Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHarangozó Attila 7500 Ft / 60 perc

Harangozó Attila angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 18 év

Végzettség: felsőfokú

Foglalkozás: nyelvtanár

Weboldal: www.brightonschool.info

Bemutatkozás

Nekikezdenél, de nem tudod hogyan?
Nincs bátorságod beszélgetést kezdeményezni?
Túl 'magyaros' a kiejtésed?
Vagy rég megszerzett angoltudásod szeretnéd leporolni és újrafejleszteni?

Ha a fentiek, vagy angollal kapcsolatos egyéb kérdések merülnek fel a gondolataidban, jelentkezz bátran. Segítek. Több, mint 18 éve hatékonyan oktatok minden tanulásra vágyó diákot, felnőttet.


• általános angoloktatás (közép-, felsőfok)
nyelvtan, irás-, olvasás-, beszédkészség fejlesztés

• üzleti angol (elsősorban marketing és reklám területen)

• nyelvvizsga felkészítés (IELTS, Cambridge, EuroExam, LanguageCert, BME, TELC)


Az órák kötetlen, baráti hangulatban telnek, de csak nyomokban tartalmaznak magyart.

Elérhetőségeim:

email: happyend70@gmail.com
www.brightonschool.info


Motto: Any language has to be practised on a daily basis. If you don't use it, you lose it.

English lessons for those who are at the intermediate/advanced level or those who are in need of a brush-up.
I'm proficient and efficient. Lessons are straight to the point, effective, and adjustable to meet your needs. Please do not hesitate to call if anything needs clarification. See you in the class.
Cheers.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Újrakezdők felzárkóztatása

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Cambridge Assessment English, Euroexam, LanguageCert, telc, IELTS

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Cserei Zita értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 1
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Lassan egy éve tanulok Attilával, főleg a beszédkészség és kiejtés csiszolása a cél. Látványos eredményt értünk el már eddig is. Személyre szabott, szórakoztató órák, rugalmas időbeosztásban. Jól nyomon követhető, logikusan felépített tananyag. Szívből tudom ajánlani mindenkinek.

Vajjer Emma értékelése

Értékelés időpontja: 2022 december 21
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az előrehozott emelt szintű angol érettségire való felkészülésem miatt kerestük fel Attilát. Már az első próbaórán nagyon szimpatikus volt, tudtam, jó döntés volt elkezdeni vele dolgozni. Az órákon csak akkor szólalt meg magyarul, amikor egy szó jelentését mondta el, a beszélgetésekbe mindig belecsempészett egy-egy új szót vagy kifejezést, amelyek később jól jöhettek. Minden órán gyakoroltuk a kiejtést és a beszédet, illetve a nyelvtan használatát is. Ha rontottam vagy valami nem ment, akkor kettőnk közül mindig ő maradt pozitív és ő volt az, aki helyettem is bízott bennem. Minden órára új feladatokkal készült, a tempómhoz és tudásomhoz tökéletesen igazodva, illetve mindig volt írásbeli házim is, amit mindig építő kritikával szemlélt. Az érettségit nagyon jó eredménnyel zártam le.:) A nyári szünet után egy újabb kihívással kerestem meg; az IELTS Academic nyelvvizsgát kellett teljesítenem, ami azt jelentette, hogy az emelt érettségis tudásom kellett felhúzni C1-es szintre, három hónap alatt. Ezt szintén sikerült teljesíteni. Ati nagyon jól látja egy ember képességeit, az érettségim, majd a nyelvvizsgám előtt is mind a ketten megtippeltük, hogy mi lesz az eredményem és mind a két alkalommal Ő nyert, rémisztő pontossággal eltalálva a két eredményt. Órákon érződik rajta, mennyire figyel rád és sosem maradt el tőle egy-egy vicces megszólalás sem. Kevesebb, mint egy év alatt (a nyári szüneti kihagyást beleszámolva csupán 7 hónap) teljesítettem egy emelt érettségit és egy nyelvvizsgát is, ami nélküle nem sikerült volna. Őszintén tudom mindenkinek ajánlani Attilát, zseniális tanár!

Tímea Nagy értékelése

Értékelés időpontja: 2022 január 20
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egy éve veszek órákat Attilától és csak ajánlani tudom. :) Az előadói készségem fejlesztésével kerestem meg, mert a munkám miatt egyre gyakrabban vált szükségessé bemutatkozások, prezentációk tartása. Sokat beszéltet és jól felépített tananyag alapján gyakoroljuk az előadás technikát. Mindig nagy figyelmet fordít a kiejtés gyakorlására, nyelvtani és szókincs bővítésre. Az órák nagyon jó hangulatban telnek és rugalmasan alkalmazkodik a időpontokhoz.

