Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKGergely Eszter 5500 Ft / 50 perc

Gergely Eszter angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: angoltanár

Kor: 45 éves

Bemutatkozás

"Nahát, én beszélek angolul" Ezt egy olyan diákom mondta a második órán, aki állította, hogy őt hiába tanították, nem tud megszólalni angolul.

Számomra a legjobb módszer az, ha figyelek a diákjaimra, és figyelembe veszem az igényeiket. A nyugodt, támogató környezet hozzásegít, hogy a leghatékonyabban tanulhass. Együtt megtaláljuk, mi a legjobb számodra. Szeretek szövegekkel és történetekkel dolgozni és a sok egyszerű párbeszéd hozzásegít, hogy a magad ritmusában elkezdd használni a nyelvet.

Leginkább online órákat tartok (akár reggeli órákban is), de szükség esetén házhoz is megyek Budapest belvárosában. Könyvtárban és kávézóban is szoktam órát tartani.

Húszéves tapasztalattal rendelkezem, óvodás kortól felnőttig minden korosztályt tanítottam nyelviskolában, csoportos foglalkozáson, iskolában és magántanárként.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Íráskészség fejlesztése, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Mindfulness a nyelvtanulásban, Nyelvi coaching, Nyelvi mentorálás, Nyelvtani rendszerezés, Nyelvtanítás módszertan átadása, Osztályozó vizsgára felkészítés, Személyre szabott oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.