Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKiss Johanna 3000 Ft / 60 perc

Kiss Johanna angol tanár

Hol tanít: Nyíregyháza

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: egyetem kűlfödön

Foglalkozás: Angol szaktanár

Bemutatkozás

Több éves angol tanári tapasztalattal rendelkezem. Angol nyelv és szaktanári diplomámat külföldön szereztem, aminek köszönhetően sikeres szakmai múltra és hatékony tanítási módszer elsajátítására tettem szert. A munkám célja az, hogy minden angol nyelvet tanulni vágyó magabiztosan és örömmel használja akár szóban, akár írásban. Gyors és professzionális felkészítést vállalok általános és szakmai nyelvvizsgára készülőknek kiemelt a beszédkészség fejlesztésére. Az angol órák időtartama és ideje rugalmasan kezelt, kora reggeli órától és késő estig, akár hétvégi napokon is tantok.Online tanítást is vállalok. A tanóra helyszíne a Nyíregyházi Egyetem környékén található. A részletek egyeztetéséért kérem keressen bizalommal a következő telefon számon 0670 42661 93.

Oktatás helyszíne

Nyíregyháza

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Amerikai kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.