Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFreund Zsuzsanna 5000 Ft / 60 perc

Freund Zsuzsanna angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 8 év

Végzettség: BA diploma - indológia

Foglalkozás: angol tanár

Kor: 31 éves

Bemutatkozás

Kedves Diákok!

8 éve foglalkozom általános és üzleti angol oktatással valamint érettségi és nyelvvizsga felkészítéssel.
Az ELTE Keleti nyelvek és kultúrák szakán indológiát végeztem. Diplomám megszerzése után másfél évet Londonban éltem, ahol megismerkedtem a Cambridge CELTA módszerrel. Az első pillanattól magával ragadott a játékos és interaktív módszer. Már hat éve, hogy elvégeztem ezt a nemzetközi tanári képzést. Ezalatt számos cégnél (P&G, Allegro Kft., Hungaropharma, Adatmentés Kft.) tartottam csoportos órákat és magánórákat mind személyesen mind Skypeon illetve Microsoft Teamsen.
Óráimat továbbra is a CELTA szellemében tartom sok beszéddel, hallgatási és játékos feladattal, melyeket a diákok igényeihez igazítok. Folyamatosan töltök fel gyakorló feladatokat Quizletre, Playpositra és Canvasra, hogy sose maradjatok tétlenek és minél interaktívabbá tegyem az online órákat.

Első ismerkedős óra INGYENES!

SZÁMLAKÉPES VAGYOK

Oktatás helyszíne

Otthon 3. kerület
Házhoz megy 3. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2200 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő
Több, mint 5 fő részére 1800 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Turisztikai angol utazóknak

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Gál Benjámin értékelése

Értékelés időpontja: 2018 május 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Zsuzsi mint tanár rugalmas, mindig felkészült, jól építi fel a tananyagot és mindenre van helytálló magyarázata. Őszintén érdeklődik és figyel rám, képes motiválni és szerethetővé tenni a tananyagot. Emberileg nagyon kedves, szellemes és végtelenül empatikus. Bármilyen hangulatomban megyek az óráira sokkal-, vagy legalább mindig egy fokkal jobb hangulattal távozok. Mikor elkezdtem órákat venni -a már rég megszerzett középfokúm ellenére- maximum makogni tudtam angolul. Mára sokkal folyékonyabban, érthetőbben és magabiztosabban megy a beszéd bármilyen élethelyzetben. Az meg már csak pláne, hogy sokkal szebben artikulálok. Sokminden kitisztult a fejemben a nyelvet illetően, ami leginkább egy középfok nyelvezetű könyv olvasásábak példáján igazolódott be. Két héttel azután vásároltam meg, hogy elkezdtem az órákat, de nyögvenyelősen haldtam vele, ezért félrtetettem. Rá 3 hónappal már a metrón olvasgattam, oldalanként 1-2 szót kiszótárazva. Összességében Zsuzsiról rosszat nem tudok mondani, szóval én bátran és abszolút ajánlom mindenkinek az óráit.

Keresztury Bence értékelése

Értékelés időpontja: 2017 június 30
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Zsuzsi egy nagyon kedves és segítőkész tanár. Az órákra mindig 100%osan felkészülve jött, rengeteg anyaggal, feladatokkal és összefoglalóval. Az órak strukturáltak, pörgősek, mégis jó hangulatban teltek. Akkor válaszd őt, ha tényleg haladni szeretnél és valódi nyelvtudásra szert tenni. Neki köszönhetem, hogy körübelül fél év alatt az angolom erős középfokú szintről, 90% feletti Cambridge C1-es szintre ért. Végül és nem utolsó sorban emberileg is iszonyat kedves és megértő tanár, minden szempontból csak ajánlani tudom.