már sokat tanultam tőle és mindig nagyon várom a következő órát! :) Csak ajánlani tudom!

Képes Panna értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A legelső órától kezdve Enrique nagyon segítőkész volt. Segített legyőzni a gátlásaimat és most már sokkal felszabadultan tudok angolul beszélni. Nagyon szeretem az óráin, hogy nem a szabály szerűségeken van a hangsúly, hanem hogy minél többet és többet beszéljünk, ezért is fejlődik az ember nagyon nagy mértékben egyik óráról a másikra. Emellett Enrique nagyon jó tulajdonsága, hogy ha egy-egy mondatot furán is mondunk akkor is megérti nem türelmetlenkedik ha valami nehezebben megy, segít ahogyan csak tud. Körülbelül fél éve tanulok Enriquevel és most már egyáltalán nem szorongva gondolok az angolra.

Juhász Norbert értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrqiue-re itt találtam az angoltanarok.com oldalon és a rengeteg pozitív értékelés miatt írtam neki. Azonnal reagált és készségesen fogatott már al első alkalommal. Az első 5 perc után tudtam hogy ő lesz az akivel és akitől angolul szeretnék tanulni. Kedves, okos és jó humorú ember. Olyan, akivel nem az óra végét várod hanem a következő óra elejét. Illetve szerintem az is fontos, hogy egy native amerikaitól tanulhatok személyes óra keretein belül. Ez a legfontosabb volt számomra amikor a jövendőbeli tanáromat kerestem az oldalon. Remélem ő is egyetért velem abban mikor ezeket a sorokat olvassa, hogy mára már nem "csak" a tanárom, hanem a barátom is lett. Bátran ajánlom minden leendő angolul tanulónak Enrique-t.

Horváth Boglárka értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 16
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique órái előtt nem izgulok, nincs gyomoridegem, mégis óráról órára sokat tanulok. Több mint 10 óra után már észrevehetően gyorsabban beszélek, jobban ki tudom magam fejezni. Mind emberileg, mind szakmailag nagyra tartom Enrique-t.

Peter Sivi értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Körülbelül 2 éve veszek órákat Enrique-nél, és az angol írásban és beszédben mutatott nagyon kevés önbizalomból szinte anyanyelvi beszélővé fejlődtem. Türelmes és azon dolgozik, hogy elérje azt a célt, amelyet a hallgató el akar érni. Introvertált vagyok, és sikerült rávennie, hogy beszéljek a prezentáción és eseményeken.

Szabina Nagy értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 3
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique nagyon nyitott, pozitív személyiség. Nagyon jó hangulatban telnek az órák. A sok nevetés és jó kedv mellett természetesen tanulunk is. Maximálisan alkalmazkodik az igényeimhez, de természetesen van egy nagyon kidolgozott anyaga és terve, de mindig nyitott az új dolgokra és nagyon flexibilis. Én azt vettem magamon észre, hogy fejlődöm. Szabadon, lazán tudok jobban és jobban kommunikálni. Nekem a kommunikáció a fontos. Azért mentem anyanyelvihez, hogy a flow ban legyek és a nyelvtani helyesség mellett a fő hangsúly a szabad beszéden legyen. Nekem a munkához szükséges a nyelv és a kapcsolatokat építeni, barátokat, új ismerősöket szerezni. Azt szeretném, hogy kinyíljon a világ előttem azáltal, hogy tudok kommunikálni más kultúrából jövő emberekkel angolul. Én azt látom magamon, hogy megéri Enriquehez járni, mert látom a fejlődést. Én nagyon kedvelem Őt. Szakmailag és emberileg is egy nagyon nagy érték. Csak ajánlani tudom. Őszintén! 😊

Joó Ádám értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 3
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique óráinak a hangulata sokkal inkább baráti beszélgetésnek tűnik, mint egy hagyományos tanórának. Ez azonban nem megy a hatékonyság rovására, sőt... Segített meghozni az önbizalmamat, hogy merjek angolul beszélni, többek között ennek is köszönhetően sokat fejlődött a beszédkészségem. Az angolórák érdekes témáit pedig többször felhoztam később a baráti beszélgetések során is.

Fekete Virág értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 1
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique nyitott személyisége garancia arra, hogy az órák jó hangulatúak. Az üzleti életben szerzett tapasztalatainak, utazásainak köszönhetően széles látókörű, ezért a szokásos nyelvtanulási témákon kívül is rengeteg dologról lehet vele beszélgetni. Jó kommunikációs készsége, és az emberek iránti érdeklődése segít a beszédkészség fejlesztésében, gyakorlásában. Anyanyelvi tanárként hatékonyan segít a külföldi vizsgákra felkészülni, és beszéddel kapcsolatos gátlások megszüntetésében. Az órák célját rugalmasan alakítja az igényekhez.

