Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHorváth Mónika 7500 Ft / 45 perc

Horváth Mónika angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 23 év

Végzettség: Egyetem, Msc, CELTA

Foglalkozás: Angol tanár, fordító, tolmács, szociológus

Kor: 45 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/EnglishWithMonika/

Weboldal: https://www.angoloktatas.com/

Bemutatkozás

MÁJUSTÓL VAN NÉHÁNY SZABAD HELY!

Te is beszélhetsz angolul. Ebben tudok segíteni rendkívül beszédcentrikus és személyre szabott óráimon.

Nálam tényleg nincs miért izgulni, itt barátságos hangulat vár sok pozitív megerősítéssel, világos, logikus magyarázatokkal és könnyen megjegyezhető összefüggésekkel.

23 év tanítási, illetve 10 év céges tapasztalattal, valamint cambridge-i oklevéllel (CELTA) és Neurolanguage Coach végzettséggel várlak.

Segítek felkészülni állásinterjúra, tárgyalásra vagy prezentációra, nyelvvizsgára vagy pótvizsgára.

Két féle oktatási módszer közül is választhatsz:

Neurolanguage Coaching™: Ez a módszer teljesen eltér a hagyományos nyelvoktatástól, mert a folyamat arra fókuszál, hogy a tanuló agya hogyan fogadja be legjobban az információt. A nyelv átadásához egyedi NLC™ modelleket használok (3Ms, 5Cs, PACT PQC, PROGRESS).
A szintfelmérő után egyedi tantervet és árajánlatot küldök emailben, amelynek elfogadása után kezdődhet a közös munka.

Hagyományos oktatás: Ha a klasszikus megoldást választod, akkor is tudunk élvezetes módon együtt dolgozni. A rendkívül beszédcentrikus órákon a tankönyv és munkafüzet mellett sok kiegészítő feladatot kapsz, hogy magabiztos szintre fejleszthesd a tudásod. Coaching elemek itt is megjelennek és igyekszem a teljes tudásommal segíteni a fejlődésedet, de adott tananyag szerint haladunk.

Az órákat online tartom, hogy ne kelljen utaznod, amivel időt és pénzt spórolhatsz.

Természetesen számlaképes vagyok :)

Oktatás helyszíne

Otthon 18. kerület, Gloriett-lakótelep

Online oktatást vállal.

Egyéb

13 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 5500 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 5000 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fogyatékkal élők oktatása, Fordítói felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Senior (50+) oktatás, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Szaknyelv: betegápolási, egyházi, értékesítési, európai uniós, foglalkozás-egészségügy és munkabiztonság, gazdasági, HR, idegenforgalmi-vendéglátóipari, ingatlan, irodai, kereskedelmi, marketing, nemzetközi kapcsolatok, pszichológiai, szociológiai, üzleti, építőipari

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, Euroexam, Origó, iTolc, IELTS, TOEFL

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Pálfi Tibor értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 6
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Véleményem szerint nagyon szerencsés az a diák, akinek sikerül bekerülnie Móni tanítványai közé. Nem véletlen az, hogy alig van szabad kapacitása a kedves tanárnőnek. Business English tematikával foglalkoztunk angol óráinkon, melyeken maximálisan megkaptam azt, amire szükségem volt. Őszintén sajnálom, hogy kérésemre most hosszabb szünetet tartunk.

