Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFarkas Attila 5000 Ft / 45 perc

Farkas Attila angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Tanár

Bemutatkozás

OLVASD EL AZ ÉRTÉKELÉSEKET :) az hitelesebb
Sajàt weboldalam csekkold:
peaceandjoyenglish.com


7000 ft/60perc

Várlak egy profi nyelvstudiónak berendezett kényelmes chill helyen. 5év angol területen szerzett tapasztalat, 1év amerikai suliban töltött idő. Pszichológiában is dolgozom, igy ezzel is segitem a tanulást. Ha félsz megszólalni, és szeretnél magabiztosan beszélni,külföldön élni, vagy vizsgára felkészülni jó helyen jársz.Ha újra kezdted már többször és elkeseredtél, van remény!! A felhők fölött mindig süt a nap :) csak nézz fel! Ha teljesen kezdő vagy szuper,hiszen a legjobb úton vagy ha megteszed az első lépést, ne hátra, előre nézz hiszen előtted van a jövő nem hátul. Élő nyelvet tanítok szlengekkel, nem magyar áj szink szó kiejtéssel :) használhatatlan nyelvtani sallangokkal beszédcentrikusan felépítve, nevetve, barátságos felszabadult pozitív nem "magyar" károgó negatív légkörben. Ahhoz hogy jól beszélj, hát beszélni beszélni beszélni kell OLYANNAL aki kint élt külföldön és tanári szinten van. Ebben segítek neked 100% osan. Csoportban nem fog menni a fejlődés, hiszen nem vagy fókuszban.. Nálam csak te vagy a középpont. Írj nyugodtan vagy hívj. Origo, euroexam, corvinus, cambridge, telc, bme vizsga anyagokkal készitelek fel vagy amelyik szimpi neked.
Az órák elemei: Beszéd,olvasás, fordítás, kiejtés,csak lényeg nyelvtan. Illetve amerre te személyre szabottan szeretnéd eltolni arra megyünk. Tableten való játékok, programok,fordítások segítenek a gyerekeknek megszeretni az angolt. Akiket tanitok, tanitottam 8 éves től 50 fölött.
Nagyon sok a diákom, ezért csak olyan jelentkezzen aki komolyan szeretne tanulni és hosszabb távra tervez.
Jelentkezéskor ird le :Hány órakor tudnál tanulni, mennyi ideig szeretnél tanulni kb, milyen szinten vagy, mi a célod.


Lemondani az órát 48 órával hamarabb lehet, egyébként az órát ki kell fizetni.
Tegezōdjünk rögtön, angolban nincs magázódás amúgy sem :)

Kezdőtől- felsőfokig minden korosztály


atbenglish@yahoo.comFacebook: Chrisati english

Oktatás helyszíne

Testnevelési Egyetem mellett vagy Skype Viber 12. kerület, 12.ker

Online oktatást vállal.

Egyéb

5 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kapu Anna értékelése

Értékelés időpontja: 2022 augusztus 3
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Éppen angol tanárt kerestem amikor rátaláltam Atira. Ezelőtt nagyon sok tanárhoz jártam már de egyik sem tudta úgy megszerettetni velem az angol nyelvet, mint Ő. Nem csak egy kiváló tanárt találtam, hanem egy fantasztikus barátot is, aki felkészít az érettségire és kedvesen bánik velem. Tetszik, hogy nem szokványos módon tanít, hanem lazán és ha valami nem megy türelmesen elmagyarázza mégegyszer vagy addig gyakoroltatja velem amíg nem megy. Közvetlenségével mindig kihozza belőlem a lehető legjobbat. Imádok hozzá járni és csak ajánlani tudom mindenkinek!

