Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKGregor-Nagy Mónika 5500 Ft / 60 perc

Gregor-Nagy Mónika angol tanár

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 3 év

Végzettség: Angol nyelvtanár

Bemutatkozás

Az óráim:
Az első ingyenes alkalommal (30 perc) részletesen megbeszéljük mire lenne szükséged. Elkérem Tőled az álláshirdetést, amire jelentkeztél, és az önéletrajzodat. Megkérlek rá, hogy mesélj a munkaterületről, ahova jelentkezel. Ezek azért fontosak, hogy a következő alkalmakra személyre szabott anyaggal tudjak készülni neked.

A következő alkalmakra olyan feladatokkal készülök, amik segítik a nyelvi célod elérését. Többek között csinálunk próba-interjút, melynek a végén visszajelzést adok neked és tanácsokkal látlak el, hogy mire figyelj.

Az óráimat online tartom.

Rólam:
Angol nyelvtanár diplomám megszerzése után, 9 évet Angliában töltöttem. Angliában ügyvédi irodában dolgoztam különböző pozíciókban, az ügyvédek munkáját támogatva. Tagja voltam az ügyvédi iroda CSR csapatának, akikkel munkakeresőknek tartottunk tréninget állásinterjúra készüléssel és önéletrajzírással kapcsolatban. Ennek köszönhetően tapasztalatom van abban, hogy az üzleti világban mit várnak el egy angol nyelvű állásinterjún és hogy hogyan készítsük fel a jelentkezőket erre.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

9 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Önéletrajz, motivációs levél összeállítása, Prezentációs készség fejlesztése, Saját tananyag, Személyre szabott oktatás

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.