Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKIllés Eszter 4000 Ft / 60 perc

Illés Eszter angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: 306407622

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: Egyetemi

Foglalkozás: Tolmács, fordító, kertész

Kor: 30 éves

Bemutatkozás

Szia,
10 éve tanítok angolt, fordítok és tolmácsolok is. Gyerekeket és felnőtteket, egyéni és csoportos formában is tanítottam már. Vállalok állásinterjúra vagy nyelvvizsgára felkészítést is, akár szakmai (Business English) vonalon is. Szerintem a legfontosabb, hogy az ember élvezze a tanulást, élvezze, hogy egy másik nyelven megszólal és megérteti magát, olyan mintha az embernek kicsit a személyisége is idomulna, ahhoz, ha más nyelvet beszél.
Az óráim teljesen beszédközpontúak, mert nem számít a papír, hanem az, hogy ki mennyire tudja beszélni az adott nyelvet. Teljesen kezdőt is vállalok, de középfokra felkészítést is. Gyereket is korrepetálok, hospitáltam waldorf iskolában, így a gyerekekhez játékosabb módszerekkel fordulok.
A legtöbb, amit elmondhatok magamról, hogy egy kedves ember vagyok, aki nagyon szeret tanítani. Remélem felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran emailen vagy telefonon. Az órákat itthon tartom, Budapest 11. kerületben, de megbeszélés szerint házhoz megyek.
+36306407622
eszternati.illes@gmail.com
Üdv: Eszter

Oktatás helyszíne

Otthon 11. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: gazdasági

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.