Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDr. Muskovits Eszter 5900 Ft / 45 perc

Dr. Muskovits Eszter angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: angol nyelvtanár, PhD

Weboldal: www.sikeresangol.hu

Bemutatkozás

2005-ben végeztem az ELTE-n angol nyelv és irodalom tanár szakon. 2013-ban PhD fokozatot szereztem. Több mint 15 éves nyelvtanári tapasztalatom során tanítottam egyetemen, angol-magyar kéttannyelvű gimnáziumban/általános iskolában, nyelviskolában, valamint speciális igényű nyelvtanulókkal (pl. diszlexia) is van tapasztalatom.

Úgy gondolom, a nyelvtanulásnak pozitív élménynek kell lennie. Fontos, hogy a tanulás jókedvű és elfogadó légkörben történjen, ahol a nyelvtanulók bátran, vidáman és önbizalomtelien tevékenykedhetnek. Ebben tudok segíteni: hatékonyan, személyre szabottan, figyelembe véve az egyéni sajátosságokat, nyugodt, barátságos környezetben.

Új tanulóknál az első alkalom jellemzően egy rövid bemutatkozó beszélgetés, ahol megbeszéljük a részleteket, a célokat ill. felmérem a jelenlegi szintet. Ez az alkalom ingyenes.

Az oldalon feltüntetett óradíj bérlet vásárlása esetén érvényes. Részletes árlista a weboldalamon található.

Oktatás helyszíne

Otthon 11. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Diszlexiások, diszgráfiások, diszfóniások oktatása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Szalai Gabriella értékelése

Értékelés időpontja: 2022 november 4
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszter minden alkalomra olyan témákat hozott, amitől sosem éreztem tehernek, hosszúnak vagy unalmasnak az órát. Mintha csak egy barátnőmmel beszélgettem volna. Eszter segítségével magabiztosabb lettem, bátrabban használom a nyelvet a mindennapokban. Szívből ajánlom mindenkinek!

Kristóf Dóra értékelése

Értékelés időpontja: 2021 szeptember 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszter 1 éve foglalkozik a lányunkkal, aki egy angol-magyar két tanítási nyelvű általános iskolában 5. osztályos. Ez alatt az idő alatt rengeteget fejlődött minden téren: sokkal bátrabban szólal meg, az órákon rengeteget kommunikálnak, de ugyan olyan hangsúly van a nyelvtan elmélyítésén is. Változatosan haladnak, ugyanakkor Eszter tudatosan építi fel az a tananyag szerkezetét. Nagyon jó hangulatban telnek az órák és mindig várja a következő alkalmat. Eszter nagyon rugalmas, a nyár folyamán is végig sikerült összeszervezni az online találkozásokat. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Tóth Immánuel értékelése

Értékelés időpontja: 2020 december 1
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszterhez először nem vizsgára felkészítés miatt kezdtem el járni, csupán fejleszteni akartam az angol tudásom. A kezdés után pár héttel részt vettem egy angol nyelvű konferencián, már ott is érezhető volt a közös munka hatása. Aztán végül két különböző típusú vizsgára felkészítésben is szükségem lett a segítségére, egy egyetemi felvételihez (hagyományos, középfokú nyelvvizsga szint), majd egy Euroexam, komplex B2 nyelvvizsgához. Eszternek köszönhetően mindkettőt sikeresen letudtam elsőre. :) Pontosan tudja, hogy mikor vagy kész a vizsgára és azt is, ha adott a felkészülésre fordítható idő, akkor abból hogyan lehet kihozni a maximumot.

Kovács Bianka értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszterrel több mint egy évet dolgoztunk együtt. Már az elejétől fogva megtaláltuk a közös hangot, ez rengeteget segített a fejlődésben. Az órái teljesen személyre szabottak voltak, figyelembe vette a képességeimet és azokat csiszolgatva haladtunk a nyelvvizsga felé. Számomra óriási plusz pont volt, hogy minden órát beszélgetéssel kezdtük, így hamar megszoktam, hogy igenis muszáj beszélnem. Teljes mértékben Neki köszönhetem a sikeres nyelvvizsgámat. Csak ajánlani tudom.:)