Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKGonda Daniella 5000 Ft / 60 perc

Gonda Daniella angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 7 év

Végzettség: Angol Gazdasági Szakfordító

Foglalkozás: Tanár

Kor: 40 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/ExamadvisorHungary/

Weboldal: https://examadvisor-angolnyelvoktatas.hu/

Bemutatkozás

Nem hiszek a magolásban, végeláthatatlan házi feladatokban, hosszú nyelvtani fejtegetésekben. Hiszem, hogy a nyelvtanulásnak is haladnia kell a korral, hiszem, hogy más módszerekkel kell és érdemes elsajátítani egy adott nyelvet, mint 30 éve. Hiszem, hogy az angol nyelv nem egy tantárgy, hanem egy eszköz a világhoz, ami nélkül némák és süketek vagyunk. Hiszek a folyamatos fejlődésben mind tanuló, mind tanári oldalról.


Hét éve tanítok és készítek fel sikeresen nyelvvizsgára diákokat.
Jól ismerem az összes nyelvvizsga követelményrendszerét, összetételét. Mind tudásban, mind tananyagban készen állok, hogy felkészítselek a sikeres vizsgádra, legyen az alap- közép vagy felsőfok.
Örömmel készítelek fel az érettségire is, mind a szóbeli mind az írásbeli vizsgához kellő tapasztalatom és elérhető tananyagom van.
Szívesen látlak akkor is, ha álmaid munkáját/ főiskoláját pályázod épp, vagy egyszerűen csak szeretnél fejlődni és élő nyelvet tanulni-elsajátítani.
Több éves tanítási tapasztalatomnak köszönhetően számos jól bevált technikám van, hogy nálad mi ér célba derítsük ki együtt.

Minden tananyagom elérhető felhőbe feltöltve, digitális formában, így az online oktatás is kompromisszumok nélkül zajlik. Várlak szeretettel,ha az otthonod kényelméből szeretnél tanulni, vagy éppen a lyukas óráidat szeretnéd hatékonyabban kihasználni.

Az idegen nyelvek mindig is nagy kedvenceim közé tartoztak tanulmányaim során. Közgazdász diplomám megszerzése után Angol Gazdasági Szakfordítói diplomát szereztem és ezzel párhuzamosan letettem az angol felsőfokú nyelvvizsgát 2011-ben.
Tizenegy évig dolgoztam az egyik kereskedelmi tévécsatornánál adásszerkesztőként. Ez idő alatt volt szerencsém munkámból adódóan anyanyelvi angoltanárral tanulni-fejlődni.
Szakmai továbbképzésemet az International House által indított Cambridge-i képzések biztosítják, (One-To-One Methodology Course) jelenleg izgatottan várom a Teacher Exam Preparation Classes tanfolyamot, ezzel is szeretném fejleszteni az óráimat.

Az óráimon igyekszem vidám, laza, elfogadó hangulatot teremteni, melyben együtt tudunk töltődni, fejlődni és ahol megtapasztalhatod, hogy tudsz angolul.


Számlaképes vagyok természetesen :)


Bővebb információ az alábbi linken érhető el:
http://examadvisor-angolnyelvoktatas.hu/

Oktatás helyszíne

Otthon 3. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítói felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés

Szaknyelv: idegenforgalmi-vendéglátóipari, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Gerstner Laura értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nekem Daniella nagyon sokat segített a beszédkészségem fejlődésében, ami az iskolai angol tanulás során eléggé el lett hanyagolva. Amikor el kezdtem járni hozzá, még csak nagyon korlátozott mértékben és akadozva tudtam angolul megnyilvánulni, de mára már ez nem probléma számomra, valamint Daniella segítségével egy év alatt sikeresen felkészültem a középfokú nyelvvizsgára is. Az órák mindig jó hangulatban és kellemesen telnek és Daniella mindig igyekszik érdekes feladatokat kitalálni a diákjai számára. Csak ajánlani tudom.

Horváth Anett értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Daniella, kedves, közvetlen, laza, felkészült. A mindennapi élethez szükséges angolban segít. Az óráin érződik, hogy szereti a nyelvet. Motiváló módszerekkel tanít, semmi nem kényszer. Nagyon ajánlom azoknak, akiknek az iskolarendszerben való angol tanulás gyomorgörcsöt okoz vagy okozott, biztos vagyok benne, hogy Daniella segít megszeretni a nyelvet.

