Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKdr. Csákvári József 5000 Ft / 60 perc

dr. Csákvári József angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +3670-647-6487

Oktatási tapasztalat: 25 év

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: magántanár, kommunikációkutató

Kor: 53 éves

Bemutatkozás

Az oktatás az én esetemben nemcsak a megélhetés forrása, hanem hivatás és hobbi is. Kommunikációkutatóként egyik kedvenc időtöltésem, hogy azon gondolkodom, miképpen lehet különböző ismereteket és készségeket a lehető leghatékonyabban átadni.

A nyelvoktatás során a legfrissebb kutatásokon alapuló saját módszereket alkalmazok, amelyek közös jellemzője az, hogy száraz tananyag átadás helyett az érdeklődési kör alapján személyre szabom és megszerettetem a tanítványaimmal a nyelvet. Ennek egyik további eszköze a humor, a gátlások feloldása, a közvetlen, oldott légkör. A tanulás így szórakozássá, örömmé válik és a hatásfoka megsokszorozódik!

Változatos segédanyagokkal tanítok, részben saját fejlesztésű, beszédcentrikus módszerekkel. Az anyag személyre szabása során figyelembe veszem a tanítványaim alkatát is, vagyis azt, hogy a memóriájuk, nyelvi készségeik milyen körülmények, feladattípusok esetén működnek a leghatékonyabban. Ez tovább növeli a tanulás hatásfokát.

Évekig éltem az Egyesült Államokban ösztöndíjasként, majd munkavállalóként. Ennek révén ismerem a valódi, élő angol nyelvet, amelyet lehetetlen megtanulni kizárólag tankönyvekből. Ha nálam tanulsz angolt, olyan, mintha nyelvterületen gyakorolnál!

Oktatási feltételek:

A minimum óraszám 1x60 perc/hét.
Óradíj (1 alkalom 60 perc): 5000,- Ft
Fizetés: bankszámlára az órát megelőző napon

Az első alkalom (szintfelmérés) ingyenes.
Az óralemondás költségmentes, amennyiben legkésőbb a tanóra kezdetéhez képest 24 órával korábban történik.

A lényeg: ha nálam tanulsz, azt a lehető leghatékonyabban és szórakozva teszed!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

5 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítói felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Tudományos szövegírás
Szaknyelv: gazdasági, kereskedelmi, marketing, média és kommunikáció, pszichológiai, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Nguyen Quynh Anh értékelése

Értékelés időpontja: 2018 március 13
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

dr. Csákvári Józsefről csak jót tudok írni. Tisztában van az ember képességeivel, mit hogyan mennyit kell fejleszteni, hogy elérje adott célját. Up-to-date, ami az egyik legfontosabb dolog mind nyelvtanulásnál, mind a való életben. Ha segítség kellett valamiben, megkaptam hozzá a szükséges segédanyagokat. A vizsgához való felkészüléshez a legfontosabb anyagokat, kifejezéseket mindig kikérdezte, tudja, mit kell átadnia, beosztást is készített nekem az idő függvényében. Nagyon közvetlen és emellett intelligens ember is. Értékelésem nem véletlenül ötös mindegyiknél. :D