Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKGavagna Giselle 8000 Ft / 60 perc

Gavagna Giselle angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 12 év

Végzettség: Egyetemi angol, anyanyelű angol

Foglalkozás: Angol tanár

Kor: 45 éves

Weboldal: https://www.languagelicence.com/

Bemutatkozás

My name is Giselle, I am from Sydney Australia, living in Budapest. I am a native English speaker with 10 years' experience teaching English to adults in General and Business English, IELTS preparation, and English for Specific Purposes. I am a TESOL certified English language teacher with University degree qualifications in education, communications, and European languages. I offer lessons to groups and individuals at your business location or on Skype.

Don't hesitate to contact me :

+36 30 842 3134

https://www.languagelicence.com/
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-*

Giselle vagyok Sydney-ből, jelenleg Budapesten élek. Ha szeretnél anyanyalven angolt tanulni, hívj bátran. Skype órákat is vállalok. Ezen a számon vagyok elérhető:

+36 30 842 3134

https://www.languagelicence.com/

Oktatás helyszíne

Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

43 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 12000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 17000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 20000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Ausztrál angol, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése, Senior (50+) oktatás, Tárgyalásra felkészítés, Tudományos szövegírás, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi civilizáció, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Szaknyelv: agrár-, és környezettudományi, betegápolási, design, diplomáciai, egyházi, értékesítési, európai uniós, foglalkozás-egészségügy és munkabiztonság, fogorvosi/dental, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, HR, idegenforgalmi-vendéglátóipari, irodai, irodalmi, jogi, kereskedelmi, közigazgatási, marketing, média és kommunikáció, művészeti, nemzetközi kapcsolatok, nyelvészeti, orvosi, pénzügyi, pszichológiai, üzleti, zenei, banki, építőipari, fodrász, légikísérő

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Nádas Nikolett értékelése

Értékelés időpontja: 2022 január 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A munkám során egyre többször kellett angolul kommunikálnom, amit szerettem volna fejleszteni. Mindenképp anyanyelvű tanárral akartam dolgozni, így találtam rá Gisellere. A legjobb döntés volt Őt választani. Minden órát pontosan kezdünk, óra közben folyamatosan írja a kifejezéseket, szavakat, magyarázatokat skype-on. Nekem nem kell jegyzetelnem, amivel nagyon sok időt megtakarítunk. Türelmes, ha valamit nem értek akár többször is elmagyarázza és a következő órán visszatérünk rá. Nagyon kedves személyiség, mindig mosolyog, lelkes az órák alatt. Őszinte szívvel ajánlom Őt Mindenkinek, a legjobb tanár akivel valaha dolgoztam.

Judit Kerekgyarto értékelése

Értékelés időpontja: 2022 január 15
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Giselle a 12 eves fiamat tanitja, aki mindig nagyon varja az orakat, mert izgalmasak szamara. Nagyon szeret Gisellel angolul beszelni, ha nem tud valamit mindig segit neki, tamogatja. Elmodasa alapjan sokat fejlodott a nyelvtudasa. Szivesen ajanlom ot.

dr. Solymári Nóra értékelése

Értékelés időpontja: 2021 november 4
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Állásinterjúra való felkészítés céljából vettem órákat Giselletől, amik nagyszerűek voltak. Az órák jó hangulatban teltek, a jogi szaknyelv sem jelentett akadályt, két óra is elég volt, hogy sokkal magabiztosabban beszéljek és a mélyen megbújó tudásomat előhozzuk. Én a személyes órákat preferáltam eddig, de a skype óra is szuper volt, sőt, Giselle így real-time le tudott írni minden ismeretlen kifejezést, jegyzetelni sem feltétlenül kell. Csak ajánlani tudom.

Nagy Lajos értékelése

Értékelés időpontja: 2021 szeptember 20
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A kiejtésem fejlesztéséhez kerestem kifejezetten angol anyanyelvű (de nyelvtanári képesítéssel is rendelkező) tanárt. Noha Giselle ausztrál származású, ez egyáltalán nem mutatkozott meg akcentus formájában; a beszéde tiszta és jól érthető, ami szerintem különösen fontos, ha az ember a beszédkészségét szeretné fejleszteni. A célnak megfelelően az órák társalgás-centrikusak voltak: a legkülönfélébb témákról folytattunk dialógusokat, és ahol Giselle szükségét érezte, konkrét javaslatokat tett a szavak/hangok helyesebb kiejtésére. Ezen túlmenően számos nyelvi idiómát (phrasal verbs) is megtanított, amiknek az ismerete elengedhetetlen, ha az ember magas szinten szeretné beszélni a nyelvet (amúgy nemcsak az angolt, bármelyiket). Végezetül, a szakmai felkészültség mellett talán másodlagos szempont, de nekem sokat jelentett, hogy Giselle egy rendkívül derűs és kedves nő, aki mindig mosolyog. Emiatt az órák nagyon kellemes hangulatban teltek, és ez kétségkívül pozitívan hatott a tanulás folyamatára. A tapasztalataimból kiindulva csakis ajánlani tudom őt. :)

