Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFekete Marcell 4500 Ft / 60 perc

Fekete Marcell angol tanár

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36306258735

Oktatási tapasztalat: 3 év

Végzettség: Nyelvészet

Foglalkozás: Szabadúszó

Kor: 23 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/marcell.fekete.73

Bemutatkozás

A Cambridge-i Egyetem nyelvészet szakán végeztem. A képzésem egyik fókusza az volt, hogy hogyan tanulnak különböző emberek nyelvet, milyen egyéni különbségek léteznek, és ezekkel mit lehet kezdeni. A kezdőktől és újrakezdőktől a haladókon át a profibbaknak is szívesen nyújtok hozzáértő segítséget. A nyelvtanításon kívül tapasztalatom van egyetemi jelentkezésre (motivációs levél, interjú, szókincs) való felkészítésben is.

Nyelvizsgára (IELTS, CAE, Euroexam, stb.) készülsz? Felvételire vagy állásinterjúra? Külföldre készülsz? A céljaidhoz igazítjuk az óra menetét, különös tekintettel a számodra fontos vagy kihívást jelentő területekre. Mindenképpen számíts azonban sok angol nyelvű beszélgetésre! Az élőbeszéd gyakorlása alapvető fontosságú a magabiztos nyelvtudás kialakításához. Házifeladatot is adok, mert az önálló gyakorlás hozzájárul a nyelvtudás rögzítéséhez.

Ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan lépj velem kapcsolatba!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

3 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.