Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDotse Princess Yayra 6500 Ft / 60 perc

Dotse Princess Yayra angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Végzettség: Masters

Kor: 26 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/princex.dotse

Bemutatkozás

I have native level English and I also speak 5 Ghanian languages and I am currently learning Hungarian! I am here doing my masters in Rural Development Engineering at the university of Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem and I offer fun and friendly English conversational and speaking practice classes online so if your are nervous about speaking and want to be more fluent, and would just like someone to practice with and build your vocabulary, this is for you. Please get in touch with me for a free half hour trial lesson so that we can meet, get to know each other. I look forward to meeting you and chatting soon!

______________________________________

Anyanyelvi szinten beszélek angolul, emellett 5 ghánai nyelven beszélek és jelenleg magyarul tanulok! Itt vagyok, és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem vidékfejlesztési mérnöki mesterszakán végzem a mesterképzésemet, és szórakoztató és barátságos angol társalgási és beszédgyakorló órákat tartok online és személyesen Budapesten, szóval ha ideges vagy a beszédtől, és szeretnél folyékonyabban beszélni, vagy csak szeretnél valakivel gyakorolni és bővíteni a szókincsedet, akkor ez neked való. Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot egy ingyenes félórás próbaórára, hogy találkozhassunk, megismerhessük egymást. Várom, hogy hamarosan találkozzunk és beszélgessünk!

Oktatás helyszíne

Budapest

Helyszín megbeszélés szerint

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 5000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Akcentus javítás énekeseknek, Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Beszédcentrikus oktatás, Kiejtés javítása, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Turisztikai angol utazóknak

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Homonnai Luca értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 20
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Yayrára. Főképp a beszédemen szerettem volna javítani, hogy magabiztosan meg merjek szólalni. Ez az elmúlt két hónapban sikerült is Yayra segítségével. Nagyon érthetően magyaráz, segítőkész és türelmes! Szívből ajánlom őt!

Vámosi Róbert értékelése

Értékelés időpontja: 2022 április 10
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szeretek Yayrával angolul beszélgetni, régebben nehezemre esett a szóban kommunikálás idegen nyelven, de az elmúlt másfél hónapban úgy érzem sokat tudtam fejlődni! Kedves és segítőkész, abszolút örülök, hogy írtam neki.

Ürmös Kitti értékelése

Értékelés időpontja: 2022 március 31
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Yayrával élvezet angolul tanulni! Nem izgulok órák előtt és az órák alatt sem. Végtelenül közvetlen és segítőkész. Egy pillanatig sem érzem úgy, mintha angolórán ülnék, inkább egy kellemes baráti beszélgetés, ahol sokkal könnyebb megnyilvánulni és gyakorolni. Választékosan használja az angol nyelvet, öröm vele tanulni. Nagyon örülök, hogy rátaláltam. Bátorít és szívesen szólalok meg az órákon. Szeretek vele beszélgetni, mert partnerként kezel és ezáltal élvezem az angol nyelvet használni. Szívből ajánlom mindenkinek!

Lukacs Bernadett értékelése

Értékelés időpontja: 2022 március 8
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az eddigi legjobb angol tanárnőm!!! Van kedvem angolt tanulni, pedig korábban sosem szerettem:)) ha valaki tényleg angol angolt szeretne tanulni, teljes szívből ajánlom Yayrát!!!Nem száraz a tanulás, minden óra után azt érzem, kár hogy vége:) mindent érthetően elmagyaráz, semmi szégyenérzet nincs bennem, ha visszakérdezek:) szeretem az óráimat :)