Tóth Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2021 szeptember 28
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Azért kerestem angolt tanárt, mert szerettem volna nagyobb bátorságot kapni ahhoz, hogy nemzetközi közegben bátrabban szólaljak meg angolul és választékosabban, árnyaltabban fejezzem ki magamat. Egy olyan tanárt kerestem, aki állandó visszacsatolást ad és egy egyben egy olyan személyiséget, aki nyitott a sokszínű beszélgetésekre, aki sokféle érdeklődésű. Attila pont ilyen tanár és ember! 50 évesen már nehéz fejlődést elérni, nekem úgy érzem, hogy mégis sikerült. Ráadásul nagyon rövid idő alatt. Pedig Attilának nincs csoda módszere. Hacsak nem az, hogy állandóan azt érzed, hogy figyel rád, a saját ritmusod szerint alakítja az órákat és türelmesen, tapintatosan korrigál. Egyszerre van nagyon erősen jelen az órákon, úgy, hogy keretet ad, terelget, és egyszerre marad a háttérben, ahonnan figyel és instruál, ha szükséges. Arra ösztönöz, hogy a munkát Te végezd el és pont ez ami fejlődésre ösztönöz és haladást eredményez.

Dulics Éva értékelése

Értékelés időpontja: 2021 március 3
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Azzal a céllal jelentkeztem Attilánál, hogy az új munkahelyemen, ahol az angolt napi szinten kell használni, helyt tudjak állni. Az eddigi angoltudásom középiskolából, fesztiválokról és filmekből gyűjtöttem, de egy valódi nyelvtani hátterem és szókincsem nem volt. Pár hónap alatt nagyon szépen kitisztáztuk az alapokat és olyan szókincs birtokába kerültem, amivel már bátran meg merek szólalni angol nyelvű közösségben. Az órák abszolút az én igényeimhez vannak igazítva, sokat beszélünk, csiszolunk a kiejtésemen és közben változatos témákon haladunk keresztül. Őszintén ajánlom mindenkinek Attilát, aki valódi tudást és szórakoztató órákat igényel.

Iványi Dávid értékelése

Értékelés időpontja: 2020 október 27
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Alig fèléve tanít Attila és ezalatt lényegesen fejlődött az angolom. Az elmúlt 4 év alatt erősen kikopott az angol tudományom, de a vele töltött órák által nem csak visszanyertem korábbi tudásomat, hanem olyannyira felhúzta a szókincsemet és akkora önbizalmat nyertem, hogy ma már bármikor megmerek szólalni angolul és nem esik nehezemre megnézni angolul akár egy filmet. Ritka szimpatikus, barátságos, jópofa és türelmes jelleme sokat segít az óra gördülékeny menetében. Ha már elértem a C1-C2 szintet könnyen meglehet, hogy ugyanìgy folytatni fogom az órákat vele, akár csak hangulat végett is. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Lajkó Flórián értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Körülbelül egy éve kezdtem el angol órákat venni Attilától. Számomra mély benyomást tett, hogy már az első pillanattól nagyon lendületesen, baráti légkörben folyt a személyre szabott tanítás. Szakmai rátermettségének köszönhetően folyamatosan ötvözésre kerülnek az írásbeli, szövegértelmezési, kommunikációs feladatok, amelyet rendkívül motiváló készsége által valóban könnyebben sajátítok el. Az órák időpontjainak rugalmassága nagyon kedvező számomra az egyetemi tanulmányaim miatt. Mindezek mellett, bármikor, bármilyen kérdésem van az angol terén nyugodtan fordulhatok hozzá. Ezek alapján bátran tudom őt ajánlani minden, angolt tanulni vágyó személynek.

Nagy Árpád értékelése

Értékelés időpontja: 2019 április 4
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Két évvel ezelőtt kezdtem el magánórákat venni Attilánál. Először csak erős alapfokú kommunikációs készségem fejlesztésében, majd középfokú nyelvvizsgára való felkészülésben kértem tőle segítséget, melyet sikerült elsőre teljesítenem. Azóta pedig a már meglévő tudásom naprakészen tartásában és további csiszolgatásában is számíthatok rá. Az órák teljesen személyre szabottak, rugalmas időpontokban valósulnak meg és mindig jó hangulatban telnek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.