Szarka Csenge értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 31
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sziasztok! Nagyon örülök hogy rátaláltam Attilára, mert vele csupa vidámság és kacagás az óra. Nem érzem azt a nyomást, megfelelési kényszert mint a többi angol tanárnál, hogy béna lennék. (Kipróbáltam egy két csuda okosat) Tudjátok az az érzés, hogy csinálod mert muszáj, a sulihoz vagy a munkához az a fránya idegen nyelv, különben egy nyomi maradsz, mert lemaradsz. De amúgy úgy utálod hogy legszívesebben minden nap abbahagynád... Na, Attilával az óra az nem ilyen lesz. Kedves, jószívű, vicces, és ami a legfontosabb türelmes. Hatalmas respect érte. Észre sem veszed, de elkezded szeretni az angolt, órán kívül is magadban már mormolod az angol szavakat, mondatokat, odafigyelsz az igeidőkre, nem zavar ha egy film angolul megy, az angol könyvekre nem, mint esküdt ellenségre, hanem felfedezni való kalandra kezdesz el nézni. Mi szépen lassan, az én tempóban haladunk. Ez különösen tetszik nekem. Elérte azt hogy várjam a következő órát. (Sose gondoltam hogy ez egyszer lehetséges). Nagyon rugalmas, ezt mindenképpen kiemelném, mert legtöbbünk élete nem egy kiszámítható óramű, aki dolgozik, van gyereke... stb azt tudja miről beszélek.

Tatrai Virág értékelése

Értékelés időpontja: 2022 április 10
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mindkét fiam Attilához jár , hogy fejlessze angoltudását. Egyik szorgalmas és szabálykövető, a másik lázadó és kicsit lusti, de jókedvét sosem veszíti el. Elképesztő , hogy Attila mindkettőjükkel megtalálja a hangot. Még egyik gyerektől sem hallottam, hogy “ma kihagynám az angolt, vagy nincs kedvem menni”….vidáman indulnak és vidáman érkeznek. Nagyobbik fiam bátran használja a megszerzett tudását, végre mer beszélni, nyelvvizsga előtt áll. A kisebbik gyerek is nagyon sokat fejlődött, javultak angol osztályzatai és szinte mindent megért már (szleng kérdésében már bőven előttem járnak 😁). Egyikkőjüket sem láttam még angol szavakat magolni, mégis rohamosan fejlődik szókincsük. Szuper, hogy rátaláltunk Attira!

Paár Dénes értékelése

Értékelés időpontja: 2021 március 21
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mr. Blue Moon!✨🔵✨ Ami különlegessé teszi az óráinkat, hogy I believe in myself és ezt nagyon élvezem! Meglátod bennünk a szépet és kihozod belőlünk a legjobbat. Emlékszem arra az érzésre amit a második találkozásunk alkalmával éreztem: basszus, én végre nem angolul szeretnék megtanulni (sokadszor), hanem angolul beszélek és ez nagyon más! A lelkesedésed tette és a bizalmad bennem. Ennyi. Életemben először a "tanuljunk angolul"próbálkozás érzését felváltotta a bizonyosság: KÉPES VAGYOK RÁ és ez minden nap erősödik bennem átragadva az élet más területeire is Azért írok most Neked, mert I am grateful for it✨🙏✨ Kiemelkedő képességű VEZETŐ vagy. Kapcsolódni tudsz az emberekhez! Látsz minket, így a dícséreted hitelessé válik, hegyeket mozgat el... köszönöm

Tóth Kinga értékelése

Értékelés időpontja: 2021 február 7
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attila egy rendkívül jó tanár, aki már az elejétől kezdve oldotta az angol nyelvvel kapcsolatos szorongásaimat, a beszédcentrikus órái fesztelen, oldott hangulatban teltek és már az első alkalommal úgy éreztem, mintha ezer éve ismernénk egymást. Ha valamit nem értettem vagy elfelejtettem, végtelen türelemmel és érthetően magyarázta el akár többször is ugyanazt. Örülök, hogy Őt választottam. :)

Varga Szilárd értékelése

Értékelés időpontja: 2020 október 19
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attila pár hónap angolt tartott 9 éves kisfiunknak, online. Tartottunk tőle, miként fog múködni a dolog, de Attila nagyon jól vette az akadályt, a gyermek pedig élvezte az órákat. Mint tanár, nagyon jól ráérzett, hogyan kell a gyereket kezelni és élvezetessé tenni számára az egyébként (egy gyerek számára) unalmas tanulást. Bár csak pár hónapot tudott a gyerekkel foglalkozni, mégis érezhetően fejlődött a fiunk. Attilát mindenkinek jó szivvel tudjuk ajánlani.

