Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKCzellecz Tünde 4000 Ft / 60 perc

Czellecz Tünde angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 20/36 75 293

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: angol nyelvtanár

Bemutatkozás

Diplomás, számlaképes angol nyelvtanár vagyok, az angol nyelv tanításában 15 év tapasztalattal rendelkezem. Angol nyelvből vállalok tanítást, korrepetálást, valamint nyelvvizsgára, állásinterjúra való felkészítést, kezdő szinttől felsőfokig. Diákjaim többsége elsőre sikeres nyelvvizsgát tesz. Az angol mellett Európa tanulmányok, illetve marketing szakon is diplomát szereztem, így gazdasági, valamint Európai Uniós szaknyelvben is tudok segíteni.

Az angol olyan, mintha az anyanyelvem lenne. Óráim kreatívak, szórakoztatóak, a könyv mellett filmek, dalok, videoklipek, újságcikkek segítségével tanulunk, a diákok igényeinek megfelelően. A cél, hogy a nyelvtanulás ne kötelező nyűg, hanem élmény legyen. Kiemelt hangsúlyt helyezek a beszédkészség fejlesztésére, hogy diákjaim magolás nélkül, mégis hatékonyan sajátíthassák el a nyelvet.

Óráimat a 13. kerületben, a Béke tér közelében levő lakásomban tartom, az óradíj 4000 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc.

Ha szeretnél rövid időn belül használható nyelvtudásra szert tenni, illetve sikeresen nyelvvizsgázni, hívj vagy írj bátran!

Oktatás helyszíne

Otthon 13. kerület

Egyéb

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai kultúra, Brit kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés
Szaknyelv: európai uniós, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, marketing, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.