Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKConnolly Adrian 3500 Ft / 45 perc

Connolly Adrian angol tanár

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: CELTA English Language Teacher

Kor: 56 éves

Bemutatkozás

Hi, I am a native English speaking qualified CELTA teacher. For private student(s) wanting to develop English for personal use or a business needing employees to communicate in business English. I have many years business experience including sales presentation, proposal and marketing writing and business law.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Céges tanfolyam tartása, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: értékesítési, informatikai, irodai, jogi, közigazgatási, marketing, média és kommunikáció, pénzügyi, üzleti, zenei

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

dr. Szigethy Borbála értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 25
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Adriant nagyon felkészült tanárnak tartom. Az első órán feltett nekem legalább 50 kérdést arról hogy pontosan mit is szeretnék tanulni, a kérdésekkel pontosan leárnyalta milyen szinten van a nyelvtudásom és hogyan szeretném a nyelvtanulást folytatni, majd ezeket maximálisan figyelembe véve teszi össze az aktuális óra tananyagát. Köszönhetően annak, hogy Adrian egy rendkívül nyitott és intelligens személy, az órák nagyon változatos témájúak, érdekesek és szórakoztatóak. Rengeteget fejlődtem vele és minden alkalommal alig várom az órát!

Sebők Marianna értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 24
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Lassan egy éve kezdtem el Adriannal együtt dolgozni, akire az itt leírt vélemények alapján esett a választásom. (Mindenképpen anyanyelvi és képzett nyelvtanárral szerettem volna tanulni.) Adrian azon kevés idegen nyelvet tanító tanárok közé tartozik, aki nemcsak szakmailag felkészült, de emberileg is szívesen beszélgetek vele. Pozitív hozzáállása és vidám természete átsegít a nehezebb napokon is, amikor nem tudok száz százalékban az angol órákra koncentrálni. Egyedi tantervvel haladunk és figyelembe veszi a saját teljesítőképességemet. Ezért mindig öröm Vele tanulni! Amennyiben stílusosan szeretném magamat kifejezni, akkor Adrian kompetenciái (tudás, készség-képesség, személyes attitűdje és motiváció) alapján eddig nálam csillagos ötös!

Kádár Linda értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az eddigi tanáraimmal nem igazán szerettem angolt tanulni. Elkezdtem keresni anyanyelvű tanárt és ezen az oldalon találtam rá Adrianre. Elolvastam az értékeléseket és kíváncsi lettem rá. Azt kell, hogy mondjam, igazuk lett! Minden úgy van, ahogy ők leírták. Nagyon szeretem az óráit, mert mindig nagyon változatosak és beszédközpontúak. Egy nagyon felkészült, jó humorú tanár, aki képes motiválni minden pillanatban. Valóban személyre szabottak az órák és a magyarázatai is sokkal érthetőbbek, mint mások, ahogy tanították. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Rabi József értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Adrian a legfelkészültebb tanár akivel eddig találkoztam az évek alatt. Minden órára készül és a tanuló szintjének megfelelő gyakorlatokat, feladatokat állít össze az élvezetesebb tanulás érdekében. Az órái könnyedek, ugyanakkor nem fél visszanyúlni egy régebbi anyaghoz hogy tesztelje a már megtanult anyagok ismeretét. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!

Mód Kázmér értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 6
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Adrian a legkivalobb nyelvtanar akivel valaha talalkoztam. Nem csak tudasa, felkeszuktsege hanem professzionalis modon felepitett es szemelyre szabott oktatasi strategiaja is biztositek a biztos fejlodeshez. Mint ember es beszelgeto partner is nagyon kellemes jelenseg. Csak ajanlani tudom!

Jáki Szilvi értékelése

Értékelés időpontja: 2017 október 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A nyelvtudásomat felfrissítendő kezdtem bele a tanulásba. Kérésemre eleinte csak beszélgettünk, mert az volt a gyengém, majd miután elég önbizalmam volt, hosszabb órákat kezdtem venni. Nyelvtanozunk, szövegeket hallgatunk, beszélgetünk és Adrian mindig felkészült, türelmes és változatos órákat tart.

