Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKCsernik Gréta 4000 Ft / 60 perc

Csernik Gréta angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36705900178

Oktatási tapasztalat: 1 év

Végzettség: Diploma

Foglalkozás: Történész

Kor: 23 éves

Bemutatkozás

Tanulj velem angolul akár kezdő vagy, akár haladó! Kisgyermekkortól felnőtt korig vállalom az angol nyelv tanítását. Keress meg bátran, ha beszédközpontú órákon szeretnéd magasabb szintre fejleszteni az angoltudásod.

Angliában a University of Warwick-on diplomáztam történelem szakon, magas szintű irodalmi angolt beszélek. Több éves tapasztalatom van angoltanítás terén. Az óráimon nem csak a nyelvet tanulhatod meg, hanem az angol kultúrát, szokásokat, hagyományokat is. Lendületes, jó hangulatú órák rugalmas beosztással.
ONLINE.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

4 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 7000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Kommunikációs készség fejlesztése, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.