Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFehér Mónika 4500 Ft / 45 perc

Fehér Mónika angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: Tanárképző főiskola

Foglalkozás: Angol tanár, nyelvi coach

Kor: 46 éves

Bemutatkozás

Sziasztok!
46 éves nyelvtanár és nyelvi coach vagyok, több mint 20 éves tapasztalattal a magán-, céges-, és szakmai oktatás terén. A főiskola elvégzése után 6 évig éltem célnyelvi környezetben. A tinédzserektől a cégvezetőkig nagyon sok emberrel dolgoztam már, mindenkivel megtalálom a közös hangot.
Kezdőktől a haladókig oktatok a hétköznapi nyelven kívül SZAKMAI nyelvet is ( gazdasági, pénzügyi, turisztikai, alapvető orvosi-, jogi-, energia ipari- és építőipari szaknyelvet).
Állásinterjúkra is szívesen felkészítelek.
Az összes akreditált nyelvvizsgára készítettem fel tanulókat nagy sikerrel.
Skype- és Teams platformokon oktatok.

4500 Ft/45 perc/ 1 fő
5500 Ft/60 perc/ 1 fő
ha többen szeretnétek együtt tanulni, azt külön megbeszéljük.
A 24 órán belül lemondott órák helyett pótóra lehetőséget biztosítok.
Számlaképes vagyok.

Ha bármilyen kérdésed van, keress meg bátran a fmonika.brightlinks@gmail.com email címen, hívj a 06 20 569-6789-es számon, vagy Skype-on,a feher.monika77 profilon.

Az óráim bemutatása
Számomra az ÉLMÉNYALAPÚ, JÓ HANGULATÚ, biztonságos és elfogadó lelkületű órák jelentik a hatékony tanulást, egy a saját erősségeidre és szükségleteidre építkező jól felépített folyamatot, melyben nem csak nyelvet tanulsz, hanem életkészségeket is fejleszthetsz a közös munka során.
BESZÉDKÖZPONTÚ feladatok, AUTENTIKUS hang- és videó anyagok, cikkek segítségével közösen fedezzük fel a benned rejlő erősségeket és dolgozunk a fejlesztésre szoruló területeken. A COACHING, NLP, CBT és művészetterápiás munka eszköztárának felhasználásával hatékonyabbá tesszük a tanulást.
SOKSZÍNŰ, a saját érdeklődési köröd és szükségleteid által meghatározott anyagok és eszközök használatával megtanítalak az önálló ismeretszerzés, a kritikai gondolkodás és a folyamatos önfejlesztés módszereire is (pl. elmetérkép, tanulást segítő diagrammok, Memory palace).
Önálló otthoni munkaként a megszokott nyelvi gyakorlatok mellet prezentációs- és egyéb, az üzleti életben is jól használható feladatokkal látlak el.
MOTIVÁLLAK, TÁMOGATLAK és közösen alakítjuk ki a számodra legmegfelelőbb haladást.
TED videókat, az itthon leghatékonyabb és legnépszerűbb kurzuskönyveket (Life, 21th Century Reading, 21th Century Communication, New English File, Market Leader, Solution, Project stb.) és specifikusan összeállított anyagokat (Linguahouse, ESLbrains) is használok, hogy mindenki megtatálja a számára hatékony és egyben élvezetes közeget a tanuláshoz.
Interaktív tábla, szótár és prezentációk segítségével még hatékonyabbá és élvezetesebbé varázsoljuk a közös órákat.

Várlak szeretettel!

Oktatás helyszíne

Otthon 8. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

6 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Íráskészség fejlesztése, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvtani rendszerezés, Prezentációs készség fejlesztése, Személyre szabott oktatás, Célnyelvi civilizáció

Szaknyelv: betegápolási, egészségügyi, gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, irodai, jogi, kereskedelmi, üzleti, banki, építőipari

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Euroexam, ECL, Origó, Corvinus, társalKODÓ, telc

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME gazdasági, Corvinus gazdasági, BGE gazdasági kommunikáció, BGE idegenforgalmi-vendéglátóipari, BGE üzleti, gazdálKODÓ üzleti, gazdálKODÓ idegenforgalmi, EuroPro üzleti, Zöld Út gazdálkodási menedzsment, Zöld Út agrár- és környezettudományi

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.