Nagy Kata értékelése

Értékelés időpontja: 2017 február 12
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Felsőfokú nyelvtudással vágtam bele az üzleti angol órákba. Azt hittem, sok újat már nem tudok tanulni. Adrian erre rácáfolt. Az órák rengeteg újdonságot hoztak és minden készséget kiválóan fejlesztettek. 13 év angolozás alatt sok tanárral találkoztam. Adrian mind közül kiemelkedik. Nagyon profi, türelmes és vicces. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Tóth Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2016 november 9
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mindenkinek ajánlom! Nagyon felkészült tanár, jó tananyaggal. Egyénre szabott tanmenettel. Különösen jó, ha helyes kiejtést szeretné megtanulni. Vidám, érthető, élénk órákat tart.

Béres Andrea értékelése

Értékelés időpontja: 2016 november 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Aki önszántából jár bármilyen képzésre, annak már meg van a belső motiváltsága a fejlődésre, így fontosabb az, hogy jó tanárra tegyen szert, aki fenntartja a lelkesedését és sikerélménnyel gazdagítja. Adrian pont ilyen személy(iség). Partnernek tekinti a tanítványát és az igényeinek megfelelően alakítja az óráit. Mindig nagyon felkészült, pedig több féle könyvből más-más szinteken vannak tanítványai, de ha úgy adódik, hogy valami speciális terület érdekel és ezt jelzem neki, a következő órára abból a témakörből készül fel. Korrekt visszajelzést ad, de mindezt kiváló humorral, ami az órák hangulatán is érződik, amiket sosem érzek nyűgnek, a késői időpont ellenére sem. És persze az sem elhanyagolható tényező, hogy anyanyelvén tanítja az angolt (szerintem BBC minőségben :)), amit sokkal nagyobb élvezet hallgatni, mint egy akcentussal beszélőt. Így aki vele kommunikál, akaratlanul is törekedni fog a helyes kiejtésre. Szívből ajánlom mindenkinek!

Skultéty Viktor értékelése

Értékelés időpontja: 2016 október 10
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Minden órára lelkiismeretesen készül, maximálisan figyelembe véve az igényeimet. Flexibilis, nem esik zavarba, ha ad-hoc kéréssel megszakítom az órák menetét. Nem azt akarja végignyomni, ami az ő fejében van, hanem azt tartja szem előtt, amire nekem van szükségem. Az órák nagyon jó hangulatúak, jó szívvel ajánlom!

Kutas Emoke értékelése

Értékelés időpontja: 2016 április 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon elvezem az orakat Adriannal, amit eddigi tanulmanyaim soran sajnos sosem tapasztaltam. A jo hangulat viszont nem megy a minoseg rovasara. Felszabadultak es konnyedek az orak, meg ha nehez anyagresszel kinlodunk is. Bizton allithatom, hogy en mint diak, nem vagyok epp konnyu eset, de o rendkivuli turelemmel viseli ezt. Vegre elvezet a tanulas! :)

Madarász Ági értékelése

Értékelés időpontja: 2016 április 5
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az én esetemben az angol szóbeli használatával voltak gondjaim, féltem megszólalni. Adrian mellett viszont egészen feloldódtam, sőt mindig jó kedvvel állok fel az órák után, viccesek a beszélgetéseink. Már ritkábban görcsölök azon, hogy meg kell szólalnom angolul. Emellett pedig nagyon segítőkész, többször elmagyaráz valamit, ha elsőre nem jönne át. A szókincsem is mindig gyarapszik az órákon, és megtanít az apró nyelvi finomságokra is, amik használatával majd választékosabban fogok tudni kommunikálni. Összegezve abszolút jó döntés volt a segítségét kérni, s csak ajánlani tudom.

Márkus Ágnes Rózsa értékelése

Értékelés időpontja: 2016 március 28
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon jól felkészült tanár, segítőkész, bármilyen témában lehet kérdezni tőle, a lehető legjobb magyarázatokkal segít megérteni a nyelvtant, az idegen szavakat szinonímák segítségével megmagyarázza, mindent meg lehet érteni és ki lehet következtetni, amit azelőtt nem tudtam. Az órái kellemes légkörben, oldott hangulatban telnek, mindig úgy jövök el tőle, hogy most megint igazán sokat tanultam és fejlődtem. Nagyon örülök, hogy hozzá járok angol órákra.

Balogh Edina értékelése

Értékelés időpontja: 2016 március 28
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Adrian nagyon felkészült és jó humorú tanár. Az órák mindig jó hangulatban telnek. Változatos anyagokat használ a szemléltetéshez. Óradíja nem túl magas, mindenképpen megéri az árát. Nagyon hasznosnak találom azt is, hogy anyanyelvi tanárral dolgozhatok. Mindnekinek jó szívvel ajánlom.