Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKGonda Daniella 4500 Ft / 60 perc

Gonda Daniella angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: ±36 30 514 96 74

Oktatási tapasztalat: 7 év

Végzettség: Angol Gazdasági Szakfordító

Foglalkozás: Tanár

Kor: 38 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/ExamadvisorHungary/

Weboldal: https://examadvisor-angolnyelvoktatas.hu/

Bemutatkozás

Inkább használd a nyelvet mint biflázd, bármilyen szinten is legyél. Gyere és próbáld ki színes és frissítő óráimat,ahol kompromisszumok nélkül nevetve tanulhatsz:)
Nem hiszek a magolásban, végeláthatatlan házi feladatokban, hosszú nyelvtani fejtegetésekben. Hiszem, hogy a nyelvtanulásnak is haladnia kell a korral, hiszem, hogy más módszerekkel kell és érdemes elsajátítani egy adott nyelvet, mint 30 éve. Hiszem, hogy az angol nyelv nem egy tantárgy, hanem egy eszköz a világhoz, ami nélkül némák és süketek vagyunk. Hiszek a folyamatos fejlődésben mind tanuló, mind tanári oldalról.
Jól ismerem az összes nyelvvizsga követelményrendszerét, összetételét. Mind tudásban, mind tananyagban készen állok, hogy felkészítselek a sikeres vizsgádra, legyen az alap- közép vagy felsőfok.
Örömmel készítelek fel az érettségire is, mind a szóbeli mind az írásbeli vizsgához kellő tapasztalatom és elérhető tananyagom van.
Szívesen látlak akkor is, ha álmaid munkáját/ főiskoláját pályázod épp, vagy egyszerűen csak szeretnél fejlődni és az élő nyelvet tanulni-elsajátítani.
Több éves tanítási tapasztalatomnak köszönhetően számos jól bevált technikám van, hogy nálad mi ér célba derítsük ki együtt.

Minden tananyagom elérhető felhőbe feltöltve, digitális formában, így az online oktatás is kompromisszumok nélkül zajlik. Várlak szeretettel,ha az otthonod kényelméből szeretnél tanulni, vagy éppen a lyukas óráidat szeretnéd hatékonyabban kihasználni.

Bővebb információ az alábbi linken érhető el:
http://examadvisor-angolnyelvoktatas.hu/

Oktatás helyszíne

Otthon 15. kerület, Szerencs utca 127.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítói felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés
Szaknyelv: idegenforgalmi-vendéglátóipari

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Németh Nikolett értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 29
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Daniella nagyon kedves, segítőkész, jól felkészült tanár. Az órák kitűnő, közvetlen hangulatban telnek. Nagyfokú türelme és motiváló személyisége segít feloldani az angol beszéddel kapcsolatos gátlásokat és önbizalmat ad! Az összes nyelvvizsga követelménnyel tisztában van, bármelyikre is szeretnél jelentkezni! :) Szívből ajánlom mindenkinek! :)

Galaczi Hanna értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 29
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A saját rossz tapasztalataim után Daniella egy szinte derült égből való villámcsapás volt, természetesen jó értelemben. Megmutatta, hogy egy óra milyen jó hangulatban is telhet, hogy mennyire számít a segítőkészsége, a kedvessége, az, hogy ő valóban szeretné, hogy minél előbb elérjük mi, a tanulók a kitűzött célt, és mindemellett nagyon jól felkészült, tud igazodni a diákok különböző tanulási stílusához. És ami a legfontosabb, hogy tényleges tudást tud átadni, amellett, hogy megszereteti az angol órákra való járást és magát, az angol nyelvet.

Tök Noémi értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 7
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Daniella egy nagyon jól felkészült, kedves, közvetlen és segítőkész tanárnő, akinek köszönhetően sikeres felsőfokú nyelvvizsgat tettem. Nyitott, tájékozott, rugalmas és maximálisan alkalmazkodik az egyéni igényekhez. Az órák jó hangulatban teltek, mosolygósan egy bögre tea mellett beszélgetve, így a monoton régimódi tanórák helyett egyfajta kikapcsolódás volt a beszédkészség fejlesztése is.

Strenner Imre értékelése

Értékelés időpontja: 2016 november 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Daniella angolórái valóban nélkülözik a rossz beidegződésű, könyvszagú, hagyományos kereteket. A világhoz való nyitott hozzáállása és őszinte érdeklődése teszi nyelvoktatását is egy érdekes, pozitív megerősítésekkel teli folyamattá. Ugyanakkor pontos, felkészült és maximálisan tartja magát azokhoz az alapokhoz és tervekhez (tanulási stratégiához), amit közösen alakít ki tanítványaival, mindenkinek az egyedi igényéhez mérten. Olyan tanár, aki a gyakorlatban bizonyítja, hogy a tanulás lehet örömteli, inspiráló és eredményes egyszerre.