Varhelyi Szabolcs értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 8
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attila egy igazi tanár. Cambriidge nyelvizsgára készülünk. Gimnazista diák vagyok, úgyhogy sok tanárhoz volt már szerencsém és még elég frissek a tapasztalatok, de sajnos a legtöbb közel sem ilyen pozitív. Attila kedves, jó a humora, remek a szakmai tudása és nem utolsó sorban lelki veztő és támogató is. Egyszóval igazi mentor, egyengeti az ember útját, tanít sok hasznos dolgot (ami felett a suliban gyakran elsiklanak) és mindeközben nagyon jó a hangulat. Ha valaki gátlásos, garantáltan pillanatok alatt fel fog oldódni (én már csak tudom, hisz én is az vagyok). Nyilván az angolom rengeteget fejlődött, néha magamon is meglepődöm, jé ezt is értem már (mikor elkezdtem járni nem mertem megnézni egy filmet se angolul, most már bátran leülök, tudom, hogy nagyjából érteni fogom). Egy szó mint száz Attila nagyon jó angol tanár, és ami a legjobb az egészben ennél sokkal több: barát és mentor, akivel bármiről lehet beszélni, nyitott és segítőkész mindenben. Ha minden tanárom ilyen lenne, szívesen kelnék fel hétfő reggel a 0. órára...

Nagy Dalma értékelése

Értékelés időpontja: 2020 február 23
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A fiam 11 éves, minden alkalommal nagyon jó kedvűen megy és érkezik haza az angol óráról. Úgy tanul, hogy közben sokat nevet, és olyan témákat is érintenek, ami őt is foglalkoztatja (legyen az film, hobbi vagy online játék). Szerencsésnek tartom magunkat, hogy Attilához jár, mert szuper légkörben, jó tempóban, az önbizalmat támogatva haladnak.

Kovács Dávid értékelése

Értékelés időpontja: 2020 február 10
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Jó hangulatú órákra csak őt. Voltam egy-két magán tanárnál már, de egyértelműen nála a leghangulatosabbak az órák. Talán a legnagyobb bajom a beszélgetés volt...nehezen szólaltam meg. Ezen segített a legtöbbet és egyre jobban megy. Valamint, ami a legfontosabb nem úgy megyek el angolt tanulni hozzá, mint másokhoz, ahol ráparáztam, és nem volt semmi kedvem magához az órához sem, nem hogy angolt tanulni. Remélhetőleg lassan eljutunk a nyelvvizsgáig is. :)

Sarkadi Csaba értékelése

Értékelés időpontja: 2019 november 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Néhány hónapja tanulok Attilával. Idősebb fejjel, több év próbálkozás és csalódás után már beletörődtem hogy soha nem leszek képes angolul megszólalni, kerek mondatokban kommunikálni. Most nagyon szerencsésnek érzem magam amiért nem adtam fel, mert Attila személyében nem csak egy professzionális tanárt hanem egy nagyon jó barátot is találtam aki képes volt visszaadni a hitet önmagamban. Az órák valóban nagyon jó hangulatban telnek, Te vagy a fókuszban. Óráról órára végtelen türelemmel kezeli, javítja ki a hibákat. Most már egyre gyakrabban azt veszem észre, hogy ha még egyszerű mondatokban is, de angolul beszélgetünk. Megszerettem az angol tanulást, Köszönöm Attila!

