Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKJakab Ágnes 4000 Ft / 60 perc

Jakab Ágnes angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 35 év

Foglalkozás: magántanár

Kor: 58 éves

Bemutatkozás

Nyelvtanári diplomával rendelkező türelmes, nyugodt, korrekt magántanár vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem mind a gyerekek, mind a felnőttek oktatásában. Vállalok tehetséggondozást, felvételire, érettségire, nyelvvizsgára való felkészítést, szintfenntartást, újrakezdők tanítását. Mindehhez biztosítom a megfelelő segédanyagokat is. Tanítványaimat otthoni munkával ( leánykori nevén 'házi feladat' ) is ellátom. Szeretem a kérdéseket és a felmerülő problémák mielőbbi tisztázását . Igény illetve szükség esetén tartok 90 perces órákat is. Számlaképes vagyok. Szeretettel és megelőlegezett bizalommal várom leendő tanítványaimat!

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület
Házhoz megy Egész Budapest

Online oktatást vállal.

Egyéb

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.