Kellner Zoltán értékelése

Értékelés időpontja: 2021 szeptember 19
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A munkahelyem végett szerettem volna gyakorolni az angolt, ekkor találtam rá Gisellere. Felkészültségének és kedvességének köszönhetően egyre magabiztosabb vagyok, a beszéd egyre jobban megy. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Gresz Katalin értékelése

Értékelés időpontja: 2021 július 4
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Angol tudásom szerettem volna felfrissíteni és midenképp anyanyelvi tanártól szerettem volna tanulni. Hosszas keresgélés után találtam Gisellre és nagyon örülök, hogy Tőle tanulok. Mindig jó hangulatban telnek az órák, mindig jókedvű és mosolyog. Az órák jól felépítettek, beszéd centrikusak, a házi feladat ellenőrzésre is mindig marad idő. Megbízható, kedves és jól felkészült tanár, csak ajánlani tudom :)

Kádár Ágnes értékelése

Értékelés időpontja: 2021 április 30
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Élénk, vidám, jókedvű személyisége kötetlenné és élvezetessé teszi az órákat. Nyelvtani, szóhasználati kérdésekben javít, magyaráz, bőségesen ellát szinonimákkal, hogy választékos, árnyalt és pontos legyen a beszéded. Betekintést nyújt az ausztrál kultúrában, összehasonlítja a brit, amerikai és ausztrál szóhasználatot. Változatos feladatokat ad.

Attila Varga értékelése

Értékelés időpontja: 2021 április 19
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

As an IT company we asked Giselle to work with us to improve the business English proficiency of our staff for overseas business communication. The various level group sessions were highly effective and professional. Our staff became more confident using their English. Giselle is a patient, encouraging and inspiring teacher. Csoportos órákra kértük fel Giselle-t, hogy az IT csapatunk jobban tudjon kommunikálni angolul a külföldi partnereinkel. Giselle órái nagyon jól voltak struktúrálva, sokat segítettek a munkánkban és a kommunikációs hatékonyságunk növelésében.

Zsuzsanna Fodor értékelése

Értékelés időpontja: 2021 április 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Angol nyelvű állásinterjúra kértem felkészítést Giselle-től, hogy folyékonyan és magabiztosan tudjak beszélni. Giselle rendkívül sokat segített, nemcsak az interjúra való felkészítésben, de a bemutatkozó levelek megírásában és az önéletrajzom összeállításában is. Mind szóban, mind írásban sokat fejlődtem. A levelezéseim is gördülékenyebbek, színvonalasabbak lettek. Csak ajánlani tudom, nagyon profi magas szintű órái vannak és érthetően, tisztán beszél. Külön élmény, hogy ausztrál, segít kiszakadni a magyar hétköznapokból.

Marosán Andrea értékelése

Értékelés időpontja: 2021 április 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Giselle több mint 1 éve tanítja kisiskolás és gimnazista gyermekeimet. Mindkét gyermek esetében a korosztályuknak megfelelően színesek, szórakoztatóak az órák. Giselle megbízható, pontos, kedves és közvetlen. Folyamatos visszajelzést kapok Tőle a gyermekek angol tudásának fejlődéséről, amit én is érzékelek. Nagyon örülök, hogy Giselle a gyermekeim angoltanára!

Horvath Tünde értékelése

Értékelés időpontja: 2021 április 6
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Giselle 2020 októbere óta tanítja a két gyermekemet. Az oktatási módszere merőben eltér egy szokásos iskolai órától, a gyerekek sokkal élőbbnek, érdekesebbnek találják azokat, ami természetesen a nyelvi fejlődésükön is megmutatkozik. A szókincsük és a kiejtésük rohamosan fejlődik, illetve, amit nagyon fontosnak tartok: olyasvalakitől tanulják a nyelvet, aki angol anyanyelvű lévén tökéletesen tisztában van a nyelv változásaival, a jelenleg használatban lévő kifejezésekkel. A gyerekek nagyon élvezik az óráit. Rugalmas, alkalmazkodó, nagyon kedves embernek ismertük meg.

