Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKChang Enrique 4000 Ft / 60 perc

Chang Enrique angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: 06208234589

Oktatási tapasztalat: 11 év

Végzettség: biochemist graduate, sales-marketing postgraduate,

Foglalkozás: teacher, language skill instructor

Kor: 56 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/dineandlearnprogram

Weboldal: https://happyendingscourses.com/

Bemutatkozás

I am a native English speaker from USA. Even though my name is a bit “unusual”, I grew up in New York, Texas and California (in that order). During my career I was a synthetic chemist, owner of a catering business as well as a pet sitting business, a salesman, a marketeer and teacher. I have taught many student’s business skill sets that are essential to obtain better jobs.

By defining your final objective or goal I can customize the teaching method, materials and teaching style to accelerate your learning. I avoid a rigid and monotonous “follow the syllabus” approach. Learning should be fun. I use a proven teaching style with a high absorption and retention rate of the learned material. If you are a beginner English student, I work with another teacher who is fluent in English and Hungarian with excellent qualifications.

Students, who want to learn or improve on their English, sales, marketing, job interviews, business etiquette, using proper words in a conversation, learning idioms are more than welcome to attend. I also have experience in preparing students to pass the B2 and C1 exams with a 100% success passing rate.

I believe in the “try it before you buy it” approach so we offer the first class for free. Oh! One more thing, I don’t speak Hungarian, so it encourages you further to speak English

Oktatás helyszíne

Otthon 7. kerület, Izabella utca

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

40 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Céges tanfolyam tartása, Kommunikációs készség fejlesztése, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés, Tudományos szövegírás
Szaknyelv: idegenforgalmi-vendéglátóipari, kereskedelmi, marketing, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Pető Ágnes értékelése

Értékelés időpontja: 2020 július 6
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Azzal a céllal kerestem angolt tanárt, hogy a beszéd és íráskészségemet fejleszthessem és a munkám során bátrabban, választékosabban beszélhessek/fogalmazhassak. Alapvető cél az üzleti kommunikáció fejlesztése és szinten tartása volt. Az ehhez való felkészüléshez Enrique speciális kérdéseket állított össze és olyan témákat választott, amelyeket átbeszélve sokkal konfortosabban, felkészültebben állhattam egy telefonkonferencia vagy tárgyalás elé. Az órák folyamán artikulálva, megfelelő tempóban beszélt, maximális felkészültség mellett zajlottak az órák, amelyekről egyetlen alkalommal sem hiányzott a jó hangulat viccelődés és érdekes történetek formájában. Az óráimra munkaidő után került sor, de a késői óra egy hosszú nap után egyetlen alkalommal sem befolyásolta a kapott órák minőségét. A feladatokon és az akutális témákon végig haladva egy olyan jól felkészült és tapasztalt ember mellett tanulhattam, akinek szakmai tudása mellett segítőkészsége és emberi oldala is páratlan volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt!

Nagy Henriett értékelése

Értékelés időpontja: 2020 július 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Anyanyelvi angol tanárra volt szükségem, akivel a 8 órás munka mellett is tudtam tanulni. Szerintem nagyon jól kialakítottunk egy baráti viszonyt, aminek köszönhetően jó hangulatban tudunk tanulni. Native angoljának köszönhetően azonnal ki tud javítani! Nagyon jó hangulatban telik el aza 60 perc. Csak ajánlani tudom, nem szabad megijedni a native angol oktatóktól, mert csak így lehet egy nyelvet jól megtanulni!

Gombár Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2020 július 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csak egyetérteni tudok a többi kommentelővel. Enrique órái jó hangulatúak, a feladatok kreatívak és változatosak. Sokat segített hogy anyanyelvén angol ezért nem állt módomban magyarul beszélni, ezáltal még hatékonyabban tudtam tanulni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Nádasi Krisztián értékelése

Értékelés időpontja: 2020 július 2
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Aktív nyelvhasználóként olyan "tanárra" volt szükségem, aki nem, vagy keveset ért magyarul - hiszen fontos, hogy az idegennyelv-tudásunkat olyannal csiszoljuk, akinek az anyanyelvi szint nem egy "papír" alapú színvonal, hanem tény. Konkrét esemény angol-magyar konferálása miatti felkészülésért kerestem fel Enrique-t. A téma nem volt hétköznapi, de sokat segített abban, hogy az eseményen választékosan és szépen fejezhessem ki magam. Az első alkalom után "10 alkalmas bérletet váltottam" mert biztos voltam benne, hogy jó kezekben vagyok. Utána is maradtam, mert fontosnak tartom a nyelvtudásunk folyamatos karbantartását. Erre Enrique egy nagyon jó példa. Emberileg is szuper, (van humorérzéke :) ) nagyon hangulatosak az órák és tényleg igyekszik tanuló-központúan vezeti azokat. Ár-érték arányban kifejezetten megéri! Csak ajánlani tudom.

