Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKGaál Dániel 3000 Ft / 60 perc

Gaál Dániel angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: +36 31 781 6616

Oktatási tapasztalat: 0-11 hónap

Kor: 20 éves

Bemutatkozás

Sziasztok kedves nyelv tanulni vágyók! :)
Fiatal korom ne tévesszen meg senkit :) Saját tapasztalatok alapján tanultam meg,hogy miképp lehet a nyelvet minél gyorsabban és hatékonyabban megtanulni bármiféle magolás és stressz nélkül. A modern tanítást vallom és úgy fogod megtanulni a nyelvet,hogy közben jól érzed magad.
Emellett természetesen figyelek arra,hogy a diákom igényeire szabjam tanítási stílusom és hozzá legalkalmasabb módszerrel segítsek előrehaladásában :)
A feladatot teljesen komolyan veszem és emellett élvezem is a tanítást,több barátomat készítettem fel középfokú nyelvvizsgára,illetve érettségire.
Szívesen megyek házhoz,tanítok otthonomban, illetve igény szerint bárhol,nyitott vagyok :) (online oktatásra is)
Én magam középfokú nyelvvizsgával rendelkezek (idén próbálkozok a felsőfokkal :) ) és előrehozott angol érettségim mellé egy oklevelet is kaptam kiváló teljesítményemért.
Bátran keressetek,ha egy új szemszögből szeretnétek látni a nyelvtanulást. Garantálom,hogy nem fogtok bennem csalódni! :)
Első óra ingyen van!!
Üdvözlettel:Gaál Dániel

Oktatás helyszíne

Otthon 4. kerület, Újpest központhoz közel
Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő
Több, mint 5 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Fordítói felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Senior (50+) oktatás, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.