Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFarkas Attila 4500 Ft / 60 perc

Farkas Attila angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Telefon: 204890430

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Tanár

Kor: 35 éves

Bemutatkozás

OLVASD EL AZ ÉRTÉKELÉSEKET :) az hitelesebb

5év angol területen szerzett tapasztalat, 1év amerikai suliban töltött idő. Ha félsz megszólalni, és szeretnél magabiztosan beszélni,külföldön élni, vagy vizsgára felkészülni jó helyen jársz.Ha újra kezdted már többször és elkeseredtél, van remény!! A felhők fölött mindig süt a nap :) csak nézz fel! Ha teljesen kezdő vagy szuper,hiszen a legjobb úton vagy ha megteszed az első lépést, ne hátra, előre nézz hiszen előtted van a jövő nem hátul. Élő nyelvet tanítok szlengekkel, nem magyar áj szink szó kiejtéssel :) használhatatlan nyelvtani sallangokkal beszédcentrikusan felépítve, nevetve, barátságos felszabadult pozitív nem "magyar" károgó negatív légkörben. Ahhoz hogy jól beszélj, hát beszélni beszélni beszélni kell OLYANNAL aki kint élt külföldön és tanári szinten van. Ebben segítek neked 100% osan. Csoportban nem fog menni a fejlődés, hiszen nem vagy fókuszban.. Nálam csak te vagy a középpont. Írj nyugodtan vagy hívj.
Az órák elemei: Beszéd,olvasás, fordítás, kiejtés,csak lényeg nyelvtan. Illetve amerre te személyreszabottan szeretnéd eltolni arra megyünk.
Nagyon sok a diákom, ezért csak olyan jelentkezzen aki komolyan szeretne tanulni és hosszabb távra tervez.
2 személy részére 2500 ft per fő


Alaptól- felsőfokig minden korosztály

atbenglish@yahoo.com
Chrisati english facebook név

Oktatás helyszíne

Testnevelési Egyetem vagy Skype 12. kerület, Alkotás utca 44 12.ker

Egyéb

5 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kiss Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2018 december 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Rövid leszek: sikeres nyelvvizsgán vagyok túl. Minden óra nagyon jó hangulatban telik amellett, hogy folyamatosan fejlődöm, mivel Attila végig angolul beszél és beszéltet. Semmi felesleges maszlag nincs az órán, csak jó kedv és fejlődés!

Gáncs Zoltán értékelése

Értékelés időpontja: 2018 október 3
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Körülbelül egy hónapja kezdtünk angolra járni Attilához a barátnőmmel. Megtaláltuk a tökéletes tanárt magunknak. Az órák mindig jó hangulatban telnek, sokat beszéltet minket angolul, amire nagy szükségünk van, mert a kommunikáció soha nem ment jól.

Vaskó Dorottya értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 18
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nem olyan régen kezdtem el Attilához járni és igen, mindaz igaz amit az értékelésben olvastam. Az órák MINDIG szuperek, folyamatosan angolul beszélünk, és mindig nagyon jó hangulatúak. Én mindenkinek csak nagyon ajánlani tudom, mert a legjobb angoltanár EVER!

Csizmadia László értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 15
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gyerekek nem akarok óriási szavakat dobálni de hihetetlen! 2 éve kezdtem el önfejlesztéssel foglalkozni hogy megvalósítsam az álmaimat és egy kis lépés nekem ehhez az angol profi szintű elsajátítása, mindenképpen magántanárral szerettem volna tanulni, de nem gondoltam volna hogy találni fogok valakit aki hasonlóan gondolkodik az életről és ráadásul angol tanár is :O Amióta megismertem szép előrelépések történtek az angolomban pedig csak rövid ideje kezdtük el a tanulást. Hihetetlenül sokat hozzátesz hogy egyre jobbra törekedjek az élet minden területén is, nagy élmény minden alkalom amikor leülünk tanulni. Remek személyiség, brutál élvezetes és motiváló minden angol óra, nagyon örülök hogy összefutottunk, most pedig haladunk fénysebességgel felfelé:) Üdv innen is Master! :D