Gábor Sylvie értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique egy mosolygós, optimista, jókedélyű tánár, aki kb. két perc alatt segít sutba vágni a gátlásaidat nyelvi téren. Megbízható, lelkiismeretes és odafigyel a diákjaira emberileg is. Bármire is készülsz angol nyelvterületen, nála jó kezekben leszel!

Mészáros Benjámin értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Rengeteget köszönhetek Enrique-nek. Mielőtt elkezdtem volna Tőle órákat venni, gondom volt az angol kommunikációval. Mindent megértettem, könyveket olvastam angolul, de a beszédet keveset használtam ezért nem volt önbizalmam ahhoz, hogy beszéljem is a nyelvet. Körülbelül 4-5 órára volt szükségem Enrique-vel, hogy újra visszanyerjem az önbizalmam és elmúljon az a gyomorideg ami előtte folyamatosan jelen volt, ha meg kellett szólalnom. Ezután még közel 1,5 évig heti 2 alkalommal vettem Tőle órákat, segítségével új munkahelyet szereztem ahol az angol kommunikáció beleépült a mindennapjaimba. Nagyon hálás vagyok mindezért!

Sági Roland értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több mint két éve járok Enrique-hez. Középfokú nyelvvizsgával rendelkeztem, amikor először találkoztunk és kevesebb, mint egy év alatt elértem vele az IELTS-hez szükséges szintet. Közvetlen, humoros, felkészült és a végletekig lelkiismeretesen végzi a munkáját, ami nem merül ki "csupán" az angol tanításban. Enrique az életre tanít, és nagyon jól csinálja. Neki hála mára folyékonyan beszélem az angolt, de még mindig visszajárok hozzá, szinten tartás céljából. Legyen a célod bármi, amihez angol tudásra van szükséged, Enrique segíteni fog neked elérni azt a célt. Bátran ajánlom!

Szamek Vajk értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 24
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves segítőkész angol tanár. Nála az órák mindig jó hangulatban telnek, és emellett nagyszerűen fel tud készíteni bármi is legyen a cél. Csak ajánlani tudom!

Kosik Luca Elizabet értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 24
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Én személy szerint nagyon félős és stresszelős vagyok angol beszélgetés terén, de Enriquenél minden alkalommal 5 perc után sikerült feloldódnom. Leginkább a beszédkészség fejlesztése végett szerettem volna külön tanárhoz járni, és azt hiszem sikerült a tökéletest megtalálni. Körülbelül a 6.-7. alkalom után már teljesen megszűnt bennem a beszédtől való félelem. Nagyon jó tanár, és egyben szuper társaság. Kimondottan vártam az órákat vele. Csak ajánlani tudom! :)

Radácsi Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 22
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Angolt tanárt keresel? ...a legjobb helyen jársz! Enrique-kel az angolt közel 1 éve kezdtem és minden várakozásomat felülmúlta. Az órák élvezetesek, szorakoztatóak, Enrique egy nagyon motiváló személyiség. Ha tanulni szeretnél, kezd el most, mert később bánni fogod, hogy miért nem kezdted előbb. ;-)

Kothencz Klaudia értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 22
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szeretek nála tanulni. Minden órára van valamilyen témája ami mindig jó hangulattal telik. :) Enrique vicces, intelligens és segített túllendülnöm az angollal kapcsolatos félelmeimen. Nagyon sokat tanultam tőle és nagyon sokat fejlődtem mióta ő tanít engem. Személyesen és Skype-on tartja nekem az órákat. Őszintén bátran ajánlom mindenkinek, mert nagyon sok tanárhoz jártam már, de bátran mondom, hogy ő a legjobb!

Szatmari Gabor értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kellemes hangulatu, teljesen szemelyre szabott orak! Szeretem, hogy barmilyen jellegu igenyedhez igazodik. Legyen szukseged akar allasinterjura valo felkeszitesre, szokincs bovitesre, beszedcentrikus onbizalomepitesre, barmire! Hozzaallasa mindig pozitiv es a legjobbat hozza ki beloled! Csak ajanlani tudom!

Kiss Kornél értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 21
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon jól felkészült minden témára nyitott és jól informált. Az órái mindig jó hangulatban telnek és úgy tanít hogy szinte észre sem veszi az ember hogy elrepült az idő. Nyelvi készségek fejlesztésére nem tudok nála alkalmasabb embert. Mindenkinek csak ajánlom!

Karczub Gyula értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 21
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több mint fél éve veszek órákat Enrique-től és csak ajánlani tudom mindenkinek. Minden óra beszédközpontú, érdekes témákat dolgoz fel, ami közben nem csak az angolt gyakorlod, ha nem fontos kérdésekről is gondolkodsz. Ha Business English tanárt keresel szintén nála helyed, hiszen több évtizedes tapasztalata van az üzletben a legmagasabb szinteken is, így olyan tanácsokkal, tippekkel is el tud látni, ami megfizethetetlen az üzleti életben. Fél év alatt neki köszönhetően rengeteget fejlődtem: választékosabban és helyesebben beszélek angolul, nincsen többé olyan szituáció amiben nehezen szólalok meg. Ha neked is ez a célod válaszd őt!

