Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKCzellecz Tünde 6000 Ft / 60 perc

Czellecz Tünde angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 18 év

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: angol nyelvtanár

Facebook oldal: https://www.facebook.com/CreativeFunEnglish

Weboldal: www.patreon.com/CreativeEnglish

Bemutatkozás

Diplomás, számlaképes nyelvtanár vagyok, az angol nyelv tanításában 18 év tapasztalattal rendelkezem. Angol nyelvből vállalok tanítást, korrepetálást, valamint nyelvvizsgára, állásinterjúra való felkészítést, kezdő szinttől felsőfokig. Diákjaim többsége elsőre sikeres nyelvvizsgát tesz. Az angol mellett Európa tanulmányok, illetve marketing szakon is diplomát szereztem, így gazdasági, valamint Európai Uniós szaknyelvben is tudok segíteni.

Az angol olyan, mintha az anyanyelvem lenne. Óráim kreatívak, szórakoztatóak, a könyv mellett filmek, dalok, videoklipek, újságcikkek segítségével tanulunk, a diákok igényeinek megfelelően. A cél, hogy a nyelvtanulás ne kötelező nyűg, hanem élmény legyen. Kiemelt hangsúlyt helyezek a beszédkészség fejlesztésére, hogy diákjaim magolás nélkül, mégis hatékonyan sajátíthassák el a nyelvet.

Mivel sok diákom van, kérlek, akkor jelentkezz, ha:
- komolyan gondolod a nyelvtanulást
- szeretnéd kreatívan, magolás nélkül, de hatékonyan elsajátítani az angolt
- órákon kívül is tudsz időt szánni a gyakorlásra.

Óráimat a 13. kerületben, a Béke tér közelében levő lakásomban tartom, az óradíj 6000 Ft/60 perc, 8000 Ft/90 perc.

Ha szeretnél rövid időn belül használható nyelvtudásra szert tenni, illetve sikeresen nyelvvizsgázni, hívj vagy írj bátran!

Oktatás helyszíne

Otthon 13. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Önéletrajz, motivációs levél összeállítása, Prezentációs készség fejlesztése, Saját tananyag, Személyre szabott oktatás, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi civilizáció

Szaknyelv: európai uniós, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, marketing, üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Euroexam, Pannon, ECL, Origó, társalKODÓ, telc

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: gazdálKODÓ üzleti, Zöld Út gazdálkodási menedzsment

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Bodor Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2023 március 11
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

I think she is the best teacher which I ever seen. Tünde is the best way if you learn english, I highly recommend her class everyone...

Haris Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2022 november 20
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Tünde is an excellent teacher. She is responsible, intelligent, and patient. Our classes were always diverse and very productive. She prepared me for an advanced business language exam which I passed. I highly recommend her classes to everyone!

Hergert Dóra értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

She is a great teacher, I passed my exam in a year thanks to her. Her classes were always fun because we always spoke about the topics that I found interesting. I made a lot of progress thanks to her classes. I highly recommend Tünde and her classes to everyone.

Lakner Adrienn értékelése

Értékelés időpontja: 2022 február 9
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

If you want to learn English in a funny way, Tünde is the best decision for you. In my opinion she is very funny, kind and understanding. I love her classes because we always talk about different topics. I speak English more confidently since I joined her. She always say that to me: You can learn from everthing, and that is so true. She is smart and I can learned a lot from her. If you want to, you can learn from her some Spanish and French word too.

Gréta Tatár értékelése

Értékelés időpontja: 2021 október 4
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Tunde is very nice, funny and friendly. If you want to practice your english language on happy, cozy lessons she's perfect to you. When we talk I feel myself safe and that's very important for me. During our lessons we always talk about different topics for example social media, politics, world problems etc. If you are lucky she will teach you few spanish word too. ;)

Tünde reakciója: Thanks, Gréta! :) I'm glad you like the Spanish mini-lessons too. :)
 

Nagy Dorina értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sajnos az iskolában, ahová járok nem tanítják rendesen az angolt.Amióta viszont hozzá járok, rengeteget fejlődtem, a szókincsem is megnőtt, a nyelvtanom is jól kikupálodott, nélküle ez nem ment volna! Tünde érthetően magyaráz, az órái élvezetesek, és szórakoztató módon vezet rá az angolra.1 év alatt sikerült is felkészülnöm a középfokú nyelvvizsgára, így mindenkinek ajánlom!😊

Képes Diána értékelése

Értékelés időpontja: 2020 július 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Tünde volt az utóbbi évben a legnagyobb segítségem, ugyanis középfokú nyelvtudással vágtam bele egy szakfordító képzésbe, ahol az anyanyelvi szint majdhogynem magától értetődik. Nagy kétségek közepette mondtam el Tündének, hogy két félév alatt annyira meg kell tanulnom angolul, hogy szakmai és politikai szövegeket tudjak fordítani - időre. Megnyugtatott, hogy minden rendben lesz. És örömmel mondhatom, hogy egy diplomával és egy felsőfokú nyelvvizsgával lettem gazdagabb, méghozzá valóban két félév alatt. Ráadásul szinte "véletlenül" ragadt rám a nyelv, mivel csupa olyan dologgal foglalkoztunk, amire kíváncsi voltam és vagyok, amiben örömömet lelem. Mára már élvezem, ha angolul olvashatok, filmezhetek, vagy ha angolul kell kifejeznem magam, és ezt Tündének köszönhetem, mert ő varázsolta nekem az angolt békából királykisasszonnyá.

Borbély Noémi értékelése

Értékelés időpontja: 2019 október 13
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Számtalan évet tanultam angolul a közoktatásban de sajnos nem sikerült arra a szintre eljutnom, amire szerettem volna több okból kifolyólag.. Elsősorban angol felsőfokú nyelvvizsgára szerettem volna felkészülni, ezért kerestem meg a Tündét. Sajnos azt tapasztaltam, hogy nagyon nehéz jó tanárt találni, és a sokadik próbálkozás volt, de örülök, hogy nem adtam fel, mert a lehető legjobb tanárt találtam meg :) Kb fél évig jártam hozzá, és ez az idő elegendő volt arra, hogy magabiztosan tudjak beszélni bármilyen témáról (nem csak arról, ami éppen megvolt adva a szóbelihez) Mindig is a beszéd volt a gyengepontom, és hálás vagyok, hogy segített olyan szintre fejlődni, hogy a felsőfokú nyelvvizsgám szóbeli része 83% lett :) Az órák mindig jó hangulatban teltek, kedves és megértő volt mindig, illetve nekem nagyon szimpatikus volt az, hogyha voltak hibáim szólt, és nem csak továbblendült rajta. Rugalmasan kezelte mindig az időpontjainkat is :)