Novák Krisztián értékelése

Értékelés időpontja: 2020 július 1
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mindenkinek csak ajánlani tudom Enrique-t. Mint azt mások is írták nem csak tanárként, de emberként is sokat látott, tapasztalt. Az órák rugalmasak, abban segít, amire a tanulónak szüksége van. Ha csak a nyelv szinten tartása a cél, akkor kötetlen beszélgetéssel, vagy akár egy konkrét témával segít ebben. De ha valakinek konkrét célja van (iskolai, vagy munkahelyi, külföldre költözés) abban is tud segíteni, felkészíteni. Az órák élvezetesek, ötletesek, nincs nyelvtan erőltetés, munkafüzet-töltögetés. Időpont egyeztetésben, esetleges módosításban flexibilis, árban is korrekt.

Fischer Ádám értékelése

Értékelés időpontja: 2020 július 1
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha szeretnél jó hangulatú órák keretében mégis gyorsan tanulni anyanyelvi tanártól, mindenképpen ajánlom, hogy vegyél órákat Enriquetől. Megbeszélés alapján rugalmasan igazodik az egyéni igényekhez: lehet kérni hagyományos típusú vizsgafelkészítő órákat, vagy ha a beszédkészségedet szeretnéd fejleszteni, vele túl lehet lépni a tankönyvi sablon beszélgetéseken, és ténylegesen érdekes témákat lehet megvitatni.

Tókos Lóránt értékelése

Értékelés időpontja: 2020 július 1
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique többet jelent számomra, mint egy angol anyanyelvű tanár, hiszen nem csak az oktatásban, hanem az üzleti életben is tapasztalt szakember. Sikeresen ötvözi a szakmai profizmust a közvetlen, segítőkész és támogató hangnemmel. Beszédcentrikus, az adott élethelyzetre és egyéni célokra hangolt menetrend, tematika és jó hangulat jellemzi az órákat, ahol önálló munkavégzésre való ösztönzésre számíthat a tanuló.

Harasztovich László értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Enrique-t azért kerestem meg, mert bár írásban, olvasásban van lehetőségem használni a nyelvet, beszélgetni ritkán van alkalmam. Erre szerintem a leoptimálisabb, egy anyanyelvi tanárt keresni, de ez korántsem elég. Sok tanárt kipróbáltam az évek alatt, Enrique stílusa, tájékozottsága, személyisége, felkészültsége egyedülálló, mindíg, és mindenről jót tudunk beszélgetni, nem csak angol tudását, hanem széleskörű élettapasztalatát ís szívesen megosztja. Bármiben kérhetem a segítségét, és kikérhetem a véleményét. Az órák színvonalát, változatosságát folymatosan új ötletekkel, feladatokkal tartja fent. A helyszín igényes, megközelíthetőség, parkolás szempontjából is optimális, biztosan mindíg kapsz egy csésze kávét, teát, sok kedvességet, és több tudással a tarsolyodban, mosolyogva, távozol minden alkalommal!

Horesnyi Szilvia értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha az angoltanárod anyanyelvi az én észrevételem szerint sokkal könnyebben megtanul az ember helyesen angolul. Én több mint egy éve járok az órákra, és imádom többek között azért, mert sohasem egysíkú az óra, mindig új témákról beszélgetünk, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy bármilyen témához könnyedén hozzászólok angolul.

Irmes Bence értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 3
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ne is keress tovább, megtaláltad a legjobb angol tanárt. Éveken át küzdöttem a nyelv elsajátításával, majd megtaláltam Enrique-t, akivel aztán nem is volt megállás a csillagos égig. Változatos, izgalmas órák, remek témák és a hagyományostól teljesen eltérő megközelítés jellemzi. Pár hónap alatt könnyedén eljutottunk az "alig merek megszólalni" szintről a könnyed, folyékony kommunikációig, akár anyanyelvűekkel is. Ha gyakorlati angolt szeretnél elsajátítani, továbbá könnyedén letudni a nyelvizsgádat 90% feletti eredménnyel, akkor tedd félre minden félelmed és foglald le az első órádat. Nem fogod megbánni. :)