Mészáros Mariann értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 3
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attila fantasztikus Ember, Tanár, Barát! Rendkívül jó humorral megáldott, felkészült, hiteles és nagyon becsületes! Külföldi közös munkánk és barátságunk tekintetében mindenkinek ajánlom Őt! Örülök és köszönöm a segítséget Ati! :)

Franky Silver értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 22
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egész eddigi életemben ragaszkodtam ahhoz az elképzelésemhez, hogy nem tudok angolul és képtelen vagyok megtanulni ezt a nyelvet. Attila ráébresztett, hogy jobban tudok, mint gondoltam. Képes vagyok beszélni a jelenlétében. Sosem hittem, hogy ez meg fog történni. Az órák percek alatt telnek el. Fontos számára, hogy jól érezzem magam, ezáltal pozitív élmények sora társul az angol nyelv tanulásához. Szórakoztatóvá vált az, amit eddig kötelezőnek éreztem. Az órák roppant kellemesek, észre sem veszem hogy tanulunk. Már néhány hét után érzem magamon a fejlődést. Ha minden nyelvtanár minden nyelvet így tanítana, az sokat lendítene az emberek közötti jobb kommunikáción és megértésen az egész világon. Attilának valójában tanárokat kellene tanítania arra, hogyan kell tanítani. Hálás vagyok, hogy megtaláltalak. Köszömöm!

Csát Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 8
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mindenkinek csak ajánlani tudom életem eddigi legjobb angoltanárát! Nagyon jó hangulat van az órákon és nagyon jól tudunk haladni! Még csak 3 hete járok hozzá de már jelentős a változás a nyelvtudásomban! Rengeteget segít abban hogy meg tudjak, meg merjek szólalni!! De inkább tovább nem is fényezném! ;) Ha egy igazán jó és tapasztalt tanárt keresel akkor CSAKIS ŐT válaszd!

Kozma Andrea értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 8
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csatlakozom az előttem szólóhoz.”Attila AZ ANGOL TANÁR!” Fantasztikus egyéniség,rendkívül szórakoztató, de közben egyénre szabottan,tudatosan építi fel az órákat. Már az első órán volt sikerélményem. Intelligens, korrekt,és nagyon jól tanít. Várom az órákat! Örülök, hogy megismertem!

Horvàth Tünde értékelése

Értékelés időpontja: 2018 augusztus 3
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attila nagyon jó angol tanàr örülök hogy rátalàltam mindenkinek csak ajànlani tudom aki angolul szeretne tanulni.Az óràk jó hangulatban telnek sokat nevetünk szórakozva tanulunk ès nagyon sokat fejlődöm amióta vele tanulok.köszönöm a segìtsèget Attila.

Bacsa András értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attila, AZ ANGOL TANÁR! Felkészultségében, sokoldalúságában és nyelvtudásban különösen kiemelkedő. Humor, vidámság és jó hangulat jellemzi az óráit. Beszédkészségem és kommunikációm folyamatosan fejlődik, köszönhetően Attila beszédcentrikus tanításának. Ha komolyan gondolod a nyelvtanulást és szeretnél egy NAGYON JÓ tanárnál tanulni, jelentkezz Attillánál! Nem fogod megbánni!

Gyulai Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 13
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attila egy nagyon sokoldalú, felkészült, segítőkész, jó humorú fiatalember. Nyelvtudásának szintje kimagasló, anyanyelvi szinten kommunikál angolul, ismerve a rendkívül ritka szavakat, szlengeket, kifejezéseket. Amit bemutatkozásában vállal, maradéktalanul betartja. Kiejtésem, szókincsem, beszédem magabiztossága rohamosan fejlődik, mióta együtt tanulunk. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a barátságos, mindenféle feszélyezettségtől mentes légkört, aki keres egy módfelett korrekt, ár-érték arányban verhetetlen tanárt, és persze annak, aki meg szeretne tanulni angolul. Olcsó húsnak híg a leve? Na ez az a mondás, ami Attilára biztosan nem igaz.

Hudák Zoltán értékelése

Értékelés időpontja: 2018 július 12
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Attila egy nagyon kedves és optimista ember. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, néha olyan mintha egy barátommal beszélgetnék. Mindenkinek csak ajánlani tudom.