Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDévai Bettina 5000 Ft / 60 perc

Dévai Bettina angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 36306025276

Oktatási tapasztalat: 8 év

Végzettség: Egyetemi Diploma: angol-magyar tanár, főiskolai diploma: üzleti kommunikáció

Foglalkozás: Angoltanár, Író, Fulfillment Specialist

Kor: 28 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Bettina-D%C3%A9vai-233862223892792/

Weboldal: http://callnlearn.wixsite.com/website-3

Bemutatkozás

Az órák során nem használunk webkamerát, hogy csak az anyagra figyelhess:megosztom veled a képernyőmet és egy számodra készített Power Point prezentáción megyünk végig, ami tele van interaktív, beszédközpontú feladatokkal.
Az ár végtelen mennyiségű házi feladat részletes, kommentelt javítását is magába foglalja, és egy próbaórával egybekötött szintfelmérőn ingyenesen részt vehetsz hogy kipróbáld a szolgáltatást mielőtt döntenél. További információkat olvashatsz a honlapomon:
http://callnlearn.wixsite.com/website-3/what-is-call-n-learn

Ingyenes Angoltanulással kapcsolatos anyagokért kövesd a facebook oldalamat:
https://www.facebook.com/Bettina-D%C3%A9vai-233862223892792/

Oktatás helyszíne

Budapest

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Amerikai angol, Céges tanfolyam tartása, Diszlexiások, diszgráfiások, diszfóniások oktatása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fogyatékkal élők oktatása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Tárgyalásra felkészítés, Tudományos szövegírás, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: európai uniós, idegenforgalmi-vendéglátóipari, irodalmi, kereskedelmi, marketing, média és kommunikáció, művészeti, nemzetközi kapcsolatok, pszichológiai, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Dr. Vizler Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2018 október 26
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mindössze tizenegynéhány óra alatt 5 évnyi angoltanulási tapasztalattal a hátam mögött (összesen talán két szóbeli felelet és 3-4 írott levél után) a szóbeli hebegés-bizonytalankodástól és az írásbeli pontatlanságaimtól és stílushibáimtól egy szép, stabil szintre jutottunk Bettivel, miközben élveztem(- és vártam!!!) az órákat. Gyakorlatilag 5-6 hét alatt az írásbeli és szóbeli IELTS-eredményeimet egyaránt sikerült feljavítanunk 6.0-ról 7.0-ra, ami azt hiszem, nem csak számomra nagy szó. :)