Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKatona Eszter 6000 Ft / 60 perc

Katona Eszter angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 10 év

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Katona Eszter vagyok, 2012-ben végeztem az ELTE BTK Anglisztika szakán és azóta foglalkozom nyelvtanítással, vizsgafelkészítéssel. Ha szeretnéd megszerezni a nyelvvizsgát (BME, ITK, ECL, Euro, TELC, Cambridge, IELTS) közép- vagy felsőfokon, illetve szeretnél magabiztosan helytállni a közép- vagy emelt szintű érettségin, keress meg! A nyelvtani alapok megszilárdítása, szókincsfejlesztés, szövegértés és beszéd gyakorlása mellett, a vizsgákon előforduló összes feladattípusra felkészítelek, melyhez biztosítom a próba-feladatsorokat. Ha felkeltettem az érdeklődésed sok szeretettel várom jelentkezésed.

További szép napot! :-)

Oktatás helyszíne

Otthon 2. kerület
Otthon 3. kerület
Otthon 6. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, Euroexam, ECL, Origó, telc, IELTS

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.