Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDr. Szilágyi Magdolna 3000 Ft / 45 perc

Dr. Szilágyi Magdolna angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 702835511

Oktatási tapasztalat: 18 év

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: tudományos munkatárs

Kor: 41 éves

Bemutatkozás

Komoly szakmai háttérrel és nagy nyelvtanítási gyakorlattal várom minden angolul tanulni vágyó jelentkezését kezdő szinttől felsőfokig. Hiszem, hogy a magabiztos nyelvtudás, a sikeres nyelvvizsga és érettségi megfelelő felkészülés mellett mindenki számára elérhető. Én ebben szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akik hozzám fordulnak. Véleményem szerint a nyelvtanulás nemcsak az egyik leghasznosabb befektetés, de egyben egy izgalmas kihívás és öröm is. A nyelvtudás mellett ezt az örömet igyekszem átadni az óráimon.

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Brit kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.