Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKovács Gyöngyi 7000 Ft / 60 perc

Kovács Gyöngyi angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: ELTE TFK

Foglalkozás: angoltanár

Kor: 40 éves

Weboldal: www.angollecke.com

Bemutatkozás

ELTE angol-magyar tanári szakos múlttal, két évtizedes angoltanári tapasztalattal (ebből 5 éve kizárólag online; 6 sikeres B2-es + 1 sikeres Cambridge PET nyelvvizsga, valamint két sikeres érettségi felkészítéssel - >90% - zárva az utóbbi évet),vállalom kicsik és nagyok korrepetálását, vizsgára, nyelvvizsgára felkészítését.

Az évek során több multinacionális cégnél is dolgoztam angol nyelvet használva a versenyszférában, így az üzleti szleng és a céges kommunikáció nyelvi formulái is mindennapjaim részét képezik.

Weboldalam, ahol több információt találsz: www.angollecke.com

Hívj, és egyeztetünk: +36 30 226 5643
Email: kovacsgingo@yahoo.com

Tankönyv, és extra költségek nélkül.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

4 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Tárgyalásra felkészítés

Szaknyelv: értékesítési, idegenforgalmi-vendéglátóipari, irodai

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, Euroexam, Origó, telc

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Felhős Vazul értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 2
Ennyi órát vettem: 1

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

3 éve járok hozzá, azóta középszintű nyelvvizsgám van, és egy 92%-os érettségim,minden lehetséges feladatra felkészültünk,minden gyenge pontot megerősítettünk, ezen kívűl rugalmas időbeosztás, tehát csak ajánlani tudom azoknak akik angol tanárt keresnek!

Plósz Tibor Norbert értékelése

Értékelés időpontja: 2021 március 11
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gyöngyi kreatívan felépített, vidám órákat tart, így tanítva a kommunikációt, magabiztos fordítást, és mindent, ami a mindennapok és a céges feladataim során szükséges. Óráink Skype-on zajlottak, mely nagyban megkönnyítette az egyébként is szoros időbeosztásom menedzselését, hiszen bárhonnan bejelentkezhettem az órákra!