Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKJassoy Dániel Árpád 2700 Ft / 60 perc

Jassoy Dániel Árpád angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36 20 598 99 14

Oktatási tapasztalat: 2 év

Végzettség: egyetem

Kor: 29 éves

Bemutatkozás

Kedves Nyelvtanulók!

Bárkit szívesen várok aki szeretné az angol (vagy akár német) nyelvet tanulni.
Magamról: az Egyesült Államokban születtem, majd 12 évet éltem a családommal Németországban, észak Bajorországban, Ochsenfurtban. Ezután ugyanennyit Magyarországon, szintén családdal, Budapesten. Eközben résztvettem egyetemi cserediák programban (Erasmus) Aix en Provence-ban, Franciaországban, ahol majd' fél évet töltöttem. Egyetemi időszak és munka után több, mint három évet töltöttem Ázsiában. Iöbbek között segítettem vietnámi gyerekeknek az angoltanulásban három hónapot (Dynamic language center, Thai Binh), Kínában ugyanez volt a munkám másfél évig (EF English First, Jiaxing). Ezután a Fülöp-szigeteken voltam búvároktató.
Tapasztalat tanulókkal: 3-16 éves kor között minden korosztály 6-15 fős csoportokban. Rendszeresen voltak egyéni óráim is felnőttekkel illetve IELTS és egyetemi vizsgára való felkészítés.
A nyelvtanulásban kiemelten fontosnak tartom a fonetikai ismereteket, és óráimon erre fektettem a legtöbb hangsúlyt (főleg a kezdésnél). (Szerintem) fontos, hogy a tanuló meg- és felismerje illetve megtanulja kimondani az egyes hangokat. Ez az elején azért fontos, mert sokat segít a további önálló illetve új anyagok elsajátítását. Mivel eddig főleg ázsiaiakkal foglalkoztam, ezért az ottani kiejtési sajátosságokat és nehézségeket ismertem meg, szívesen kitapasztalnám, hogy a magyaroknak milyen a 'külföldi' kiejtésük. Ha valaki vizsgára készül (felvételi, nyelv, egyetemi, stb.) akkor szeretem módszeresen felépíteni a felkészítést kezdve szövegértéssel (megérteni a kérdést), elemezni azt, amiután az illető általánosságban készül fel a vizsgára, nem kizárólag egy kérdésre. Ez egyfajta (saját) kérdéselemző módszertan.
Szívesen találkozom egy ingyenes próbaóra keretén belül, illetve kisebb csoportokat, párokat is szívesen látok.
Hajrá a tanulással!
Dani

Oktatás helyszíne

Otthon 12. kerület, Sasfiók utca 10
Szívesen találkozok belvárosi kávézóban, könyvtárban, jó időben parkban, esetleg belvárosban lévő lakásban --> megbeszélés szerint 5. kerület

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 2700 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2600 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2600 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
Több, mint 5 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.