Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKErős Ildikó 3500 Ft / 45 perc

Erős Ildikó angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 23 év

Végzettség: TESOL English Teacher (Arizona State University)

Foglalkozás: nyelvtanár

Kor: 48 éves

Weboldal: http://angolmagyaroknak.blogspot.com/

Bemutatkozás

1998 óta dolgozom angol nyelvtanárként, 2008 óta pedig kizárólag az interneten tanítok, elsősorban felnőtteket, de középiskolás tanítványaim is vannak. Nyelvtanári képesítéseim: TESOL (Arizona State University), CTBE (Business English, ITTT), TEFL (ITTT).

Általános angol és üzleti angol nyelvet oktatok. Nyelvvizsgára, szakmai nyelvvizsgára, állásinterjúra sikeresen készítettem fel tanítványaimat az elmúlt években. Segítettem álláspályázataik összeállításában, szakmai önéletrajzok, motivációs levelek elkészítésében. INGYENES PRÓBAÓRA.

Rugalmasan, a tanulók egyéni igényei és céljai szerint állítom össze az órákat, ezért szívesen tanulnak velem, érzik, hogy az órák a céljaikhoz, kéréseikhez szabottak. Középiskolások tanulását, érettségire készülését is segítem. Tanítványaim sikeres általános és szakmai nyelvvizsgákat tettek. Az interneten nemcsak a Skype-ot használjuk, hanem videóanyagokat, képeket, cikkeket, felkészítő anyagokat és minden mást, ami az órába és a tanuló érdeklődésébe, célkitűzéseibe beilleszthető.

Más területen szerzett képesítéseim: mérlegképes könyvelő (vállalkozási szakon), ruhatervező.
Fordításokat elsősorban angol nyelvről magyarra, textilipari, gazdasági, számviteli és pénzügyi területen működő vállalkozások részére készítettem.
Textilipari területen (UK) angol nyelvű újságíróként, tudósítóként is dolgoztam.

Szeretettel várom régi és új tanítványaimat!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Senior (50+) oktatás, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: gazdasági, irodai, pénzügyi, számviteli, üzleti, banki

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Origó, IELTS

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.