Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDályay Anna 5000 Ft / 60 perc

Dályay Anna angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 7 év

Végzettség: egyetemi

Foglalkozás: angoltanár

Bemutatkozás

Angoltanári diplomával és többéves nyelvtanítási tapasztalattal várom tanítványaimat!
Ha nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz, korrepetálásra van szükséged, állásinterjúra készülsz vagy csak a nyelvtudásodat fejlesztenéd, keress bizalommal!

Magamról: Szenvedélyes nyelvtanulóként, felnőttként döntöttem úgy, hogy az eredeti végzettségemtől eltérő, nyelvekkel kapcsolatos tanulmányokba kezdek. Így végeztem el először az anglisztika, majd az angoltanár szakot.
Nyelvtanítással 7 éve foglalkozom, tanítottam nyelviskolában és magántanárként egyaránt. Ezenkívül 14 évig dolgoztam angol nyelvű munkakörnyezetben egy amerikai multinacionális cégnél.

Türelmes vagyok, rendszerezetten magyarázok, óráimon kedvelem a humort és a jó hangulatot. A tanuló egyéni igényeit, céljait és érdeklődési körét minden esetben szem előtt tartom. Célom – a nyelvtanításon túl –, hogy tanítványaimnak is átadjam a nyelvek szeretetét.
Ötödik osztályos kortól nyugdíjas korig, bármilyen korosztályt szívesen tanítok.
2 vagy 3 fős kis csoportok oktatását is örömmel vállalom.

Érdeklődni az anne.dalyay@gmail.com email címen.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Pótvizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: informatikai, irodai, IT, üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, Euroexam, telc

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.