Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDeák Réka 4000 Ft / 60 perc

Deák Réka angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 0-11 hónap

Végzettség: anglisztika alapszakos bölcsész

Foglalkozás: tanár

Kor: 27 éves

Bemutatkozás

Szeretnél jó hangulatú, stresszmentes és beszédcentrikus órákon részt venni? Akkor mindenképpen nálam a helyed! Tanulj velem és garantálom, hogy minden, az angol nyelvvel kapcsolatos aggályod, bizonytalanságod meg fog szűnni.

Szívesen vállalok diákokat bármilyen korosztályból, bármilyen szintről; kezdő, középfok, haladó, újrakezdő stb., fordulj hozzám bátran akkor is, ha egy konkrét megmérettetésre szeretnél felkészülni (nyelvvizsga, érettségi, alapvizsga stb.)

Óráim közvetlen hangvételűek és próbálom a diák igényeinek, érdeklődési körének megfelelően összeválogatott, változatos tananyaggal tovább színesíteni őket.

Jómagam lassan húsz éve tanulom az angolt, diplomám is ehhez köthető. Továbbá, éltem is anyanyelvi közegben, egészen hosszú ideig London mellett.

Fordulj hozzám bizalommal, bármikor! :-)

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.