Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKessel Krisztina 4000 Ft / 60 perc

Kessel Krisztina angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06303558815

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: egyetemi

Kor: 39 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/krisztina.kessel?fref=ts

Bemutatkozás

Angoltanár

Évek óta tanulsz angolul, de még mindig nem tudsz befejezni egy mondatot, amit öt perce kezdtél el; vagy belenéztél egy nyelvkönyvbe és még mindig csak annyit értesz "I am, you are"? Ha úgy érzed, hogy nem találsz fogást az angolon, gyere és tanulj több mint tíz év gyakorlattal és három év amerikai tapasztalattal rendelkező nyelvtanártól. Kezdőtől felsőfokig, csacsogástól a nyelvtani tesztek bogarászásáig, bármit megcsinálunk.
Rugalmas vagyok, mert nagyreszt otthonról dolgozom.

Oktatás helyszíne

Otthon 1. kerület

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Céges tanfolyam tartása, Diszlexiások, diszgráfiások, diszfóniások oktatása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fogyatékkal élők oktatása, Fordítói felkészítés, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: orvosi

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.