Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHarangozó Attila 4800 Ft / 60 perc

Harangozó Attila angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: felsőfokú

Foglalkozás: nyelvtanár

Weboldal: www.brightonschool.info

Bemutatkozás

Nekikezdenél, de nem tudod hogyan?
Nincs bátorságod beszélgetést kezdeményezni?
Túl 'magyaros' a kiejtésed?
Vagy rég megszerzett angoltudásod szeretnéd leporolni és újrafejleszteni?

Ha a fentiek, vagy angollal kapcsolatos egyéb kérdések merülnek fel a gondolataidban, jelentkezz bátran. Segítek. Több, mint 15 éve hatékonyan oktatok minden tanulásra vágyó diákot, felnőttet.


• általános angoloktatás (alap-, közép-, felsőfok)
nyelvtan, irás-, olvasás-, beszédkészség fejlesztés

• üzleti angol (elsősorban marketing és reklám területen)

• nyelvvizsga felkészítés (BME, IELTS, Euroexam, FCE, CAE)


Az órák kötetlen, baráti hangulatban telnek, de csak nyomokban tartalmaznak magyart.

Elérhetőségeim:

email: happyend70@gmail.com
www.brightonschool.info


Motto: Any language has to be practised on a daily basis. If you don't use it, you lose it.

English lessons for those who are at the elementary/intermediate/advanced level or those who are in need of a brush-up.
I'm proficient and efficient. Lessons are straight to the point, effective, and adjustable to meet your needs. Please do not hesitate to call if anything needs clarification. See you in the class.
Cheers.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Újrakezdők felzárkóztatása

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Cambridge Assessment English, Euroexam, IELTS

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Dulics Éva értékelése

Értékelés időpontja: 2021 március 3
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Azzal a céllal jelentkeztem Attilánál, hogy az új munkahelyemen, ahol az angolt napi szinten kell használni, helyt tudjak állni. Az eddigi angoltudásom középiskolából, fesztiválokról és filmekből gyűjtöttem, de egy valódi nyelvtani hátterem és szókincsem nem volt. Pár hónap alatt nagyon szépen kitisztáztuk az alapokat és olyan szókincs birtokába kerültem, amivel már bátran meg merek szólalni angol nyelvű közösségben. Az órák abszolút az én igényeimhez vannak igazítva, sokat beszélünk, csiszolunk a kiejtésemen és közben változatos témákon haladunk keresztül. Őszintén ajánlom mindenkinek Attilát, aki valódi tudást és szórakoztató órákat igényel.

Iványi Dávid értékelése

Értékelés időpontja: 2020 október 27
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Alig fèléve tanít Attila és ezalatt lényegesen fejlődött az angolom. Az elmúlt 4 év alatt erősen kikopott az angol tudományom, de a vele töltött órák által nem csak visszanyertem korábbi tudásomat, hanem olyannyira felhúzta a szókincsemet és akkora önbizalmat nyertem, hogy ma már bármikor megmerek szólalni angolul és nem esik nehezemre megnézni angolul akár egy filmet. Ritka szimpatikus, barátságos, jópofa és türelmes jelleme sokat segít az óra gördülékeny menetében. Ha már elértem a C1-C2 szintet könnyen meglehet, hogy ugyanìgy folytatni fogom az órákat vele, akár csak hangulat végett is. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Lajkó Flórián értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Körülbelül egy éve kezdtem el angol órákat venni Attilától. Számomra mély benyomást tett, hogy már az első pillanattól nagyon lendületesen, baráti légkörben folyt a személyre szabott tanítás. Szakmai rátermettségének köszönhetően folyamatosan ötvözésre kerülnek az írásbeli, szövegértelmezési, kommunikációs feladatok, amelyet rendkívül motiváló készsége által valóban könnyebben sajátítok el. Az órák időpontjainak rugalmassága nagyon kedvező számomra az egyetemi tanulmányaim miatt. Mindezek mellett, bármikor, bármilyen kérdésem van az angol terén nyugodtan fordulhatok hozzá. Ezek alapján bátran tudom őt ajánlani minden, angolt tanulni vágyó személynek.

Nagy Árpád értékelése

Értékelés időpontja: 2019 április 4
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Két évvel ezelőtt kezdtem el magánórákat venni Attilánál. Először csak erős alapfokú kommunikációs készségem fejlesztésében, majd középfokú nyelvvizsgára való felkészülésben kértem tőle segítséget, melyet sikerült elsőre teljesítenem. Azóta pedig a már meglévő tudásom naprakészen tartásában és további csiszolgatásában is számíthatok rá. Az órák teljesen személyre szabottak, rugalmas időpontokban valósulnak meg és mindig jó hangulatban telnek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.