Erdélyi Laura értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mielőtt Daniella tanított nagyon korlátozottan tudtam csak egy-egy témát kifejteni, de a sok beszélgetős óráinak hála ma már szinte bármiről tudok beszélni magabiztosan angolul. Ha valamit hibásan mondtam vagy egy szót rosszul ejtettem ki, megvárta míg elmondom a mondandómat és utána javított ki és nem közbevágott mint azt sok tanár teszi. Ugyanakkor folyamatosan kaptam tőle a pozitív visszajelzéseket és dicsérő szavakat, így volt sikerélményem. Az óráiban azt szerettem, hogy mindig jó hangulatban teltek és mindig tanultam valami újat. Neki köszönhetően letettem a középfokú nyelvvizsgát. Csak ajánlani tudom!:)

Németh Tamara értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 19
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Daniella óráin öröm volt részt venni. Mindig izgalmas témákról beszélgettünk, így a beszédkészségem rengeteget fejlődött és nem az unalmas könyvek miatt, hanem mai témák megvitatásának köszönhetően. Emiatt a speaking rész a nyelvvizsgán nem okozott nagy meglepetést. Az első órán felmérte a tudásom, így a lehető leghatékonyabban tudtunk koncentrálni a gyengeségeimre. A többi feladatrészhez is rengeteg segítséget, tanácsot kaptam, aminek köszönhetően sikerült a C1-es nyelvvizsgám. Mindenkinek ajánlom, aki örömmel szeretne készülni a vizsgára.

Dénes Julianna értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 18
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Daniella újra megszerettette velem az angol nyelvet, segített felkészülni az angol C1-es nyelvvizsgámra, amin az órái után könnyedén át is mentem. Az órák mindig jó hangulatban teltek, nagyon kedves, közvetlen, mintha mindig is ismertem volna. Mindig biztatott, hogy ne féljek megszólalni és megdicsért, amely segített abban, hogy feloldódjak. Bárcsak minden angol tanár ilyen odaadással oktatna. Jó szívvel ajánlom mindenkinek! :)

Pásztor Zsófia értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Daniellánál nem is kívánhattam volna jobb angol tanárt. Már az első alkalomkor nagyon jót beszélgettünk és rögtön megtetszett az óráinak a felépítése. Nagyon segítőkész, rugalmas, kedves Tanárnő, akihez az ember mindig szívesen megy órára. Vele az angol tanulás mindig nagyon jókedvűen, beszélgetősen telt, és abszolút személyre szabottan. Úgy érzem nagyon sokat fejlődtem nála, és neki köszönhetően meglett a B2-es nyelvvizsgám. Csak ajánlani tudom őt! :)

Németh Nikolett értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 29
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Daniella nagyon kedves, segítőkész, jól felkészült tanár. Az órák kitűnő, közvetlen hangulatban telnek. Nagyfokú türelme és motiváló személyisége segít feloldani az angol beszéddel kapcsolatos gátlásokat és önbizalmat ad! Az összes nyelvvizsga követelménnyel tisztában van, bármelyikre is szeretnél jelentkezni! :) Szívből ajánlom mindenkinek! :)

Galaczi Hanna értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 29
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A saját rossz tapasztalataim után Daniella egy szinte derült égből való villámcsapás volt, természetesen jó értelemben. Megmutatta, hogy egy óra milyen jó hangulatban is telhet, hogy mennyire számít a segítőkészsége, a kedvessége, az, hogy ő valóban szeretné, hogy minél előbb elérjük mi, a tanulók a kitűzött célt, és mindemellett nagyon jól felkészült, tud igazodni a diákok különböző tanulási stílusához. És ami a legfontosabb, hogy tényleges tudást tud átadni, amellett, hogy megszereteti az angol órákra való járást és magát, az angol nyelvet.

Tök Noémi értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 7
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Daniella egy nagyon jól felkészült, kedves, közvetlen és segítőkész tanárnő, akinek köszönhetően sikeres felsőfokú nyelvvizsgat tettem. Nyitott, tájékozott, rugalmas és maximálisan alkalmazkodik az egyéni igényekhez. Az órák jó hangulatban teltek, mosolygósan egy bögre tea mellett beszélgetve, így a monoton régimódi tanórák helyett egyfajta kikapcsolódás volt a beszédkészség fejlesztése is.

Strenner Imre értékelése

Értékelés időpontja: 2016 november 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Daniella angolórái valóban nélkülözik a rossz beidegződésű, könyvszagú, hagyományos kereteket. A világhoz való nyitott hozzáállása és őszinte érdeklődése teszi nyelvoktatását is egy érdekes, pozitív megerősítésekkel teli folyamattá. Ugyanakkor pontos, felkészült és maximálisan tartja magát azokhoz az alapokhoz és tervekhez (tanulási stratégiához), amit közösen alakít ki tanítványaival, mindenkinek az egyedi igényéhez mérten. Olyan tanár, aki a gyakorlatban bizonyítja, hogy a tanulás lehet örömteli, inspiráló és eredményes egyszerre.