Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKatona Eszter 2700 Ft / 45 perc

Katona Eszter angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06 20 382 12 37

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Katona Eszter vagyok, 2012-ben végeztem az ELTE BTK Anglisztika szakán és azóta foglalkozom nyelvtanítással, vizsgafelkészítéssel. Ha szeretnéd megszerezni a nyelvvizsgát (BME, ITK, ECL, Euro, TELC, Cambridge) közép- vagy felsőfokon, illetve szeretnél magabiztosan helytállni a közép- vagy emelt szintű érettségin, keress meg! A nyelvtani alapok megszilárdítása, szókincsfejlesztés, szövegértés és beszéd gyakorlása mellett, a vizsgákon előforduló összes feladattípusra felkészítelek, melyhez biztosítom a próba-feladatsorokat. Ha felkeltettem az érdeklődésed sok szeretettel várom jelentkezésed.

További szép napot! :-)

Oktatás helyszíne

Otthon 2. kerület
Otthon 3. kerület
Otthon 6. kerület

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.