Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHajdu Csilla 5000 Ft / 60 perc

Hajdu Csilla angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 12 év

Végzettség: ELTE

Foglalkozás: Tanár

Kor: 36 éves

Bemutatkozás

Sziasztok, Csilla vagyok és imádom az angol nyelvet tanítani. Személyre szabott órákkal várlak, melyek hatékonyak és vidámak, persze a tananyagra koncentrálva. Beszélhetünk felkészülésre a vizsgára vagy életszagú kommunikációról, ahol az a lényeg, h ne adjanak el. Eltén végzett tanár vagyok, több éves gyakorlattal.
Kezdőtől középfokig vállalok(A1-C1) tanulni vágyókat 14 eves kortól. Lehetséges korrepetálás és hobbi szinten tartás is. Online működnek az órák, a házi feladatot órán kívül javítom ki, változatos és érdekes feladataim vannak olvasás, fordítás, teszt kitöltés, szöveghallgatás, nyelvtan es szituációk gyakorlása.
Megtanítalak magabiztosan beszélni, de ehhez minden órára készülni kell, mert így tudunk építkezni. Sok türelemmel segítek megtanulni nyelvet tanulni, sajátos módszeremmel. Minden tananyagot biztositok. Szeretném, hogy a globalizált világban az angol nyelv sok embernek alap lehessen.
Csilla :)
tscheella@gmail.com

Online angol tanár, Keress bátran!
Hatékony, Kreatív, Türelmes és Beszédközpontú.
Részletek:
http://gizi.site/cookieenglish

Oktatás helyszíne

Otthon 10. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Saját tananyag, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.