Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHegedüs Máté 6700 Ft / 60 perc

Hegedüs Máté angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 10 év

Foglalkozás: Angoltanár

Bemutatkozás

9 évet töltöttem angol anyanyelvi környezetben, gyakorlatilag előbb tanultam meg írni és olvasni angolul mint az anyanyelvemen. Több éves tanítási tapasztalattal is rendelkezem, illetve idén az ELTE Amerikanisztika képzését is elvégeztem, média specializációval.

Az egyetem mellett kezdtem tanítani és ez a tevékenység továbbra is örömmel követ. Azóta foglalkoztam minden korosztállyal alsós általános iskolástól kezdve.

2017 óta a nyelvvizsga, érettségi, beszédkészség központú oktatás mellett több cég vezetőségének illetve alkalmazottainak is elkezdtem tartani és jelenleg is tartok órákat.
2018-2020 között egy mezőgazdasági cég sales és marketing managereként is dolgoztam, amelynek keretein belül a cég online kommunikációja mellett külföldi partnerekkel való kapcsolatfelvétel és az együttműködés leszervezése tette ki a munkaköröm - mindez legfőképpen angol nyelven.
2020-2022 között szabadidőmben pedig egy általános iskolában felső tagozatos osztályokat is tanítottam nyelviskolai munkám mellett.

Jelenleg pedig elsősorban magánszemélyeknek angol tanítás és a céges és nem céges magán és csoportos oktatás teszi ki napjaimat.

Ha úgy látod, hogy szívesen angoloznál velem, akkor keress bátran!

- Hegedüs Máté


Ui. A KATA törvény megváltozása óta az itt megjelenített árak csak a magánszemélyekre vonatkoznak. Van lehetőség céges számlát is kiállítanom, azonban az árat egyeztessük személyesen. Köszönöm előre is a megértést!

Oktatás helyszíne

Budapest

Helyszín megbeszélés szerint

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 5 főig.
2 fő részére 5700 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 4700 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 4200 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 3700 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kanadai kultúra, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Személyre szabott oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Euroexam, telc

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: ARMA katonai

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Töttő Tünde és Molnár Patrik értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Máté nagyon rugalmas tanár, jól össze sikerült egyeztetni az óráinkat. Párommal kettesben tanultunk nála és maximálisan elégedettek vagyunk. A témák érdekesek voltak, sok olyat hozott az órára amiről tudta, hogy szeretjük és szívesen foglalkozunk vele. Mint tanárt és embert egyaránt megkedveltük és bármikor szívesen ajánlanánk. Jól tanít, érdekes és nem száraz. Örülök, hogy őt választottuk.

Devecseri Dániel értékelése

Értékelés időpontja: 2018 február 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kiválóan felkészült precíz következetes segítőkész. Csak ajánlani tudom kiváló tanítási képességgel rendelkezik.

Devecseri Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2018 január 8
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Máté pontos, következetes, jól felkészült tanár. Nagyon tetszett, hogy igényeimre testre szabta az órákat, a tananyagot, a könyveket. Érthető, világosan magyaráz és rövid időn belül a passzív nyelvtudásomat fel tudta rázni. Bármi is legyen a célod a nyelvtanulással csak ajánlani tudom. Abszolút csillagos ötös.

Máté Levente értékelése

Értékelés időpontja: 2018 január 5
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kitűnő, végtelenül jóindulatú, kedves tanár, meleg szívvel tudom ajánlani bárki számára! És nem utolsó sorban kiváló angolos!