Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFreund Zsuzsanna 4500 Ft / 60 perc

Freund Zsuzsanna angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36302244855

Oktatási tapasztalat: 7 év

Végzettség: BA diploma - indológia

Foglalkozás: angol tanár

Kor: 30 éves

Bemutatkozás

Gimnáziumi éveim alatt szerettem bele igazán az angolba egy lelkiismeretes magántanárnak és a brit kultúra iránti szeretetemnek köszönhetően. Ám a tantermen kivül magam is fèlènken szólaltam meg. Az áttörèst egy angliai, wimbledoni tanfolyam hozta meg, mely felébresztette bennem a tanítás iránti kedvet. Egyetemi éveim alatt gyerekeket (11-13) és felnőtteket egyaránt tanítottam kezdőtől a haladó szintig. Indológusi diplomám megszerzése után aupair-ként dolgoztam Londonban, az Oxfam segélyszervezetnél önkénteskedtem és elvégeztem a Functional Skills in English Level 2 tanfolyamot a Stanmore Collegeban. Hazatérve elvégeztem egy nemzetközi tanárkèpző tanfolyamot, a Cambridge CELTA-t. Az első pillanattól magával ragadott az új, játékos és diákközpontú tanítási módszer. Korábban a gödöllői I.L.I. nyelviskolánál oktattam, műszaki és üzleti angolt tanítottam a Hyginett gyárában. Jelenleg a Hungaropharma, az Allegro KFT és Adatmentés KFT dolgozóinak tartok üzleti és általános angol órákat. Óráimat a CELTA szellemében tartom, sok sok beszéddel, hallgatási és játékos feladattal, melyeket a diákok igényeihez és érdeklődési köréhez igazítok. Nem az a célom, hogy nyelvtan zseniket faragjak (bár a nyelvtant sem szabad elhanyagolni), hanem hogy angolul magabiztosan és jókedvűen beszélő embereket lássak az óráimon.

Óráimat otthon tartom (Honvéd téren, Kossuth és Jászai Mari tértől néhány perc séta), de kérésre házhoz is megyek és skypeos oktatást is vállalok.

Érettségi vizsga, Euroexam B2 és C1, CAE (cambridge felsőfok)

Oktatás helyszíne

Otthon 5. kerület
Házhoz megy 5. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 6 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Turisztikai angol utazóknak

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Gál Benjámin értékelése

Értékelés időpontja: 2018 május 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Zsuzsi mint tanár rugalmas, mindig felkészült, jól építi fel a tananyagot és mindenre van helytálló magyarázata. Őszintén érdeklődik és figyel rám, képes motiválni és szerethetővé tenni a tananyagot. Emberileg nagyon kedves, szellemes és végtelenül empatikus. Bármilyen hangulatomban megyek az óráira sokkal-, vagy legalább mindig egy fokkal jobb hangulattal távozok. Mikor elkezdtem órákat venni -a már rég megszerzett középfokúm ellenére- maximum makogni tudtam angolul. Mára sokkal folyékonyabban, érthetőbben és magabiztosabban megy a beszéd bármilyen élethelyzetben. Az meg már csak pláne, hogy sokkal szebben artikulálok. Sokminden kitisztult a fejemben a nyelvet illetően, ami leginkább egy középfok nyelvezetű könyv olvasásábak példáján igazolódott be. Két héttel azután vásároltam meg, hogy elkezdtem az órákat, de nyögvenyelősen haldtam vele, ezért félrtetettem. Rá 3 hónappal már a metrón olvasgattam, oldalanként 1-2 szót kiszótárazva. Összességében Zsuzsiról rosszat nem tudok mondani, szóval én bátran és abszolút ajánlom mindenkinek az óráit.

Keresztury Bence értékelése

Értékelés időpontja: 2017 június 30
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Zsuzsi egy nagyon kedves és segítőkész tanár. Az órákra mindig 100%osan felkészülve jött, rengeteg anyaggal, feladatokkal és összefoglalóval. Az órak strukturáltak, pörgősek, mégis jó hangulatban teltek. Akkor válaszd őt, ha tényleg haladni szeretnél és valódi nyelvtudásra szert tenni. Neki köszönhetem, hogy körübelül fél év alatt az angolom erős középfokú szintről, 90% feletti Cambridge C1-es szintre ért. Végül és nem utolsó sorban emberileg is iszonyat kedves és megértő tanár, minden szempontból csak ajánlani tudom.