Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDr. Muskovits Eszter 3900 Ft / 45 perc

Dr. Muskovits Eszter angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 0670-359-22-44

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: angol nyelvtanár, PhD

Weboldal: www.sikeresangol.hu

Bemutatkozás

2005-ben végeztem az ELTE-n angol nyelv és irodalom tanár szakon. 2013-ban PhD fokozatot szereztem. Több mint 10 éves nyelvtanári tapasztalatom során tanítottam egyetemen, angol-magyar kéttannyelvű gimnáziumban/általános iskolában, nyelviskolában, valamint speciális igényű nyelvtanulókkal (pl. diszlexia) is van tapasztalatom.

Úgy gondolom, a nyelvtanulásnak pozitív élménynek kell lennie. Fontos, hogy a tanulás jókedvű és elfogadó légkörben történjen, ahol a nyelvtanulók bátran, vidáman és önbizalomtelien tevékenykedhetnek. Ebben tudok segíteni: hatékonyan, személyre szabottan, figyelembe véve az egyéni sajátosságokat, nyugodt, barátságos környezetben.

Új tanulóknál az első alkalom jellemzően egy rövid bemutatkozó beszélgetés, ahol megbeszéljük a részleteket, a célokat ill. felmérem a jelenlegi szintet. Ez az alkalom ingyenes.

Az oldalon feltüntetett óradíj bérlet vásárlása esetén érvényes. Részletes árlista a weboldalamon található.

Oktatás helyszíne

Otthon 11. kerület

Egyéb

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Diszlexiások, diszgráfiások, diszfóniások oktatása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Szaknyelv, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült önről értékelés.