Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDondrea Judit 3500 Ft / 45 perc

Dondrea Judit angol tanár

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06203880130

Végzettség: Egyetem/Masters

Foglalkozás: Angol nyelvtanár

Bemutatkozás

Beszédközpontú, élő modern nyelvet, egyéni igényekhez igazodó módszerekkel oktatok, magolás helyett nyelvi építőkövek és kommunikációs blokkok begyakorlása változatos beszédhelyzetekben. Filozófiám, hogy a nyelvtan sohasem öncélú, hanem az egyéni kifejezőkészséget hivatott támogatni. 15 év külföldi (Anglia, USA) élettapasztalatával (munka, tanulás) rendelkezem, képzett angol nyelvtanár vagyok. Tanári végzettségem mellett multinacionális cégeknél (USA, Mo.) dolgoztam, mesterfokú üzleti diplomát szereztem egy amerikai egyetemen. Általános és üzleti angolt tanítok (az üzleti angol órák áráról érdeklődni lehet személyesen). Az otthonom nyelve az angol. Ha a lehalkított telefonomat nem veszem fel, keress a dondrea.judit@gmail.com email címen.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

15 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Kiejtés javítása, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Szaknyelv
Szaknyelv: gazdasági, informatikai, irodai, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.