Csizmadia László értékelése

Értékelés időpontja: 2019 július 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ami gyerekkoromban merész álom volt és annyi kiszámíthatatlanság és ábránd után végre valósággá vált, felvettek Angliába car designer szakra a világ egyik legjobb ilyen egyetemére. 5 éve még bele sem mertem volna gondolni ebbe, de most elértem egy újabb mérföldkövet. Tavaly nem sikerült a felvételim itthon a mome-ra formatervező szakra, utána nyáron jött, hogy én lépek egy nagyot és felvételizek külföldre, a világ egyik legjobb járműtervező szakára, mivel tavaly volt már egy elég jó portfólióm, amit továbbfejlesztettem idén és kibővítettem. Egy éve ilyenkor kb. A2 szinten voltam angolból és attól féltem, hogy ezért ismét várnom kell még egy évet, hogy legyen esélyem ennek az álomnak az elkezdésére. De a Sors segítséget nyújtott, mert nem tudom, hogy sikerült ennyi angoltanárból kiválasztanom, de akit megismertem nagyszerű ember, akinek hasonló a szemlélete és tele van bölcsességgel, ott van ez a harcos mentalitás. Köszönöm Master!! Elmondhatatlanul sokat köszönök neki, életvezetési mentoromnak is tartom és egy támogató közeget teremtett nekem hétről-hétre, ahol mondhatni felnyitotta a szemem, hogy mennyi lehetőség van bennem és minden elérhető, amit akarok. A telefonos angol interjúm sikerült az egyetemmel, ami kb. 10-15 percig tartott, hatalmas eredmény volt, egy óriási szintugrás eredménye, amit kevesebb mint 1 év alatt elértem. Tanultuk az angolt átlag heti 3-szor ezen kívül minden nap foglalkoztam vele, még a buszon/villamoson is a szavakat vagy mondatokat olvastam. Ez az elszántság és vízió és egy ilyen szintű tanár együtt eredményezte, hogy óriásit léptem előre az utóbbi 10 hónapban.

Laszlo Orsolya értékelése

Értékelés időpontja: 2019 július 6
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha ezt a véleményt olvasod nem véletlen. A legjobb helyen jársz. Ne keresgélj tovább.Bízz a megérzéseidben. Én is ezt tettem. Beszélni akarsz ? Beszélni fogsz. Nevetve akarsz tanulni? Nevetve fogsz. Jártál tanfolyamra? Tanultál iskolában? Mégsem mersz megszólalni? Meg fogsz :) sőt még viccet is fogsz mesélni. Attilához senki sem hasonlítható. Az első pillanattól kezdve tudtam, hogy hazaértem angol tanulás szempontjából. Vidám és pörgős óráink vannak. Minden nap várom a következő alkalmat. Most is :) Mint ember és tanár egyaránt utánozhatatlan. Ne habozz... ne gondolkozz... próbáld ki és nem akarsz többet máshol tanulni csak vele!

Kovári Patrik értékelése

Értékelés időpontja: 2019 június 24
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Érettségi miatt kerestem angol tanárt mert nagyon alapszinten beszéltem egész pontosan bukás fenyegetett. Kipróbáltam más tanárt de nem vált be, nem fejlődtem. Attilával egy 3 ast összehoztunk amire nem számitottam mert csak egy 2 estől boldog lettem volna :) Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyon jó hangulatúak az órák!

Pap Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2019 június 3
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attilához körülbelül fél éve kezdtem el járni. Rögtön, már az első órán megtaláltuk a közös hangot és onnantól kezdve remek hangulatban, sok nevetéssel teltek az órák, amik nagyban segítettek elfeledtetni a gátlásaimat az angollal kapcsolatban. Fontos megjegyezni, hogy a jó kedv és a nevetés nem mentek az órák rovására. Az idő múlásával egyre magabiztosabb lettem és kezdtem elhinni magamról, hogy tényleg meg tudom csinálni, amihez Attila nagyban hozzájárult a sok tanítással, tanáccsal, bíztatással és támogatással. Viszont, ami a legfontosabb, hogy most már úgy írom ezeket a mondatokat, hogy sikeres nyelvvizsgát tettem az elmúlt hónapban. Végezetül pedig mindenkinek csak ajánlani tudom, aki feszültség és gátlások nélkül meg akar tanulni angolul.

