Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDömök Stella 5000 Ft / 60 perc

Dömök Stella angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06209517933

Oktatási tapasztalat: 9 év

Végzettség: angol nyelvtanár

Foglalkozás: angol nyelvtanár

Kor: 25 éves

Bemutatkozás

Szeretnél fejleszteni a nyelvtudásodon? Esetleg kezdő vagy? Gyermekeddel szeretnéd megszerettetni a nyelvet? Lenne külföldi kapcsolatod, de félsz megszólalni? Nem szeretnéd elhanyagolni angol nyelvtudásodat? Nyelvvizsgát szeretnél? Használnod kellene az angolt a munkádhoz?
9 éves tapasztalattal, Angol nyelvtanár Budapest egyik legjobb nyelviskolájából, egyéni angol órákat és beszédkészség fejlesztést vállal, már 8 éves kortól, kedvező áron.
Tel: 20/951 79 33
Bp.IX.Kerület

Oktatás helyszíne

Otthon 9. kerület

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült önről értékelés.