Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHorváth Mónika 4300 Ft / 45 perc

Horváth Mónika angol tanár

Hol tanít: Felsőpakony

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06706765633

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: Egyetem, Msc, CELTA

Foglalkozás: Angol tanár, fordító, tolmács, szociológus

Kor: 41 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/EnglishWithMonika/

Bemutatkozás

Te is beszélhetsz angolul. Ebben tudok segíeni, személyreszabott intuitív óráimon.

19 év tanítási tapaszttal, cambridge-i oklevéllel (CELTA) és anyanyelvi környezetben szerzett több, mint 10 év céges tapasztalattal várlak.

Segítek felkészülni állásinterjúra, tárgyalásra vagy prezentációra, nyelvvizsgára vagy pótvizsgára.

Garantáltan megtérül a befektetés, diákjaim általában egy-másfél év alatt leteszik a középfokú nyelvvizsgát.

Az órákat online tartom, hogy ne kelljen utaznod, amivel időt és pénzt spórolhatsz, de ha inkább mégis személyesen szeretnél tanulni, arra is van lehetőség Felsőpakonyon.

Számlaképes vagyok.

Oktatás helyszíne

Otthon Felsőpakony, Deák Ferenc utca

Online oktatást vállal.

Egyéb

13 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 3600 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 2600 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fogyatékkal élők oktatása, Fordítói felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Senior (50+) oktatás, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi felmérésre felkészítés
Szaknyelv: betegápolási, egyházi, értékesítési, európai uniós, foglalkozás-egészségügy és munkabiztonság, gazdasági, HR, idegenforgalmi-vendéglátóipari, ingatlan, irodai, kereskedelmi, marketing, nemzetközi kapcsolatok, pszichológiai, szociológiai, üzleti, építőipari

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Szlovicsák Zita értékelése

Értékelés időpontja: 2020 szeptember 29
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bárki, aki eddig angoltanár felől érdeklődött nálam, mindig csak Mónit ajánlottam. Lassan több mint egy éve tanulok vele, kishúgommal együtt és nem is cserélnék más tanárra. Hihetetlenül rugalmas és megértő, emlékszem mikor az első órámra 20 perc késéssel érkeztem, de mégsem éreztem rosszallást a szemében. Még a vírushelyzet sem állíthatta meg, ugyanúgy folytattuk tovább a munkát online, fennakadások nélkül. Történt olyan eset is, mikor már telefonon tudtunk csak konzultálni, de még akkor sem adta fel, hogy megtanítson angolul. Immáron egy érettségin és egy B2-es nyelvvizsgán vagyok túl vele, mely a segítsége nélkül bőven nem sikerülhetett volna.

Szép Tímea értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 22
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Lassan egy éve dolgozunk együtt Mónival és nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek. Az emelt színtű érettségimet a lehető legjobban sikerült teljesíteni és jelenleg egy felsőfokú nyelvvizsgára készülünk. Jó hangulatban telik az együtt töltött idő, mindig pozitívan és feltöltődve távozok az órákról. Segítőkész és türelmes, nagyon sokat köszönhetek neki.

Hering Adrienn értékelése

Értékelés időpontja: 2019 december 16
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Teljesen mindegy, hogy mi a cél: vizsgára vagy állásinterjúra készülsz, esetleg szeretnél folyékonyabban és magabiztosabban beszélni. Én mindezekben elképesztő segítséget kaptam, nyugodt szívvel ajánlanám bárkinek Mónit, aki angolul szeretne tanulni. Jó hangulatban teltek az órák, de mégis motivált tudtam maradni óráról órára. Szakmailag és emberileg egyaránt kiváló kezekbe kerültem. Hab a tortán a kolléga, aki egy fantasztikusan édes kis kutyus :) Hálás köszönet a rengeteg segítségért.

Számadó Julianna értékelése

Értékelés időpontja: 2019 november 27
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hatalmas segítséget kaptam Mónikától, mert noha Angliában élek egy weboldal készítésekor fontos a 'tökéletes' nyelvhasználat. Rendkívül sokoldalúan adott segítséget, ami azt jelenti, hogy igényesen építettük fel a mondandómat a szolgáltatásaimról. Akik utána elolvasták, mint anyanyelvúek azt, amit írtunk, Mónika fordított, jónak és inspirálónak tartják. Hálásan köszönöm a hozzájárulást az üzletemhez.