Vacsi Oszkar értékelése

Értékelés időpontja: 2019 május 15
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nem régóta tanulok Attilával, de már az első percben éreztem, hogy ez egy nagyon jó döntés volt. Teljes mértékben igazak azok a értékelések, amiket előtte róla olvastam. Az órák rendkívűl jó hangulatban telnek, ami leginkább Atilla személyiségének köszönhető. Ezért is az órák kb. 5 percnek tűnnek. Ha anno ilyen tanárom lett volna a középiskolában, valószínű most nem lenne szükségem külön órákra. :) Végtelenül pozitív emberként ismertem meg és az angolozás mellett pluszban még folyamatosan motivál is, ami nagyon szuper. :) Minden órán megpróbál folyamatosan beszéltetni, ami nagyon sokat segít. Mi sajnos csak skype-on beszélünk, de ez semmit nem von le az óra értékéből. Egy szó mint száz csillagos ötös minden értelemben. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné az angolját fejleszteni.

Bacsa Barbara értékelése

Értékelés időpontja: 2019 május 9
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sziasztok, Gyesen lévő anyuka vagyok és azt gondoltam hogy nincs szabad időm, és tényleg nincs :) ennek ellenére mégis tudok tanulni heti 2 órát, és kitudom hazsnálni ezt az időszakomat fejlődésre. Az órák nagyon jó hangulatúak gyorsan eltelik az idő, de mégis elfáradok, ami egy nagyon pozitiv fáradtság. Angol után mindig feldobott a napom és jobban érzem magam, mert sikerélményem van és ez motiváló. Folyamatosan fejlődök, sokat nevetünk, érdekes könyveket olvasunk, sokat beszélünk, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom Attilát.

Heffner Zsofi értékelése

Értékelés időpontja: 2019 április 29
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csak szuperlatívuszokban tudok Attiláról beszélni, így a korábbi hozzászólások hitelességét is csak megerősíteni tudom. Számomra a tudása, oktatási módszere mellett az emberi tulajdonságai is kimagaslóak és példásak. Hálás vagyok azért, mert rendületlenül és őszintén hisz bennem, ezáltal végre magam is elhiszem, hogy egyre jobb és jobb lehetek.

Sas Enikő értékelése

Értékelés időpontja: 2019 április 15
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Januàrban talàltuk meg Attilàt a pàrommal. Heti 3-4 óràt tanít minket. Nagyon rugalmas időbeosztàsa van, ami nekünk kifejezetten jo mert vendèglàtózunk. Minden óràn új témakörökkel ismerkedünk meg, de azért visszatérünk a régi óràk anyagaihoz is, hiszen ismètlés a tudàs atyja. Kicsit féltem az elején, mert azt hittem ő is egy szigorú, komoly tanàr lesz, s a munkànk miatt nem tudunk minden óràra megfelelően készülni, de szerencsére nagyon jól kezeli ezeket is. A lényeg, hogy merjünk megszólalni, ha valami nem jó, úgyis segít és kijavít, ezzel együtt egyre több szót tanulhatunk meg, amit felhasznàlhatunk sajàt magunk kifejezésére. Éljenek az Unikornisok!

Spergel Anett értékelése

Értékelés időpontja: 2019 április 14
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Köszönöm Atinak, hogy kezdi megszerettetni velem az angolt! Állandó stressz volt bennem suliban is ha angolrol volt szó. Nem voltam túl szorgalmas de ha leültem bemagolni a szódogát nem volt hosszantarto vagy tul jó eredménye, nem volt sikerelmeny. Most az alapok is jobban ragadnak es jol szórakozom az órán. Igyekszem több időt fektetni az angolra és a pici kis siker élményeknek köszönhetően több kedvem is van az angolhoz, motivál.

Molnárné Kornélia értékelése

Értékelés időpontja: 2019 április 13
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Előtte más tanárt próbáltam ki de sajnos váltani kellett mert nem éreztem jól magam,de Attilánál az első pillanattól kezdve feloldóttam.Nagyon jó tanár, csak ajánlani tudom. Jó hangulatú, egyénre szabott órák, vele biztosan megtanulsz angolul, akkor is ha előtte nulla tudásod volt.