Horog Tímea értékelése

Értékelés időpontja: 2023 április 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mónival, Mónitól már harmadik éve tanulok angolt. Mindamellett, hogy felkészült, folyamatosan fejlődésre sarkalló tanár, rendkívül segítőkész és rugalmas. Az óráink minden egyes alkalommal barátságos hangulatban telnek, így egyáltalán nem talál meg az az érzés, hogy "úr isten, megint egy angol órát kell letudjak", mint ez az ember tanuló korszakában néha előtört. Az órákat jól felépítetten, tematikusan vezeti, de ha szükséges, megakasztva a könyvbeli tematikát, struktúrát, bármikor át tud váltani más gyakorlatra, különféle témakör, nyelvtan, szóhasználat tekintetében, amire épp szükség van. Nagyon sokat köszönhetek neki, hisz gyakorlatilag a nulláról építette fel velem a most már mondhatom, hogy magabiztos angol nyelvhasználatom. :)

Cser-Gál Adrienn értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Megdicsér a kollégád vagy a párod egy váratlan pillanatban, hogy mennyit fejlődött az angolod? Vagy esetleg előléptetnek a nyelvtudásodnak köszönhetően? - Én ezt mondanám igazi fejlődésnek, amikor a környezeted igazolja vissza, hogy jó úton jársz... Lassan 1.5 éve veszek Mónitól órákat és azóta is mindenkinek bátran ajánlom, mert valóban mérhető a fejlődés, amit a segítségével el lehet érni. Ami nagyon nagy pozitívum, hogy személyre szabottan tanít attól függően, hogy miben szeretnél leginkább fejlődni, többek között szakmai angolt is. Nagyon rugalmas, kedves és mind ezek mellett jó hangulatú órákon vehetsz részt és természetesen szemmel látható fejlődésen mehetsz keresztül, ha őt választod! :)

Szlovicsák Zita értékelése

Értékelés időpontja: 2020 szeptember 29
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bárki, aki eddig angoltanár felől érdeklődött nálam, mindig csak Mónit ajánlottam. Lassan több mint egy éve tanulok vele, kishúgommal együtt és nem is cserélnék más tanárra. Hihetetlenül rugalmas és megértő, emlékszem mikor az első órámra 20 perc késéssel érkeztem, de mégsem éreztem rosszallást a szemében. Még a vírushelyzet sem állíthatta meg, ugyanúgy folytattuk tovább a munkát online, fennakadások nélkül. Történt olyan eset is, mikor már telefonon tudtunk csak konzultálni, de még akkor sem adta fel, hogy megtanítson angolul. Immáron egy érettségin és egy B2-es nyelvvizsgán vagyok túl vele, mely a segítsége nélkül bőven nem sikerülhetett volna.

Szép Tímea értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 22
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Lassan egy éve dolgozunk együtt Mónival és nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek. Az emelt színtű érettségimet a lehető legjobban sikerült teljesíteni és jelenleg egy felsőfokú nyelvvizsgára készülünk. Jó hangulatban telik az együtt töltött idő, mindig pozitívan és feltöltődve távozok az órákról. Segítőkész és türelmes, nagyon sokat köszönhetek neki.

Hering Adrienn értékelése

Értékelés időpontja: 2019 december 16
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Teljesen mindegy, hogy mi a cél: vizsgára vagy állásinterjúra készülsz, esetleg szeretnél folyékonyabban és magabiztosabban beszélni. Én mindezekben elképesztő segítséget kaptam, nyugodt szívvel ajánlanám bárkinek Mónit, aki angolul szeretne tanulni. Jó hangulatban teltek az órák, de mégis motivált tudtam maradni óráról órára. Szakmailag és emberileg egyaránt kiváló kezekbe kerültem. Hab a tortán a kolléga, aki egy fantasztikusan édes kis kutyus :) Hálás köszönet a rengeteg segítségért.

Számadó Julianna értékelése

Értékelés időpontja: 2019 november 27
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hatalmas segítséget kaptam Mónikától, mert noha Angliában élek egy weboldal készítésekor fontos a 'tökéletes' nyelvhasználat. Rendkívül sokoldalúan adott segítséget, ami azt jelenti, hogy igényesen építettük fel a mondandómat a szolgáltatásaimról. Akik utána elolvasták, mint anyanyelvúek azt, amit írtunk, Mónika fordított, jónak és inspirálónak tartják. Hálásan köszönöm a hozzájárulást az üzletemhez.