Dorka Mező értékelése

Értékelés időpontja: 2021 március 25
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Azért kerestem fel Giselle-t, mert szerettem volna a beszédkészségemet és a szókincsemet fejleszteni, azóta már elkezdtünk nyelvvizsgára is készülni közösen. Mindkét típusú óra következetesen van felépítve, Giselle mindig felkészült és olyan feladatokat hoz az órára, amik hozzájárulnak a gyors fejlődésemhez. Amióta részt veszek az órákon sokkal bátrabban beszélek angolul és a szókincsem is számos olyan kifejezéssel bővült, amiket többnyire csak az anyanyelvi szinten beszélők ismernek. Giselle nagyon kedves és türelmes tanár, mindenkinek csak ajánlani tudom :)

Márton Varga értékelése

Értékelés időpontja: 2021 március 23
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Not only is she an exceptional teacher, but also an amazing person. Prior to finding Giselle I had spent years working with different teachers but none of them came even close to her. She is always cheerful and - as opposed to some other "teachers" -REALLY keen to help you to get by with your English. I started taking lessons a year ago to get prepared for studying abroad. She really helped me to augment my vocabulary, improve my pronunciation and she taught me countless new expressions and idioms that only a native speaker can teach you. Speaking from a student's point of view, If you would like to study abroad or land a job at a top company where excellent command of English is a must, She is your man. Highly recommended!

Diaz Solis Serena Sofia értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 6
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Giselle nagyon sokat segített az IELTS nyelvvizsgára és az emelt szintű angol érettségire való felkészülésben. Mivel szépen, érthetően és választékosan beszéli az angol nyelvet, olyan szavakkal és kifejezésekkel bővült a szókincsem, amit csak egy anyanyelvű tudhat/valaki jelentős időt töltött kint. Giselle kedves, segítőkész emellett következetes, jó tanár.

Lehner László értékelése

Értékelés időpontja: 2020 május 24
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

IELTS nyelvizsgára való felkészülés miatt kerestem meg Gisellet és kb. 2-3 hónap alatt jelentősen javult a szókincsem, a kiejtésem és természetesen sokkal jobban teljesítek mind irásban és mind szóban egyaránt. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki színvonalas angol oktatáson szeretne résztvenni. Giselle segítőkész kedves, kiváló tanár.

Szendi Anikó értékelése

Értékelés időpontja: 2020 február 29
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Főleg a társalgási angolom fejlesztése miatt kerestem meg Giselle-t. Órái jó hangulatban teltek el, bővítette a szókincsemet, valamint neki köszönhetően azóta magabiztosabban beszélek angol nyelven. Csak ajánlani tudom! :)

Török Balint értékelése

Értékelés időpontja: 2019 december 18
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A kulfoldi allasinterjumhoz szerettem volna az angolomat kicsit fejleszteni, igy jutottam el Gisell-hez. Egy nagyon jo tanart sikerult talalnom a szemelyeben. Nagyon kompetens, es celiranyos felkeszitest kaptam tole. Az orakat pedig sikerult mindig rugalmasan beosztani. Koszonom meg egyszer Giselle!

Sifter Ákos értékelése

Értékelés időpontja: 2019 szeptember 10
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Munkám során évek óta használtam napi szinten az üzleti angolt, azt gondoltam elég jó szinten. Giselle-nél vett óráim után azonban ügyfeleim is megjegyezték, hogy valami komolyat tehettem az angolommal, mert jóval választékosabban és kifejezőbben beszélek. Mindezt pedig nagyon vidám környezetben sikerült elérnem, Giselle igen rugalmas hozzáállása mellett, ami a munka miatt fontos volt. Biztos, hogy folytatom a tanulást vele.

Kola Dániel értékelése

Értékelés időpontja: 2019 szeptember 6
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon szepen beszel, konnyu volt megerteni. Magyarul nem is beszeltunk. Uzleti angolt tanultam, nagyon sokat javult a kiejtesem miota hozza jarok. Uzleti eletrol, napi aktualitasokokrol sokat beszeltunk. Haladoknak feltetlenul ajanlom!

Erős Niki értékelése

Értékelés időpontja: 2019 szeptember 3
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A legjobb angoltanár akihez valaha is jártam. Felkészült, segítőkész és nagyon sokat segít, hogy csak anyanyelven tudok vele beszélni.

Vida Kálmán értékelése

Értékelés időpontja: 2019 szeptember 3
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

IELTS vizsgára való felkészítésre jelentkeztem be Giselle-hez, mert anyanyelvű angol tanártól akartam tanulni külföldi munkavállalásom miatt. Giselle igazi ausztrál, nagyon kedves, segítőkész, kiváló tanár, és sikereült a vizsgám!