Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKanfi H. Erzsébet 4500 Ft / 45 perc

Kanfi H. Erzsébet angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 19 év

Végzettség: Angol nyelv- és irodalomtanár

Kor: 43 éves

Weboldal: www.englishforyou79.webnode.hu

Bemutatkozás

Diplomás nyelvtanárként 19 éve tanítok angol nyelvet kezdő, újrakezdő és haladó szinten minden korosztálynak.
Vizsgáztatással is foglalkoztam, illetve vizsgaértékelő tanárként is szereztem tapasztalatokat, emellett nyelviskolai és céges oktatást is vezettem.
A hatékonyságot tanulmányaim és az eltelt 19 év során szerzett tudásom és tapasztalataim garantálják.


Kiemelten beszédcentrikus oktatással is foglalkozom, melynek elsődleges célja a megtanultak gyakorlati, szóbeli alkalmazásának erősítése. Sok éves tapasztalataimra alapozva, hatékony feladatokkal tudom ezt segíteni.

Tanítványaim mellett a folyamatos megújulás, ismeretbővítés tartja ébren bennem azt a lelkesedést, amivel az óráimat megtervezem és megtartom.
Szeretem a munkámat, ezért nem csak a lexikai tudás átadása fontos a számomra, hanem tanítványaim jóllétének támogatása is, amit az óráim kiegyensúlyozott, nyugodt, bátorító légkörével és sok apró, észrevehetetlen tényezővel igyekszem tudatosan megvalósítani. Jelenleg ezt a területet is érintő üzleti szakirányban folytatok tanulmányokat az amerikai Harvard Egyetemen.

Online formában tanítok, kezdőtől a haladó szintig vállalok tanítást kicsiknek és nagyoknak akár csak kedvtelésből való angol tanulásról, akár állásinterjúra, nyelvvizsgára, érettségi vizsgára gyakorlásról legyen szó. Diákjaim az eddigi tapasztalatok alapján sikeresen teljesítik a nyelvvizsgákat, és boldogan mesélnek sikereikről, amit a velem megtanultak munkahelyen, kirándulásokon stb. alkalmazásakor élnek át. Óráimat az egyéni célokhoz, vagy a csoport igényeihez igazítva tervezem meg, hogy a kitűzött célt minél hatékonyabban, és minél hamarabb érjük el, ami az eddigi visszajelzések alapján sikeresen működik.

45, 60 és 90 perces órák megtartását vállalom egyéni igények, megbeszélés alapján.

További információk elérhetőek a honlapomon.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Saját tananyag, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Euroexam, Origó, Corvinus, társalKODÓ, telc

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.