Holló Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 20
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyszerű hangulatú, személyre szabott órák. Lendületes, pozitív személyiségével nem csak az angol tanulásban tud segíteni. Bátorít, motivál az élet minden területén. Strongly recommend.

Simko Adrienn értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 19
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kellemes , nyitott személyiség , jó hangulatúak a beszélgetéseink . Rugalmas időbeosztása dolgozik , szívesen ajánlom .

Nádassy Koppány értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 19
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyjából fél éve veszek órákat Enrique-től, a CoVID miatt online. Beszéd centrikus óráink vannak, számomra az a fontos, hogy a beszédkészségem fejlődjön, ne kopjon el. Enrique mindig az én érdeklődésemnek megfelelő témákkal készül, mindig érdekes és nagyon jó hangulatú óráink vannak, kötetlen beszélgetés, nincs sylabus. Angol tanár mellett coach is, aki a munkában felmerülő problémák megoldásában is tanácsot ad, persze angolul! Pozitív, energikus személyiség, akitől csak tanulni lehet, az egyik legjobb tanárom, akivel valaha tanultam, mindenkinek ajánlom!

Kopcsik Edit értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több éve nem használt angol beszédkészségem visszaszerzése céljából vettem fel Enrique-vel a kapcsolatot, hogy a korábbi C1-es tudásom valamennyire újra tudjon épülni de már anyanyelvi tanáron keresztül. Kiváló kommunikációs készség, pozitív emberi hozzáállás, lelkesség, segítőkészség jellemzi. Könnyedén rávezet bizonyos szavak,kifejezések használatára, megértésére angol nyelven. Minden órán felkészült, energikus.

Irmes Bence értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha jól sejtem éppen a nyelvizsgádra készülsz és félkészítő tanárt keresel. Esetleg külföldre tervezel költözni. Esetemben ez a kettő egyidőben történt. Egészen biztos vagyok benne, hogy Enriquenél jobb tanárt nem fogsz találni ezekre a célokra. Az ő kommunikatív, gyakorlatias megközelítése, félkészít arra, hogy az angolod bármilyen környezetben magabiztosan tudd használni. Az órák mindig remek hangulatban telnek, de ez sosem megy az eredményesség rovására. Ha úgy érzed, hogy semmi önbizalmad és alig mersz megszólalni angolul, akkor is javaslom, hogy tégy egy próbát. Garantálom, hogy Enrique ítélkezés nélkül és hatalmas türelemmel fog segíteni, hogy elérd céljaidat és magabiztosan beszéld a nyelvet.

Hoffmann Alexandra értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A legjobb angol tanár, akivel valaha találkoztam! Ha anyanyelvi angol tanárt keresel,akkor a legjobb helyen jársz. Több mint fél éve Enrique-től veszek órákat. Eleinte személyesen, majd később a koronavírus helyzet miatt online órákra álltunk át, ami azóta is remekül működik. Beszédcentrikus órák vannak, amik nagyon jó hangulatban telnek és sokat segít az angol tudásom szinten tartásához. Sokat fejlődött az angol tudásom mint szóban mint írásban. Egy igazán kedves, segítőkész, humoros és pozitív szemléletű embernek ismertem meg Enrique-t. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Sipos Áron értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique minden elképzelésemet felülmúlta. Egyszerre coach és trainer, mindezt anyanyelvi angollal. Csak ajánlani tudom!

Szász András értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 18
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több éves kihagyás után újra nekivágtam a nyelvtudásom felfrissítésének, természetesen hosszas halasztgatást követően. A löketet egy baráti ajánlás adta meg, így kerültem kapcsolatba Enrique-vel. Ugyan még csak néhány órán vagyunk túl, de ezek alapján is az eddigi leghatékonyabb módszer az, ahogy ő tanít. Nem követünk semmilyen sylabust, 1000 és 1 témát érintünk egy egy alkalom során, és olyanokról beszélgetünk, amiről nem is gondoltam volna hogy fogunk. Nagyon jó meglátásai, gondolatai vannak mind a nyelvtanulásról, mind pedig minden olyan témáról, amik előjönnek. Nálam főképpen a beszédfejlesztés a cél, ehhez pedig tökéletes tanár. Mindeközben fókuszt kap az otthoni tanulás, egyszerű de mégis egyszerre több területet fejlesztő házi feladatokkal. Nap végén pedig úgy fejlesztettem minden területet (beszéd, szókincs, nyelvtan stb), hogy közben nem kellett egyetlen tankönyvi feladatot sem megoldanom, ami számomra szuper! Ettől függetlenül igény szerint ilyen irányok is rendelkezésre állnak, ebből a szempontból elég személyre szabott a program, diák függő - az én igényeimre én megfelelő “megoldást” kaptam. Arról nem is beszélve, hogy az órák nagyon jó hangulatban telnek, és hamar elrepül az az egy óra, mindezt angolul.