Seidl András értékelése

Értékelés időpontja: 2019 április 9
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon jó tanár,pörgős órákat tart.Sokat nevetünk,sokféle feladatot hoz.Első órán féltem tőle,mert utáltam az angolt. Mára miatta élvezem az órákat,és várom a következő találkozást. Így tovább Gyulaikám!

Orbán Csaba értékelése

Értékelés időpontja: 2019 április 8
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon jó tanár, bátran ajánlom bárkinek. Pontos, felkészült és nagyon hangulatos kis órákat tud tartani. Ha vele nem tanul meg az ember angolul akkor senkivel.

Kovács Patrik értékelése

Értékelés időpontja: 2019 március 22
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attilához azzal mentem, hogy elsősorban a szóbeli készségeimet szeretném fejleszteni, és mostanra elmondhatom, hogy ezt vele sikerült elérni, ami annak köszönhető elsősorban, hogy az órákon főként beszélünk, és nem a megszokott fordítós-nyelvtanos feladatokat ismételjük. Az órák mindig jó hangulatban teltek, Attila felkészült, és nem a sablon nyelvi formákat magoltatja be, hanem a való életben is használt kifejezéseket tanítja meg. Összességében csak ajánlani tudom.

Tímár Andrea értékelése

Értékelés időpontja: 2019 március 22
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attilához gyermekeim jártak a középiskolai angol szóbelire való felkészítésre. Nagyon szerették az óráit, de ami a legfontosabb megtanította őket arra, hogy bátran használják a nyelvet, merjenek beszélni. Vidám, nyitott személyiségével nagyon sokat adott nekik a felvételi sikeréhez. Köszönjük!

Monoki Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2019 március 7
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attila órái fantasztikus hangulatban telnek, épp ezért vele szinte repül az idő. Nagyon hatékonyan oktat, teljesen érthetően beszél angolul, kedves és türelmes. A témák, amiket átveszünk pedig kifejezetten érdekesek. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Szklenár Gergely értékelése

Értékelés időpontja: 2019 február 6
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egy hónapja kezdtünk Attilához járni a párommal, közel nulla tudással. Nyilván félig helytelenül, de már ilyen rövid idő alatt egyszerű mondatokban tudunk kommunikálni. Három titka van, ami nagyon bejött: - Rámutat, hogy hiába hiszed azt, hogy nem tudsz semmit, akarva akaratlanul ott van benned, akár filmekből, számítógépes programokból stb. egy csomó szó ismerete. - Folyamatosan beszéltet, ami először feszélyez, de néhány óra után olyan természetessé válik, hogy már nem érdekel, csak mondod, amit tudsz vagy ami az eszedbe jut és közben fejlődsz. - Az órák nagyon jó hangulatúak, nevetve tanulsz, teljes ellentéte a közoktatásnak. Még az elején vagyunk, de úgy látjuk, ilyen ütemben folytatva nincs is messze a vége.

Lépold Dániel értékelése

Értékelés időpontja: 2019 február 5
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attilával csak úgy röpül az idő. Észre sem veszed és ragadnak rád a kifejezések, szavak. Az óráknak baromi jó a hangulata, kedves és szakmailag profi tanárról van szó! Csak ajánlani tudom!

Szabó Viktor Gergő anyukája értékelése

Értékelés időpontja: 2019 február 3
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sziasztok, 8.5 éves gyermekem mellé kerestünk angol tanárt, úgyanis korábbi tanára Győrbe költözött. Pontosan tudtuk mi mit szeretnénk, így az elvárásaink is nagyon határozottak voltak. Attila szerencsére első találkozáskor megtalálta fiammal a hangsúlyt és a közös nevezőt. Attila gyermekem érdeklődési körére épití fel az órákat. S ezáltal gyermekem szinte pontosan követi mikor lesz a következő órája. Érthetőek a vett anyagok, sokat beszélgetnek fordítanak és ami nekünk fontos életszerűen használják az angol nyelvet. Attillát csak ajánlani tudom minden nyelvet tanulni vágyónak. Köszi Attila hogy vagy nekünk ! Felsőfokuig abba se hagyjuk.

