Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDotse Princess Yayra 6500 Ft / 60 perc

Dotse Princess Yayra angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Végzettség: Masters

Kor: 28 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/princex.dotse

Bemutatkozás

I have native level English and I also speak 5 Ghanian languages and I am currently learning Hungarian! I am here doing my masters in Rural Development Engineering at the university of Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem and I offer fun and friendly English conversational and speaking practice classes online so if your are nervous about speaking and want to be more fluent, and would just like someone to practice with and build your vocabulary, this is for you. Please get in touch with me for a free half hour trial lesson so that we can meet, get to know each other. I look forward to meeting you and chatting soon!

______________________________________

Anyanyelvi szinten beszélek angolul, emellett 5 ghánai nyelven beszélek és jelenleg magyarul tanulok! Itt vagyok, és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem vidékfejlesztési mérnöki mesterszakán végzem a mesterképzésemet, és szórakoztató és barátságos angol társalgási és beszédgyakorló órákat tartok online és személyesen Budapesten, szóval ha ideges vagy a beszédtől, és szeretnél folyékonyabban beszélni, vagy csak szeretnél valakivel gyakorolni és bővíteni a szókincsedet, akkor ez neked való. Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot egy ingyenes félórás próbaórára, hogy találkozhassunk, megismerhessük egymást. Várom, hogy hamarosan találkozzunk és beszélgessünk!

Oktatás helyszíne

Budapest

Helyszín megbeszélés szerint

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 5000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Akcentus javítás énekeseknek, Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Beszédcentrikus oktatás, Kiejtés javítása, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Turisztikai angol utazóknak

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Csák Mónika értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 2
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A beszédkészségemet szeretném fejleszteni, és állásinterjúra gyakorolni. Hálás vagyok Yayrának, mert ebben nagy segítséget nyújt nekem. Az órák jó hangulatban telnek, egy hosszú munkanap után is szívesen tanulok vele. Szívből ajánlom!

Kalo Zsuzsa értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A 12 éves lanyom minden óra után jobb kedvű lesz. Yayra felkészült, pontos és nagyon jól ert a gyerekekhez. A lanyom angolja sokat fejlődött, amióta hozza jár.

Erdei István értékelése

Értékelés időpontja: 2023 március 25
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon jó hangulatú oktatás olykor kulturális kitekintéssel, vidámság, jókedv, dinamika, könnyedség... Nagyon ajánlom!

Balázs Bernadett értékelése

Értékelés időpontja: 2023 február 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon kedves, közvetlen és segítőkész angol tanár. Rengeteget fejlődött vele az angol tudásom. Emlékszem az első vele töltött órámra, még meg sem tudtam szólalni. Vele nem is igazán tanulás az angol óra, hanem inkább szórakozás.

Vizy Lídia értékelése

Értékelés időpontja: 2023 február 10
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Már az első órán teljesen egymásra találtunk, és tudta, hogy miben, hogyan kéne fejlődnöm. Minden órára felkészül, nagyon jól elmagyarázza a dolgokat és sokat beszélgetünk, a beszédkézségem nagyon sokat fejlődött mióta nála tanulok. Ha egy fiatalos, megértő, nyitott tanárt keresel, akkor Yayrat nagyon nagy szívvel ajánlom.

Somogyi-Tonomár Zita értékelése

Értékelés időpontja: 2023 február 6
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A fő motivációm az angol tanulás terén az volt, hogy az összegyűjtött tudást merjem használni élőszóban is. A Yayraval való beszélgetés rengeteget segít ebben, már az első óra óta érzem, hogy könnyebben megy a beszéd, elmúlt az idegesség, ami akkor jött rám, amikor angolul kellett megszólalnom. Kötetlen témákról beszélgetünk, így nagyon életközeli, mindennapi dolgok kerülnek elő, igazából egy baráti beszélgetéshez tudnám a legjobban hasonlítani. Nagyon jó hangulatban telnek az óráink. Örülök, hogy rátaláltam, bátran ajánlom mindenkinek :)

Lambert Zsuzsanna értékelése

Értékelés időpontja: 2023 február 5
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

13 éves fiamnak kerestem angol tanárt és nagyon örülök, hogy megtaláltam Yayra-t. Nagyon kedves és nagyon vidám angolórát tart, amit egyenesen vár a gyerek! 😊

Sárközi Zsófi értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 18
Ennyi órát vettem: 1

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az eddigi legjobb hangulatban telő angol órám köszönhetem Yayra-nak. Végtelenül kedves és segítőkész, maximálisan az én igényeimhez igazodó órát állított össze nekem. Főleg beszédben szeretnék újra rutint szerezni és magabiztosabbá válni, amihez szerintem tökéletesen választottam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Homonnai Luca értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 20
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Yayrára. Főképp a beszédemen szerettem volna javítani, hogy magabiztosan meg merjek szólalni. Ez az elmúlt két hónapban sikerült is Yayra segítségével. Nagyon érthetően magyaráz, segítőkész és türelmes! Szívből ajánlom őt!

Vámosi Róbert értékelése

Értékelés időpontja: 2022 április 10
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szeretek Yayrával angolul beszélgetni, régebben nehezemre esett a szóban kommunikálás idegen nyelven, de az elmúlt másfél hónapban úgy érzem sokat tudtam fejlődni! Kedves és segítőkész, abszolút örülök, hogy írtam neki.

Ürmös Kitti értékelése

Értékelés időpontja: 2022 március 31
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Yayrával élvezet angolul tanulni! Nem izgulok órák előtt és az órák alatt sem. Végtelenül közvetlen és segítőkész. Egy pillanatig sem érzem úgy, mintha angolórán ülnék, inkább egy kellemes baráti beszélgetés, ahol sokkal könnyebb megnyilvánulni és gyakorolni. Választékosan használja az angol nyelvet, öröm vele tanulni. Nagyon örülök, hogy rátaláltam. Bátorít és szívesen szólalok meg az órákon. Szeretek vele beszélgetni, mert partnerként kezel és ezáltal élvezem az angol nyelvet használni. Szívből ajánlom mindenkinek!

Lukacs Bernadett értékelése

Értékelés időpontja: 2022 március 8
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az eddigi legjobb angol tanárnőm!!! Van kedvem angolt tanulni, pedig korábban sosem szerettem:)) ha valaki tényleg angol angolt szeretne tanulni, teljes szívből ajánlom Yayrát!!!Nem száraz a tanulás, minden óra után azt érzem, kár hogy vége:) mindent érthetően elmagyaráz, semmi szégyenérzet nincs bennem, ha visszakérdezek:) szeretem az óráimat :)