Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFarkas Eszter 6500 Ft / 45 perc

Farkas Eszter angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 8 év

Végzettség: Német-angol tanári MA

Foglalkozás: Német-angol tanár

Kor: 30 éves

Bemutatkozás

Szia! :)

Farkas Eszter német-angol szakos tanár vagyok, alapdiplomámat 2015-ben, mesterdiplomát pedig 2017-ben szereztem meg, mégsem számítok teljesen pályakezdőnek, az alapdiplomám megszerzését követően már rögtön elhelyezkedtem egy nyelviskolában :) Jelenleg is több ilyen jellegű tanfolyam tanulói német- és angoltudását csiszolgatom :)
Többszörös köztársasági ösztöndíjas vagyok, éltem & tanultam fél évet Erasmus+ ösztöndíjjal Ausztriában, Graz városában, imádom a nyelveket tanulni és tanítani is, jelenleg én is nyelvtanuló is vagyok egyben, az olasszal és a spanyollal ismerkedem autodidakta módon. :)
Az óráimat igyekszem úgy tartani, hogy ne kínlódás, hanem élvezet legyen a tanulás folyamata.

Németből vagy angolból segítségre van szükséged? Nyelvvizsgát/érettségire felkészítést vagy korrepetálást szeretnél? Valamelyik készségedet fejlesztenéd esetleg a fent említett két nyelvből? Nehezen megy az online suli? Csak feladják a feladatokat de elveszettnek érzed magad velük?
Bátran keress fel a megadott elérhetőségeimen, egyeztessünk egy időpontot :) Számlaképes vagyok
E-mail: ignore.alias.st@gmail.com
Tel.: +36/30-677-1647

Vállalok személyes mellett Skype-os, Viber-es, Messenger-es, Discord-os, Hangouts-os, Zoom-os órákat is, másfajta ezekhez hasonló programokon való oktatásra is hajlandó vagyok :)

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület, Kerepesi út

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 6000 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 5500 Ft / 45 perc / fő

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kupi Beatrix értékelése

Értékelés időpontja: 2024 március 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Esztivel több mint egy évig tanultam angolt, és őszintén mondhatom, hogy a tapasztalataim teljesen pozitívak. Nem csak tanárként, de emberként is nagyszerű; mindig megértő és türelmes (ami az én esetemben pláne nagyon szükséges volt :D). Az órái jól strukturáltak és változatosak, így sosem érzem unalmasnak vagy monotonnak az angol tanulást. Eszti nagyszerűen alkalmazkodik a tanulói igényeihez, legyen szó akár nyelvtani magyarázatról, szókincs bővítésről vagy éppen a beszédgyakorlásról. A foglalkozások mindig interaktívak, és bőven van lehetőség a különböző készségek gyakorlására. Összességében Eszti kiváló választás volt számomra. Rendkívül hálás vagyok neki az eddigi támogatásért és lelkesedésért, amit az angol nyelv tanulása során tanúsított. Mindenkinek, aki komolyan gondolja az angol tanulást és egy megbízható, elkötelezett tanárt keres, annak bátran ajánlom Esztit.

Vincze Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 3
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Könnyű, jó hangulatú órákat éltem meg Esztinél. Mindig felkészült, segítőkész és érthető magyarázatot kaptam esetleges kérdéseimre. Csak ajánlani tudom.

Pék-Hegedűs Zsuzsanna értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 2
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszter nagyon kedves, nagyon segítőkész, vidám nyelvtanár. Jó hangulatú órái vannak, mindig felkészült, és amit kiemelnék, hogy mindig elérhető. Ha éppen órát tartott és a miatt nem tudta felvenni a telefont, óra után visszahívott. Ha angol tanárra lesz szükségem, csak hozzá fordulok a továbbiakban is :) Köszönöm Eszti

Nagy Benedek értékelése

Értékelés időpontja: 2021 november 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eredetileg azért választottam Esztert a tanárok rengetegéből, mert a bemutatkozás hangvétele könnyed volt és hasonló órákra számítottam. Így 51 órával később elmondhatom, hogy az online órák óraműpontossággal kezdődtek és a technikai háttér (mikrofon, internet) is hibátlan volt. Az órák valóban, akármilyen fáradt is voltam néha, kínlódás mentesek és jó hangulatúak voltak. Eszter tanári képességeiről mi sem mondhatna többet, mint, hogy eredetileg egy emelt angol érettségi (~B2) felkészítésért fordultam hozzá, majd végül (a rengeteg visszajelzésnek és motivációnak köszönhetően) egy sikeres C1-es nyelvizsgával (melynek legerősebb része a beszéd és a hallásértés lett) zártuk le 51 órával később. TL;DR: Bátran ajánlom, az órák motiválóak, jó hangulatúak és nem végső soron effektívek.

Polyik Márton értékelése

Értékelés időpontja: 2021 július 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2 éven át jártam Esztihez nyelvórára, 1 évig németre, 1 évig angolra. Angolon felsőfokú nyelvvizsgára és emelt szintű érettségire készített fel. Eszti nagyon lelkiismeretes tanár, minden órájára alaposan felkészül, ráadásul rendkívül kreatív ötletei vannak. Törekszik arra, hogy tanítványaival megtalálja a közös hangot, órái élvezetesek, jó hangulatúak. A száraz nyelvtan és szószedet megtanítása mellett nagy hangsúlyt fektet tanítványai kommunikációs képességeinek fejlesztésére, illetve hogy a nyelvvizsgákhoz szükséges készségeket alaposan elsajátítsák. Bátran tudom ajánlani Esztit bárkinek, aki nyelvvizsgára, érettségire készülne, de annak is, aki csak szimplán szeretne megtanulni angolul és élvezni szeretné a nyelvtanulást.

Tallósi Vivien értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 13
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszter emelt szintű angol érettségire készített fel. Az órák jó hangulatban és hatékonyan teltek. Nagyon szerettem Eszterhez járni.