Cselőtey Edina értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 25
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Én nem hittem magamban, Ő hitt bennem és hisz a mai napig. Sokat beszél hozzám angolul, ezzel engem is rákényszerítve az angol válaszadásra, és ez nagyon jó dolog. Ezáltal nagyon sok mindenben fejlődtem, sokkal több mindent megértek és már bátrabban merek angolul megszólalni amióta nála tanulok. Az órái szuperek, jó hangulatban telnek, amellett hogy tanulsz, még ki is kapcsolódsz. Bátran merem ajánlani Mindenkinek!

Novák Barbara értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 17
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

12 éves gyermekem véleménye róla (ő a diák nála): viccesen, de érthetően magyaráz. Jól érthető. Sokat beszélgetünk az órán. Lényegre törő. Az iskolai tananyagot sokkal érthetőbben, plusz információkkal kiegészítve magyarázza meg. Sokkal jobban értem azóta az angol nyelvet és a nyelvtant is. Energikus, lendületes, vidám és emiatt én is jól érzem magam az óráin. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. :D

Bukovszky Éva értékelése

Értékelés időpontja: 2018 december 19
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szuper hangulatú órák, csak úgy repül az idő, fel sem tűnik hogy elment a 60 perc :) és még én is úgy érzem hogy lassan de biztosan fejlődgetek, pedig sosem volt jó a viszonyom az angol nyelvvel. Csak ajánlani tudom, hogy gyere Te is hozzá!

Kiss Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2018 december 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Rövid leszek: sikeres nyelvvizsgán vagyok túl. Minden óra nagyon jó hangulatban telik amellett, hogy folyamatosan fejlődöm, mivel Attila végig angolul beszél és beszéltet. Semmi felesleges maszlag nincs az órán, csak jó kedv és fejlődés!

Gáncs Zoltán értékelése

Értékelés időpontja: 2018 október 3
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Körülbelül egy hónapja kezdtünk angolra járni Attilához a barátnőmmel. Megtaláltuk a tökéletes tanárt magunknak. Az órák mindig jó hangulatban telnek, sokat beszéltet minket angolul, amire nagy szükségünk van, mert a kommunikáció soha nem ment jól.

Vaskó Dorottya értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 18
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nem olyan régen kezdtem el Attilához járni és igen, mindaz igaz amit az értékelésben olvastam. Az órák MINDIG szuperek, folyamatosan angolul beszélünk, és mindig nagyon jó hangulatúak. Én mindenkinek csak nagyon ajánlani tudom, mert a legjobb angoltanár EVER!

Csizmadia László értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 15
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gyerekek nem akarok óriási szavakat dobálni de hihetetlen! 2 éve kezdtem el önfejlesztéssel foglalkozni hogy megvalósítsam az álmaimat és egy kis lépés nekem ehhez az angol profi szintű elsajátítása, mindenképpen magántanárral szerettem volna tanulni, de nem gondoltam volna hogy találni fogok valakit aki hasonlóan gondolkodik az életről és ráadásul angol tanár is :O Amióta megismertem szép előrelépések történtek az angolomban pedig csak rövid ideje kezdtük el a tanulást. Hihetetlenül sokat hozzátesz hogy egyre jobbra törekedjek az élet minden területén is, nagy élmény minden alkalom amikor leülünk tanulni. Remek személyiség, brutál élvezetes és motiváló minden angol óra, nagyon örülök hogy összefutottunk, most pedig haladunk fénysebességgel felfelé:) Üdv innen is Master! :D

