Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKertész Mónika 2000 Ft / 45 perc

Kertész Mónika angol tanár

Hol tanít: Miskolc

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Telefon: 0620411 89 80

Oktatási tapasztalat: 10 év

Kor: 48 éves

Bemutatkozás

Gimnáziumi éveim alatt kezdtem el angolul tanulni, majd különböző nyelvtanfolyamokon – többek között az angliai Broadstairsben 2002-ben és 2004-ben – végzett tanulmányok után 2005-ben szereztem meg az államilag elismert felsőfokú nyelvvizsgát. Ugyanebben az évben általános tolmácsvizsgát tettem, majd 2007-ben elvégeztem az európai üzleti asszisztens tanfolyamot Budapesten. 2012-ben anglisztika alapszakos bölcsész diplomát szereztem üzleti angol specializációval a Debreceni Egyetemen kiváló minősítéssel. Egyetemi tanulmányaim során nyelvész szakirányos voltam; szakdolgozatom témája a látássérült gyerekek anyanyelv-fejlődése volt. 2012-ben látássérültek számára szervezett angol nyelvtanfolyam vezető tanára voltam. Jelenleg a Debreceni Egyetem anglisztika mesterszakos hallgatója vagyok és a látássérültek angol nyelvoktatását támogató módszerek kutatásával foglalkozom.

2004 óta vállalom különböző életkorú angolul tanulók korrepetálását és nyelvvizsgára való felkészítését minden szinten. Az egy évtized alatt több mint száz tanítványom volt és büszkén mondhatom el, hogy – akik közülük nyelvvizsgáztak – 80-90%-os eredményeket értek el. Mivel a tanfolyamokon kívül is jelentős időt töltöttem Nagy Britanniában, szívesen felkészítem a külföldi munkát vállalni szándékozókat is a különböző élethelyzetekre (önéletrajz írás, állásinterjú, ügyintézés, stb.). A Business English specializációnak köszönhetően az üzleti angol iránt érdeklődők is bizalommal fordulhatnak hozzám.

Oktatás helyszíne

Otthon Miskolc, Bihari J. út

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.