Mészáros Mariann értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 3
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attila fantasztikus Ember, Tanár, Barát! Rendkívül jó humorral megáldott, felkészült, hiteles és nagyon becsületes! Külföldi közös munkánk és barátságunk tekintetében mindenkinek ajánlom Őt! Örülök és köszönöm a segítséget Ati! :)

Franky Silver értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 22
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egész eddigi életemben ragaszkodtam ahhoz az elképzelésemhez, hogy nem tudok angolul és képtelen vagyok megtanulni ezt a nyelvet. Attila ráébresztett, hogy jobban tudok, mint gondoltam. Képes vagyok beszélni a jelenlétében. Sosem hittem, hogy ez meg fog történni. Az órák percek alatt telnek el. Fontos számára, hogy jól érezzem magam, ezáltal pozitív élmények sora társul az angol nyelv tanulásához. Szórakoztatóvá vált az, amit eddig kötelezőnek éreztem. Az órák roppant kellemesek, észre sem veszem hogy tanulunk. Már néhány hét után érzem magamon a fejlődést. Ha minden nyelvtanár minden nyelvet így tanítana, az sokat lendítene az emberek közötti jobb kommunikáción és megértésen az egész világon. Attilának valójában tanárokat kellene tanítania arra, hogyan kell tanítani. Hálás vagyok, hogy megtaláltalak. Köszömöm!

Csát Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 8
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mindenkinek csak ajánlani tudom életem eddigi legjobb angoltanárát! Nagyon jó hangulat van az órákon és nagyon jól tudunk haladni! Még csak 3 hete járok hozzá de már jelentős a változás a nyelvtudásomban! Rengeteget segít abban hogy meg tudjak, meg merjek szólalni!! De inkább tovább nem is fényezném! ;) Ha egy igazán jó és tapasztalt tanárt keresel akkor CSAKIS ŐT válaszd!

Kozma Andrea értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 8
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csatlakozom az előttem szólóhoz.”Attila AZ ANGOL TANÁR!” Fantasztikus egyéniség,rendkívül szórakoztató, de közben egyénre szabottan,tudatosan építi fel az órákat. Már az első órán volt sikerélményem. Intelligens, korrekt,és nagyon jól tanít. Várom az órákat! Örülök, hogy megismertem!

Horvàth Tünde értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 3
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attila nagyon jó angol tanàr örülök hogy rátalàltam mindenkinek csak ajànlani tudom aki angolul szeretne tanulni.Az óràk jó hangulatban telnek sokat nevetünk szórakozva tanulunk ès nagyon sokat fejlődöm amióta vele tanulok.köszönöm a segìtsèget Attila.

Bacsa András értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attila, AZ ANGOL TANÁR! Felkészultségében, sokoldalúságában és nyelvtudásban különösen kiemelkedő. Humor, vidámság és jó hangulat jellemzi az óráit. Beszédkészségem és kommunikációm folyamatosan fejlődik, köszönhetően Attila beszédcentrikus tanításának. Ha komolyan gondolod a nyelvtanulást és szeretnél egy NAGYON JÓ tanárnál tanulni, jelentkezz Attillánál! Nem fogod megbánni!

Gyulai Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 13
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attila egy nagyon sokoldalú, felkészült, segítőkész, jó humorú fiatalember. Nyelvtudásának szintje kimagasló, anyanyelvi szinten kommunikál angolul, ismerve a rendkívül ritka szavakat, szlengeket, kifejezéseket. Amit bemutatkozásában vállal, maradéktalanul betartja. Kiejtésem, szókincsem, beszédem magabiztossága rohamosan fejlődik, mióta együtt tanulunk. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a barátságos, mindenféle feszélyezettségtől mentes légkört, aki keres egy módfelett korrekt, ár-érték arányban verhetetlen tanárt, és persze annak, aki meg szeretne tanulni angolul. Olcsó húsnak híg a leve? Na ez az a mondás, ami Attilára biztosan nem igaz.

Hudák Zoltán értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 12
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attila egy nagyon kedves és optimista ember. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, néha olyan mintha egy barátommal beszélgetnék. Mindenkinek csak ajánlani tudom.